На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 587
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Трябва й тест, като може да е антигенен.

# 556
До 12 г може без тест/сертификат.

# 557
  • Най-красивата страна
Антигенен тест-важи 48часа,

# 558
Да попитам за мнение за добър перилен препарат за цветно пране напоследък? Знам, че темата ппстоянно се обсъжда , но и качеството на продуктите за съжаление се променя. Последно и аз като други съфорумки, не съм много доволна от течния Ариел. Хем купувам само от супермаркет, не от борсата. Може такава партида да се е случила, незнам. Но засега предпочитам да се ориентирам към нещо друго. Какво ще препоръчате?

# 559
здравейте. Предстои ми мечтаното от мен пътуване до одрин ,моля да ми кажете тъй като имам такъв спомен , неделя ли не работят магазините там или ?

# 560
Tursil за цветно, ABC, Perwoll течен.

# 561
здравейте. Предстои ми мечтаното от мен пътуване до одрин ,моля да ми кажете тъй като имам такъв спомен , неделя ли не работят магазините там или ?
Магазините работят в неделя, но аптеките не работят. Има само две дежурни, които се качват в сайт кои са и къде се намират. Също така няма и пазар.
Относно перилните препарати от нашите турци съм чувала, че ОМО е най-добрата марка, но лично аз купувам Омо от Лидл, когато е на промоция. В Турция голямата опаковка от 7кг. излиза около 10лв., когато е на промоция в супермаркетите. От Борсата избягвам да взимам.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 21:36 от zlatunka80

# 562
Относно аптеките  - на почти всяка неработеща, има лист А4 с адреси на дежурните; можете да намерите с гугъл карти, въвеждайки посочения адрес; обичайно поне 3 работят...но може към момента да са по-малко...последно бях там началото на септември..

# 563
  • Русе
Ее, то е все едно от кон да магаре да слезе. От Ариел я пращаш на Рекс. Щото Турсила е нашия Рекс=нисък клас перилен препарат. Первола и той не бих казала, че е добър, защото по принцип е за слабо замърсени дрехи и без петна, а на всичкото отгоре дозировката е за 2-3 кг пране.

Омо, Персил, Ало. Ивчето хвалеше Ринсо.

# 564
  • Пловдив

Tursil,ABC,Perwol...това са аналози на Савекс,Бонукс,Рекс от нашите магазини,ако купувам нещо от чужбина трябва да е по-добро от това,което намирам тук.В Турция най-добрият перилен препарат(според местните) е Омо,а след това Ариел.

# 565
  • Бургас
Аз от Бинго-то течно съм по-доволна, отколкото от Ариела.

# 566
  • Най-красивата страна
Прах купувам само от Мигрос.Ама не течен.
Ариел,Персил,Омо .Купувала съм Ринсо и омекотители на Бинго .
И съм доволна.

# 567
  • София
Здравейте, знаете ли дали признават зелени сертификати от преболедуване на границата или само за ваксини и тестове?

# 568
  • Стара Загора
Здравейте, знаете ли дали признават зелени сертификати от преболедуване на границата или само за ваксини и тестове?

Сертификатите за преболедуване и антитела важат САМО в България!

# 569
За преболедуване важат

Общи условия

Активация на акаунт