На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Мигроса в Лозенград си работи, не е само KFC.
Той не е спирал изобщо да работи. Но си иска да пообиколиш "строежа", докато намериш откъде се влиза.

# 541
  • Варна
Никъде не съм казала, че Мигроса е спрял да работи. Не, че съм проверявала, но достатъчно пъти е казвано, че работи. Определено не се влиза през стария вход. Вероятно откъм подземния паркинг.
Отбелязах, че KFC вече работи, защото е нов обект, а не че само той работи. Смятам, че разликата е видима.

Чефко, как не видя какво писах миналата седмица, момиче? Е, не казах, че ще ходя, ама на ново момиче предложих съдействие. Та на теб ли няма...
Дано някой да ходи скоро.
... Не че не ми се иска пак да се метна...
Вчера заявих на ММ, че вече имам нов списък... Нямам, ама пуст хайманлък.

Емка, вечерта късно видях у Фейсо, че си там. Явно си била за ден... Трудна засечка би била. Кафето може и тук да пием. Само да видим какво ще става с плюенето...

# 542
Здравейте, ако на някой му трябва algesal гел нека да ми пише.

# 543
Здравейте, някой планира ли пътуване до Турция до края на седмицата? Много моля за съдействие, за да помогна на приятелка, нужен е АБ, който е изчерпан вече месец, и за съжаление липсва в българските аптечни складове. Трябват 2 опаковки TAVANIC 500 MG 7 FILM TABLET на SANOFI, или 3 опаковки TAVANIC 500 MG 5 FILM TABLET . Благодаря предварително, ще чакам да пишете.

# 544
  • Пловдив
Здравейте, някой планира ли пътуване до Турция до края на седмицата? Много моля за съдействие, за да помогна на приятелка, нужен е АБ, който е изчерпан вече месец, и за съжаление липсва в българските аптечни складове. Трябват и 2 опаковки TAVANIC 500 MG 7 FILM TABLET на Sanofi. Благодаря предварително, ще чакам да пишете.

В турските аптеки продават антибиотик само с рецепта ТУРСКА,с бг рецепта не дават,информацията ми е лична,а аптекарката в Текирда ми е приятелка.

# 545
Aз последно бях в Одрин миналия октомври, и тогава купих АБ без рецепта, но не това е важно, ще съм благодарна, ако някой който ще пътува, поне пробва, може и да има моя късмет.

# 546
В Одрин отскоро ми искат рецепта за антибиотик. В Истанбул обаче никога не са ми искали и го дават напълно свободно.

# 547
Мерилин, а със Санофи свързахте ли се? Обикновено са много отзивчиви.

# 548
Sanofi затворили представителството си в БГ.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 12:17 от marilyn monroe

# 549
Sanofi затворили представителството си в БГ.
Не знам кога са го затворили, но последно преди 2 седмици някъде ми съдействаха и ми доставиха лекарство в избрана от мен аптека точно за 2 дни.

# 550
Благодаря ви за информацията, ще предам на приятелката ми, може мен да са ме подвели.

# 551
Здравейте как е на петъчния пазар има ли интересни неща?

# 552
Здравейте как е на петъчния пазар има ли интересни неща?
Зависи на какво казвате интересно. За мен е интересна атмосферата и затова обичам пазарите като цяло. Като стоки веднъж съм си взимала чорапи от чорапения бос , а всеки път - плодове и зеленчуци.

# 553
  • Варна
Беличке, да те питам , като най-скоро завърнала се . На Малко Търново нашите правят ли още безплатни антигенни тестове, както беше писала една съфорумка преди месец ?

# 554
  • SOFIA
Здравейте,моля за съвет. Искаме да пътуваме с ММ. Имаме ваксини  - еднократната на Янсен. Сега чакаме да минат 14 дни от поставянето й. Само, че и дъщеря ни която е на 15 год. иска да дойде. За нея ПСР ли ще трябва или може спокойно да пътува с нас.

Общи условия

Активация на акаунт