Лакове за нокти - 154

• 40 632
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Ауу, Фифи, страхотно е!
Heart Eyes Heart Heart Eyes

# 586

Номер DC04

И на слънце

Скрит текст:

# 587
  • Стара Загора
Днес изтупах праха от един стар Катрис от лимитирана колекция ProvoCatrice. Базата е бледорозова, като за френски маникюр. Частичките са прасковени, златисти и розови. На 2 слоя го нанесох и леко прозира, но няма да слагам трети. Напоследък прибягвам до подобни цветове като ме примързява през 2 дни да сменям.

# 588
  • Измир
Пропуснах да снимам един червен Пастел. А сега съм така

# 589
Момичета, страхотни 😍
Мари, много добре ти се е получило с подложката под лака 21 (и аз го имам "по една случайност" 😆 този ГР Сити калър 09)! 💚 Прави са момичетата, всичко ти стои чудесно 🙂
Ивче, много нежен цвят 🙂
Грийни, това червено от стара колекция ли е?
Фифи, много есенно и красиво 😍
Олгарита, прекрасен лак! 🤍 Сложен е в "списъка"...😇
Момичета, кога е черният петък на Стар нейлз?
П. С. Чудя се кой е най-бюджетният лак с хубава четка който продават (не се сещам дали имам такъв който да прежаля заради гадните четки на лаковете 21)? Ментовият 75 е страхотен цвят, обаче за да не остават черти на блистера му бяха нужни поне 3 пласта...🤪

# 590
Нямам представа от коя колекция е, Долче. И в действителност е по-оранжев.

# 591
natka , много ти благодаря!!! Hug
Сега със сигурност ел. пилата ще влезе най- накрая в употреба!

# 592
Пак много интересни неща видях, аз пак само по снимките профучавам...
Някои цветове на моите ръце не ги възприемам, обаче на вашите снимки изглеждат много хубави.
Долче, тая марка 21 я отписах след втория лак дето си купих техен, то това чудо само нервите ми пили а аз все пак за кеф се лакирам. На първия четката беше рошава цялата, а на втория файда че не беше... стои една дървена, всичко става на черти, не мога да се занимавам. То след лакиране само по ушите нямам изцапано, лакът на черти и хвърчила, голяма работа че са по 1 лев тия лакове. Хич не ги и поглеждам вече като мина край тях.
ТиЛи, радвам се да помогна, моята още нямам кога да поиграя с нея и я гледам като голям камък Grinning

# 593
Натка, права си, че не си струва да се изнервяме докато се лакираме. Но 21 имат някои наистина добри цветове, а и не с всеки техен лак имам проблем. С брокатите пък изобщо. Струва си човек да отдели една четка от друг лак, за да ги нанася много по-лесно! 😃 Аз и без това вече имам немалко от тях, а лакове не обичам да хвърлям. 🙂

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 20:32 от dolce miele

# 594
И аз за сега не съм ги изхвърлила, харесват ми много и двата цвята които имам. Но и не бих ги пипнала ако не разполагам в момента с много време и търпение. И не бих си купила повече от тази марка.
До сега опитът показва че такива лакове дето не ме радват, могат да си стоят и с години без да ги пипна... и накрая да ги изхвърля все пак. Както съм на вълна изхвърляне на излишни неща, точно тези може и да не дочакат да се скапят самички. Което си е жалко, защото и двата са интересни.

# 595
  • София
Здравейте,
не съм влизала в темата от години! ☺️
Много често ходя без лак, не ми остава време.. Онзи ден се загледах в тези трите и в крайна сметка си взех този BEL.
Бихте ли ме насочили към серия, чиито лакове са сравнително бързосъхнещи. Нямам претенции към марка. Този на голдън роуз, продиджи гел дали не е такъв?

# 596
Розова магнолия, лакът Бел ми прилича много на номер 06. Кой номер е ГР Кератин? Аз слагам бързосъхнещ топ лак, така че нямам особени наблюдения за съхненето на лаковете без такъв топ. Есенс имат серия с бързосъхнещи лакове (малко цветове са според мен), някои от лаковете в ДМ също се водят такива.
Момичета, кой тук използваше гел топ с печене върху обикновен лак? 🙂
Скрит текст:
Интересува ме има ли някаква тънкост и става ли му нещо на обикновения лак от печене в лампа?

# 597
Защо се занимавате да търсите бързосъхнещи лакове?! Вземете си бързосъхнещ топ и си решете проблема. Така всеки лак ще ви е бързосъхнещ. Може да комбинирате с капки или спрей за бързо съхнене и воала, макар, че, ако топа ви е хубав други екстри не ви трябват. Откак открих топ лаковете изобщо не се интересувам как и колко бързо съхнат самите лакове и така не се ограничавам в избора си на лакове.

# 598
А аз да питам, тук има ли шанс някога нещо такова са достигне до нас, а и да не е все лимитирана серия която или не зареждат, или не е цялата, или пък е за толкова кратко време, че...Всъщност, някой имаше лилавото холо, но аз никога (в последните 2 г и половина не съм виждала подобен лак в ДМ):
Скрит текст:

Призма серията гледам, че е от 2017 г, но какво им пречи подобни страхотни цветове (поне някои от тях) да ги пускат периодично или да са постоянен асортимент?! Дори Roayal nude серията се задържа толкова за малко време, че...дразнещо си е.
dolce, aз поне половината от тези лакове съм ги виждала в нашите магазини, а нямам нито 1 лак на trend IT UP, т.е. не съм се спирала целенасочено като техен фен на стената им Simple Smile Royal Nude миналата седмица я гледах, имаше и 4-те цвята в Скай Сити, а помня, че някой от темата миналото лято я издирваше, т.е. над година вече е на пазара. Яркозеленият лак също съм го виждала, възмутих се от него че много шантав ми се видя Grinning А от Radiant Lights колекцията съм вижала и 3-те лака, защото много се чудих дали да не си купя розовия, но в крайна сметка се отказах, защото розови глитъри имам около 10 бр. и изобщо не ми трябват нови Simple Smile Сребърният май е най-невървежен, защото най-често него виждам останал, ако кажеш, ще ти взема Simple Smile
Мисля тези дни да си извадя тъмните лакове, с това есенно време навън ми се приноси нещо вишнево, нещо по-есенно, че от ярките лакове сложих 2 пъти нюд за преход, но ми пораснаха ноктите и мисля да заложа на по-вамп визия. Мислех да слагам розовата Аура, ама нещо пролетна ми се вижда.

# 599
  • Стара Загора
Поглед към есенните колекции

Общи условия

Активация на акаунт