Лакове за нокти - 154

• 40 626
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
  • Пеликания
Зелената Аура и 21 ли? Защото тях мислех да комбинирам Grinning
Бялата всички сме я виждали Grinning

# 571
  • Варна
И според мен ще стоят добре заедно зеленият и светлорозовият. Доста такива идеи гледах наскоро в Пинтерест.
Разходих се до ДМ и забърсах Флормар cherry dessert, беше намален на 1,75, че ми е интересен и той как ще е на сандвич, и го гледам сигурно от 6 месеца Grinning Някои други цветове, включително от перлените, също бяха намалени. И в други техни магазини май имаше частично намаление на Флормар.

# 572
Тина, честито. Само в близкото ми ДМ няма нищо на Флормар, нищичко...🙄 А в Лилито в което имаше всякакви такива нюанси...сега няма изобщо Флормар.
Зелената Аура и 21 ли? Защото тях мислех да комбинирам Grinning
Да, още като ги видях един до друг и веднага това си помислих, колко добре ще стоят заедно. 😃

# 573
  • София
Долче, ако имате Фантастико, там има богат избор на Флормар.

# 574
Не, нямаме си в Пловдив. Бих го приветствала обаче, ако направят 😀

# 575
И от мен днес нови придобивки

Essie Star Struck a Cord от есенната колекция - тъмен патладжан със силен златист шимър, за съжаление пак има разлика в цвета между US и EU версията и нашият е по-кафяв, а американския по-пурпурен; и мини холо Катрис от Октоберфест колекцията номер 03.

# 576
Марголота, честито 🙂
А аз да питам, тук има ли шанс някога нещо такова са достигне до нас, а и да не е все лимитирана серия която или не зареждат, или не е цялата, или пък е за толкова кратко време, че...Всъщност, някой имаше лилавото холо, но аз никога (в последните 2 г и половина не съм виждала подобен лак в ДМ):
Скрит текст:

Призма серията гледам, че е от 2017 г, но какво им пречи подобни страхотни цветове (поне някои от тях) да ги пускат периодично или да са постоянен асортимент?! Дори Roayal nude серията се задържа толкова за малко време, че...дразнещо си е.
Ето какви нокътчета съм имала преди година (ха ха, купила съм втория си лак от ХМ година след първия, интересно съвпадение 😁):

Помня, че точно това зелено много ми харесваше как стои на такива мини нокътчета 🥰

# 577
В тон с времето Blush
Flormar Full color FR28 (Urban escape)

# 578
Аmiamo, честита ел. пила 🙂

# 579
Едни мини нокти от мен с Флормар 436 и ГР 32 (може и да бъркам номерата).

# 580
Здравейте.Много сте красиви всичките. Не съм си взимала лак от сумати време.Нещо не могат да ме впечетлят.Даже една част от мойте ги подарих .

# 581
  • Пеликания
Зеленият на Аура много ми хареса и се нанася хубаво и плътно ама четката наистина е кофти. По точно е дебела в края и не се усеща самото нанасяне. Но пък лака съхне бързо. 53 на 21 е много блед. Не знам на колко пласта трябва да е за да не стои прозрачен. Тук отдолу съм сложила 09 на City color.

# 582
Мари, искрено и неблагородно Wink ти завиждам за формата и хубавите нокти. Каквото и да сложиш ти стои страхотно. Heart Eyes

# 583
  • София
Страхотни сте всички! И аз вчера забърсах два Пастел-а, ще кача снимки, като реша да се лакирам Simple Smile
Мари, този на 21 и аз го имам - никога не съм го слагала, просто е изключително прозрачен и трябва да го нанеса поне на 4-5 пласта, а кой има време да ги чака... Но, както каза и Джаста, на твоите нокти каквото и да сложиш, все е хубаво Simple Smile

# 584
Есенно от мен

ОPI DS Glow и Flormar Pretty 003 Creamy.

Общи условия

Активация на акаунт