Лакове за нокти - 154

• 40 624
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
Долче, ами цялата схема със свалянето и слагането на гела ми е досадна и сложна Grinning Затова не ми се занимава сама да го правя. Първо пили, но както казваш ти, без да засяга естествената плочка. После слага обезмаслител или нещо такова, после основа, после с гела оформя нещо си, ей такива работи Grinning

# 556
Момичета, това как се нарича, тези залепените неща... От къде мога да си ги набавя и поставя? Много ми харесват маникюри с такива комбинации от "изрезки".

mountain_crystal, аз имам такова фолио от Али експрес, не ти трябва лепило за него. Слагам го върху лака преди да е изсъхнал напълно и запечатвам с топ.

# 557
  • София
И аз съм слагала такова фолио, но моето мнение е, че на обикновен лак трудно се слага - трябва да не е напълно изсъхнал, но пък и да внимаваш да не развалиш лака. Може би с лепило би било по-лесно.
За гела и на мен не ми отнема много време, особено с подходящите продукти, които, за жалост, аз открих след известно време на проби и грешки. Сега правя поддръжка на самия гел на 10 дена някъде и ми отнема около час с лакирането с обикновен лак. За мен лично е улеснение, защото между тези 10 дни само сменям лака, а иначе преди при всяка смяна нещо все оправях (някой разслоен нокът, счупен такъв, и т.н.). Но ако ноктите ми бяха по-твърди, едва ли бих се занимавала с гел.
Мари, благодаря, че сподели за промоцията в Лили Simple Smile Точно днес мислех да се разходя за лакчета, та ако има някоя находка, ще споделя Simple Smile

# 558
Ще търся и клипчета със сигурност, само да ми остане малко повече свободно време. Но пак ми беше много полезно и тук каквото се обсъди.

# 559
Лаковете са матирани GR ice chic 04, Flormar 501 a little tropical, Flormar full color fc62 Berry brown

Скрит текст:

# 560
Арабеск,
Скрит текст:
след пиленето аз просто измивам ръцете и мажа с обикновен спирт 70%. Като изсъхне слагам от гел базата. По принцип, не ти е нужен и отделен гел, с базата също може да се оформя. Но предполагам, че има различни видове като консистенция...Като се изпече в лампата и ако няма какво да се пили съм готова. 🙂 Но нарочно исках гел база soak-off, а имам и отлепяща, защото не исках да ми се налага да я махам само с пилене...
А гелчетата които имам в кутийки (1 прозрачен и 3 с нюанс) са по-гъсти.   

# 561
  • Варна
Revers 117. Оказа се крели и реших да го пробвам и на сандвич със стикери. Тук е на 3 слоя, като цветът става все по-лилав с всеки следващ слой. На 2 беше по-цикламен и май ми хареса повече, но и така е доста приятен.

# 562
Тина, разкошен цвят 💜 И формата на ноктите ми се струва леко различна...Припомни ми какво беше крели? 🙂
Мари, забравих да ти благодаря за инфото за Аура 😃 В нашия малък мол с малко Лили 😄 има щанд на Аура и ще се сдобия с някой техен лак на намалена цена (само така успяха да ме излъжат, имам чувството, че ме четат как тук постоянно повтарям, че ми се свидят 5,50 лв за лак и че чакам намаление...) 😆😆😆

# 563
  • Варна
Благодаря, Долче! Крели е нещо средно между крем и желе, малко по-плътно желе.
Лаковете на Аура май ще ги пропусна, но ми е интересно да видя червилата им. Другия месец ще чакам намаление на ГР prodigy gel, дано ме прочетат и мен Grinning

# 564
  • Някъде там
Здравейте,
Искам да ви попитам как избирате формата на нотките си и как преценявате коя форма ще ви ходи
От години си ги оформям овални, лакирам ги с едноцветни лакове и от време на време слагам брокат за да разнообразя.
Това е маникюра ми в момента
Чудя се дали да си ги оформя така

# 565
Искрица, според мен тази форма ти е добре. Можеш да пробваш и друга, разбира се. Но понякога е въпрос на проба-грешка и какво на теб самата ти харесва как ти стои. Не е изключено да ти отиват няколко вида форми, а други пък се харесват и възприемат с една-единствена...🙂

# 566
  • Пеликания
Не устоях Grinning
Имаше и с розовия шимър ама не бях сигурна дали ще го сложа скоро и го върнах.

Скрит текст:

# 567
Ох, Мари, 21 веднага го разпознах 😆😆😆 Преди няколко дни го гледах, гледах този номер 53, пък после си го оставих по-назад измежду лаковете...за следващия път 🤣 Любопитно ми е дали шимърчето ще си личи достатъчно на нокти.
Зеленото на Аура също е от нюансите които ме интригуват...много ми се иска да ги видя на нокти как стоят, но вероятно ще ги купя преди това да се случи 😄

# 568
  • Пеликания
Ааа веднага свалям стария и ще видя кой ще сложа Grinning
А и забравих да кажа, че 21 да намалени в Лили. Излизат по 0.99ст. Ама да не ми се сърдите после Grinning Grinning

# 569
Е, как ще ти се сърдим 😁 Напротив, хем с нови придобивки, хем на по-изгодна цена, какво по-хубаво за една лакохоличка... 😃  Мисля, че двата цвята всъщност биха стояли добре заедно. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт