Лакове за нокти - 154

• 38 349
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Има лепило за фолио, мисля, че е доста лепкаво, но не помня дали се пече.

# 541
Има и обикновено, и за гел. 🙂 Друг е въпросът откъде да се намери, ако не е от Али (моето е обикновено, от Али)...

# 542
Здравейте.
Имам въпросната ел. пила от Лидл, но с част от накрайниците просто не зная какво да правя. Да имате представа къде мога да погледна за повече инфо?

# 543
Ето например
https://makeup.bg/product/545762/
Почти съм сигурна, че навсякъде, където продават фолио има и лепило.
Тили, на кутията май пише кое за какво е.

# 544
  • Пеликания
Така по снимката ми изглежда, че и лаковете на Аура са намалени. Ако ми остане време май ще мина да видя дали има в наше село Grinning

# 545
Тили, на кутията май пише кое за какво е.

Не съм я купувала в Бг, а на кутията нямаше нито един от езиците, които владея. Rolling Eyes

# 546
Ще ти снимам по-късно на моята какво са писали в книжката и ще ти ги пратя, то не че е много ама пак по-добре от нищо. И аз ги гледам като голям камък и подозирам че ще ползвам основно двата дето са плоски отпред - по-грубия за скъсяване и по-финия за оформяне.

# 547
Тили, снимай кои накрайници не ти е ясно за какво са и ще помагаме 🙂
Натка, ако схванеш как да използваш по-малките накрайници за кожичките, предполагам, че и те ще ти станат любими 😉

# 548
natka, да това е. Жалко, аз не намирам по физическите магазини в града ми такова. Има камъчета, друг вид фолио, лепенки и прочие, но точно това не.

# 549
natka, благодаря! Hug
dolce miele, добра идея. Ще снимам. Innocent

# 550
# 551
А, моето обикновено лепило за фолио от Али беше 2-3 лева, не повече (18 мл)... 😃

# 552
Разгеле, от амнайстия опит успях да я кача и то след смаляване ама пак се чете. Ето ги приставките и какво са писали за тях. Упътването би трябвало да го има качено и на сайта на Лидл, имат за всички уреди които продават.
Скрит текст:

Долче, моите кожички само ги избутвам и повече от това нищо не им правя. Преди години се бях излъгала да ги режа, станаха много по-дебели и груби и отне много време със само мазане и избутване да се оправят. Сега не са идеални, но повече намеса от това по тях не искам. А и като се знам каква съм сръчна, все още не ми е ясно как ще се справям с ел. пилата върху дясната си ръка изобщо Grinning

# 553
Натка, аз никога не съм рязала кожички. 😃 С пилата е по-скоро ексфолииране, нищо общо няма с рязане...Подобен ефект се постига и с емулсия/гел за отстраняване на кожички- но с пилата при мен ефектът трае по-дълго. А първо пила и после емулсия за кожички е най-идеално като резултат, но при мен рядко се налага  да използвам и двете. Използвам предпоследната приставка, конусчето. Междудругото, ако веднъж използваш правилно конусчето на кожичките за ексфолииране и после спреш да го използваш не се случва нищо неприятно с кожичките, просто си придобиват вида който са имали преди това. Изобщо не загрубяват повече от нормалното.
 А това "факелче" е супер за израсналата повърхност на гел базата ми, откъм кожичките- маха базата без да засяга естествения ми нокът. Конусчето съм използвала и за изтъняване на ноктите на вторите пръсти на краката (понякога ми се удебеляват към върховете и опират в обувките), а също и за по-гладка повърхност на ноктите на палците- съвсем леко изпиляване.
"Конусчето" върши много добра работа и за кожичките около ноктите на краката, там обикновено си трябва повече ексфолииране.
Единствено като накрайник ми липсва "пламъче"- с остър връх. Но май не слагат такъв накрайник в любителските ел. пили. 🙂

# 554
  • София
Долче, благодаря за съветите при използване на електрическата пила. На мен също ще са ми от полза.
Натка, освен всичко казано от Долче за ползване на пилата, има клипове, може да ги погледнеш.
И аз се сдобих с Лидълската пила. Пратих дъщеря ми да я купи, че сега съм възпрепятствана. Едва другата седмица, вторник, сряда ще мога да я видя и разгледам подробно.

Общи условия

Активация на акаунт