Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 495
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мен чуждите избори какво ме вълнуват?
Аз избирам лично дали или да не харесвам някого. И това е абсолютно съзнателно.

# 256
  • София
Качила си 20 кила, за да го тестваш? Или просто си се наяла със спагети с песто?

# 257
Кристина, за външност не знам, но ако човекът по характер, навици, разбирания, поведение и тям подобни е като мен (все едно една майка ни е раждала), там нямам интерес. Интересът ми се поражда от противоположността, нещо като ин и ян.

# 258
  • София
Едно наяждане не качва 20 кг.

Идеята е, че диапазонът в любовта разбива всяка вложена рамка.

# 259
  • Агент под прикритие
Мен чуждите избори какво ме вълнуват?
Аз избирам лично дали или да не харесвам някого. И това е абсолютно съзнателно.
Ако действията и приказките какво харесваш ти се разминават, няма никакво значение какво твърдиш, че правиш съзнателно.
Но те оставям да си мислиш каквото си искаш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 260
Не, Кечи, с бири, много бири. Ама се осъзнах. Joy
Тестът приключи. За мен.

# 261
  • София
Финикс, ма да не съм на тепавицата.
Аз не казвам какво не харесвам в есин човек, аз казвам, че не харесвам човека без значение какви качества притежава.
И не се лутам в размисли, цепя на първите 5. Минути.

# 262
ако отказваш да приемеш, че е възможно да получиш това, което искаш и харесваш...ми няма да го получиш, сигурно...

# 263
  • Далечният изток
Добре, че не съм имала такива драми. Винаги са ме харесвали тези, които и аз съм харесвала.

# 264
Криси, не знам, отдавна беше случката.

Иначе, и аз съм виждала двойки, при които мъжът и жената са като братче и сестриче. Интересни са такива. Ние с ММ имаме някои сходни черти - матова кожа, черна коса и др., но като характер сме пълни противоположности. Thinking

# 265
  • Варна
При хармоничните връзки, има известна визуална прилика.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 14:18 от Viviana91

# 266
  • СИ
Да, съгласна съм, но ето пак ще дам пример с мен. Аз бях 45 - 50 кг и мъжът ми уж много държеше да има слаба жена. Като станах 90 кг ми казва - не ми пречи, че си дебеличка.... А де.
В крайна сметка аз съм същия човек, нали така?!
Ако сега трябва да избира жена, ще избере слаба, никога няма да избере 90-килограмова. Парадокс...

Защо да е парадокс? Не е. Казва му се заварено положение.

# 267
  • София
Май не знаеш заварено положение какво е.
Това е - промяна на обстоятелствата.

# 268
  • Далечният изток
Да, съгласна съм, но ето пак ще дам пример с мен. Аз бях 45 - 50 кг и мъжът ми уж много държеше да има слаба жена. Като станах 90 кг ми казва - не ми пречи, че си дебеличка.... А де.
В крайна сметка аз съм същия човек, нали така?!
Ако сега трябва да избира жена, ще избере слаба, никога няма да избере 90-килограмова. Парадокс...

Защо да е парадокс? Не е. Казва му се заварено положение.
Що да е заварено?! Казах вече, че бях слаба, точно жена, каквато той харесва. Само че бях слаба 20 години, в последните 10 вече не съм. Не е заварено положението. Завареното беше като бях слаба. Сега как му се вика, обратното на заварено трябва да е.

# 269
Айда, от какво напълня?

Общи условия

Активация на акаунт