Спам пощата в АБВ.

• 1 359
  • 36
  •   1
Отговори
Моля за Вашето мнение!Ако някой знае и може,моля да помогне!
Касае се за Спам папката в АБВ поща,която на ден се пълни с над 50-60 рекламни съобщения за разни здравни продукти за разни заболявания и не само,има дори съобщения отправящи нецензурни предложения.Как мога да ги спра за да не ми пълнят папката с подобни глупости?Ще съм благодарна за отзивите и полезните мнения и предложения!

Благодаря за Вашата помощ.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 16:21 от Мichel 21

# 1
Никак. Докопали ли са се веднъж до адреса ти, нищо не те спасява.
Иначе като отвориш спама, най-отдолу има опция да се отпишеш. Действа за няколко дни, после пак почват. Или ти пращат други реклами.

# 2
  • Deutschland/HE
Единственият начин е да смениш пощата и тази да я оставиш за маловажни неща. Избери друга платформа за основната си поща, важните регистрации. Освен неспирния СПАМ, има и непрекъснати опити за хакване (ако влезеш в история).

# 3
Никак. Докопали ли са се веднъж до адреса ти, нищо не те спасява.
Иначе като отвориш спама, най-отдолу има опция да се отпишеш. Действа за няколко дни, после пак почват. Или ти пращат други реклами.

Ужас,значи постоянно трябва да трия.Все пак много благодаря за отговора!

# 4
Няма начин. АБВ от край време е тотал щета и откъм всякакъв спам, и откъм сигурност. Сменете пощата. Отписваш се, блокираш, но пак продължават. Няма спасение.

# 5
Маркираш писмото като спам

Обикновено помага, ако не помогне пиша на съпорта

Коректни са, отговарят в рамките на 24 часа.

# 6
Зависи от къде са съобщенията. Ако са от фирми и сайтове, отваряте мейла, отивате най-долу или най-горе(обикновенно там се намира мястото за отписване) и търсете Unsubscribe(отписване). Това ви препраща в техния сайт и ви отписва от техните глупости, които ви пращат.

# 7
Много Ви благодаря на всички за съдействието и полезните мнения!

# 8
Зависи от къде са съобщенията. Ако са от фирми и сайтове, отваряте мейла, отивате най-долу или най-горе(обикновенно там се намира мястото за отписване) и търсете Unsubscribe(отписване). Това ви препраща в техния сайт и ви отписва от техните глупости, които ви пращат.

Временно е. Няколко дни затишие и после почват пак с двойна сила. Просто включват други сайтове в спама.

# 9
  • Deutschland/HE
А за ежедневните фишинг мейли от банки, пощи,.... нямат спиране. Просто абв не искат да сложат качествени филтри.

# 10
Не искат или не им е изгодно?
Отдавна се чудя дали те самите не ги пращат... Или взимат процент, знам ли. Но това тяхното не е нормално.

# 11
Аз имам два мейла в АБВ, единият е служебен и е много натоварен и нямам проблем със спама. Почти нямам спам.

# 12
А за ежедневните фишинг мейли от банки, пощи,.... нямат спиране. Просто абв не искат да сложат качествени филтри.

И при мен е така,само трия постоянно и всеки ден едно и също.

# 13
  • Tezor Obliš
Аз имам два мейла в АБВ, единият е служебен и е много натоварен и нямам проблем със спама. Почти нямам спам.
И при мен е така, също съм с две пощи. Когато съм получавала някакъв спам, съм се отписвала, както е посочила Nia Mi и не съм получавала след това месеци наред.

# 14
Аз не отварям мейл, за който имам съмнение, че е фишинг или спам. Маркирам го като спам и пощата ми е винаги чиста.

Общи условия

Активация на акаунт