Спам пощата в АБВ.

• 5 328
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • София
За съжаление СПАМ папката сортира и важни имейли, но напоследък се натрупаха доста, които дори нямат опция за отписване. Линкът, който дават за unsubscribe, също е спам.
Напоследък имам "голям" проблем с abv, вече спря известията за Гугъл хром, че имам имейл и трябва да проверявам ръчно всеки ден. Много неудобно, дано го оправят.

# 31
На мен ми е интересно също и това-въпреки че никога не съм се абонирала за разни сайтове и маркетинг реклами,в края на съобщението ми изписва следното цитирам: ''Поучавате този e-mail бюлетин, защото сте се абонирали на сайта'',а когато натисна бутона ''отписвам се'',за да видя какво ще се случи,ми излиза някаква чужда страница,която ме подканва да си напиша имейла.Между другото на съпругът ми пак така му пълнеха със спам пощата,преди време се регистрира в друга поща,но и в нея е забелязал че му излизат подобни съобщения.Така че,или изтривам или с блок.

# 32
На мен ми е интересно също и това-въпреки че никога не съм се абонирала за разни сайтове и маркетинг реклами,в края на съобщението ми изписва следното цитирам: ''Поучавате този e-mail бюлетин, защото сте се абонирали на сайта'',а когато натисна бутона ''отписвам се'',за да видя какво ще се случи,ми излиза някаква чужда страница,която ме подканва да си напиша имейла.Между другото на съпругът ми пак така му пълнеха със спам пощата,преди време се регистрира в друга поща,но и в нея е забелязал че му излизат подобни съобщения.Така че,или изтривам или с блок.
Внимавай с тези бутони за Отписване, често спам имейлите водят до фалшиви сайтове - едни за да потвърдят,че адреса е активен , други за да ти инсталират нещо(не хубаво)  на компютъра . Така че първо блокирай ,след това трий от пощата.

# 33
Внимавай с тези бутони за Отписване, често спам имейлите водят до фалшиви сайтове - едни за да потвърдят,че адреса е активен , други за да ти инсталират нещо(не хубаво)  на компютъра . Така че първо блокирай ,след това трий от пощата.

Точно това правя,блокирам и трия.

# 34
А за ежедневните фишинг мейли от банки, пощи,.... нямат спиране. Просто абв не искат да сложат качествени филтри.

Баш.
Бях им писала на абв да питам защо след като маркирам като фишинг дадено нещо, то продължава да идва.
Блаблабла..вие сте виновен...това получих като отговор.
Неадекватен съпорт, неадекватна подръжка от абв!

# 35
  • София
АБВ уведомител е спрян, заради "злоупотреби с поверителността". Тоест разбирам, че разпространяват и-мейлите ни разни маркетингови платформи, затова получаваме спамове.

# 36
АБВ уведомител е спрян, заради "злоупотреби с поверителността". Тоест разбирам, че разпространяват и-мейлите ни разни маркетингови платформи, затова получаваме спамове.

Вярно е,на някои  спам имейли най-отдолу съм забелязала че пише нещо подобно като ''Вашият имейл е взет от ''Маркетиново проучване''.

Общи условия

Активация на акаунт