Спам пощата в АБВ.

• 5 328
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
  • Deutschland/HE
И аз ги трия, но всеки ден пощата е пълна. Спрях да я ползвам. Не съм я закрила поради сантименталност, един от първите им клиенти съм.

# 16
Трябва да ги маркирате като спам, за да може да ги хване филтъра на АБВ.

# 17
  • Deutschland/HE
И като спам са маркирани, и като фишинг. Резултат няма.

# 18
Пишете на съпорта и поискайте съдействие. На мен винаги са ми помагали.

# 19
  • Deutschland/HE
Писала съм, писала съм и за безспирните опити за влизане в пощата... отговорът е: сменете си паролата с по-сигурна. Ужасно несериозно отношение.

# 20
А сменихте ли си паролата?

# 21
  • Deutschland/HE
Да, но това не помага да спрат спам и фишинг, не спират и опитите да влязат в пощата.

# 22
Настройки- Защита от спам- Добавяне на изпращача в Блокиране на адрес или домейн. Върши добра работа.

Допълвам: Ако изпращача е иван@досадник.ком и го добавите в Блокиране на адрес или домейн, няма да получавате от иван@досадник.ком.
Ако добавите обаче в Блокирани- досадник.ком, то няма да получавате от който и да е досадник от досадник.ком.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 03:02 от niik

# 23
  • Deutschland/HE
Най-добра работа върши, правенето на нов мейл в друга платформа. Как в гугъл не ми се налага да го правя, както и в една немска?

П.С. Тези с банковите фишинг мейли са всеки ден от различен домейн.

# 24
Трий ги директно, но и аз съветвам за нова поща в друга платформа -gmail, yahoo. Аз ползвам и двете, но ми прави впечатление, че в yahoo не съм получавала подобни.

# 25
Трябва да ги маркирате като спам, за да може да ги хване филтъра на АБВ.

Като ги маркирам като спам, отиват в спам папката. Която пак преглеждам, едно, че понякога попадат важни мейли, които не са спам, второ, че все пак трябва да бъде изпразнена. И в резултат все тая къде е целият този дигитален боклук - дали в кутията, дали в спам папката - все си пристига упорито.
А адресите използвам за регистрация по разни сайтове и онлайн магазини. Не искам да си „осветявам“ официалната поща в gmail, която ползвам само за важни неща.
Всъщност даже не ме дразни толкова спамът, колкото фишингът. Докладвах, докладвах, накрая ми писна и вече само трия. Ако за спама може да има и моя вина, заради сайтовете и онлайн магазините, където съм си въвела доброволно пощенския адрес, то за фишинга нямат никакво оправдание защо не го филтрират.

# 26
Няма начин, такава е платформата просто. Иначе и аз съм с два мейла - един официален за приятели, институции/работа и един за такъв тип - регистрации в сайтове и т.н., но и двата са в други платформи. Щом е с цел регистрации - най-чисто съвсем нов другаде, иначе няма отърване.

# 27
Друг вариант е да ги блокирате ръчно. Те идват обикновено от не повече от 10 имейла. Визирам тези за "излекувай очите, гъбичките и си увеличи пениса едновременно". Преди да го докладвате за фишинг, копирате имейла на подателя и

# 28
Причината за толкова много спам в АБВ е хакерска атака преди две години и въпреки че са длъжни да уведомят потребителите и до днес отричат. Пакета от адреси е безплатен в някой сайтове ,доплаща се за паролите така ,че какво и да имате в АБВ е компрометирано....

# 29
АБВ предупредиха потребителите да си сменят паролите.

Ако си спомняте и НАП беше хакнат

Причината за толкова много спам в АБВ е хакерска атака преди две години и въпреки че са длъжни да уведомят потребителите и до днес отричат. Пакета от адреси е безплатен в някой сайтове ,доплаща се за паролите така ,че какво и да имате в АБВ е компрометирано....

Общи условия

Активация на акаунт