💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 782
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 110
Морунов е удоволствие да го гледаш.
Неочаквано мъжете на Приключенците доминират тези на Бойците днес.

# 1 111
  • София
Сам воина е воин... Браво, Морунов!!!
Винаги ще твърдя, огнеборците са мъже в пълния смисъл на думата!!!

# 1 112
  • London
Странно тия двете от червените (Соня и Елия) защо взеха 50-килограмовата трупа, като след това е ред на Морунов, който е сам. Не са ли си говорили и обсъждали преди да тръгнат?

Мани: "Нашите мъже не са яли". Как може да го каже, при положение че в другия отбор ВСИЧКИ не са яли нищо. Ония поне ориз и царевица 'рупаха. Много нагло изказване...
Мани ме възмути как мляскаше на масата. Всичко женско й е чуждо ...

# 1 113
  • Испания
Изглежда това ще е сезонът на "петте минути".
Мани е пълна трагедия. Колко жалко, че е заела нечие място във формата. Мъжете им не били яли затова били изтощени. Наистина ли не ѝ идва на акъла, че Приключенците за по-зле от тях в това отношение?

На кое да ѝ дойде, като го няма?

Скрит текст:
Аман от тези 5 минути. Не е равностойна играта.

Ако всички игри са тествани от Мартинов, естествено, че ще има хора, които да не могат да ги играят. Елементарно!
Аз се чудя дали са взели Катя да им прави пъзелите - помня, че нещо се шегуваха с Ралица в социалните мрежи.

Нищо чудно, ако са я хванали извън фаза...

Браво на Морунов, браво и на Валентин!

# 1 114
Мани извади късмет, че беше с Мартин.. Ами ако беше с някоя от жените? Направо не ми се мисли Grinning

# 1 115
  • София
А каква да е, тя е грубовата отвсякъде - като телосложение и външен вид, и като характер и поведение. Като я гледам ми напомня на "арестувани зад граница".

# 1 116
  • София
Стратимир и Морунов страхотни на халките, а Вальо и Туджаров приятните изненади. Изобщо браво и на четиримата. Simple Smile
Стоян също се старае и дава всичко от себе си. Засега само веднъж му дадоха 5 мин, да видим сега на връщане... А и е на 51 г. все пак.

# 1 117
  • София
Още помня как Ана Мария елиминира Март...
Бях забравила за този исторически момент. После и тъгуваха съотборниците му, много драматично беше. Trollface

# 1 118
За играта на Стейси днес може да се каже да се хвърлиш с главата напред.

Много глупава контузия, играе без мисъл, само с ентусиазъм. Нормално да е кандидатствала много пъти в структурите и да не са я взели.

# 1 119
И аз харесвам Стоян. Възхищава ме с хъса и формата си на 51. Точен човек е. Червените нямат нито една способна жена. Това им е много слабо място. Ама и сините не са много по-добре.

# 1 120
  • София
Морунов и Стоян със страхотно представяне отново. Мартин този път доста по- добре. Вальо и Стратимир пак минаха много бързо на халките. Туджаров също не им отстъпва много. А Братоев днес се прояви като селската клюкарка.

# 1 121
  • Великобритания
Много хубава, тежка и интересна битка.. Но мнооого дълга.. Чак доскуча вече

# 1 122
  • София
Червените ще са на пангара. Дано гюлето Мани се махне.

# 1 123
Йейй, браво на Милена.

Никак не харесвам Стоян,но му свалям шапка как се бори днес.

# 1 124
  • София
Браво Туджарка!
Ееее, браво на Милена, хехеххе, каква детска радост от минаването и.
Приключенците са моите хора. Весело, задружно племе, няма дразнещи типажи, няма скандали.

Общи условия

Активация на акаунт