💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 701
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 215
Малко нелогично е да се номинира Неделчо. Дано мъжете в това племе съумеят да се обединят и да махат жените.

# 1 216
  • София
Трябва да са много глупави да номинират Неделчо, имат нужда от него на пъзелите. Мани и Соня или Мани и Станислава, ако се върне.

# 1 217
  • София
Според мен номинирани ще бъдат Мани и Соня. Станислава едва ли ще я върнат толкова бързо.

# 1 218
Станислава и Мани. Ако Станислава е контузена тогава Мани и Соня.
Мъжете разделят гласовете, Неделчо също разделя неговите 2 и са готови кокошките.

# 1 219
За мен също е нелогично и много глупаво да номинират Неделчо, но жените може за него да дадат глас.
Аз все пак се надявам на 2 номинирани жени. Много са слаби.

# 1 220
  • Sofia
Жените, като че ли, доста се умилкват около войничето – дали той ще номинира някоя от тях, в случая – Мани или Соня? Елия не вярвам да е излъчена като номиниран.

# 1 221
Ако не върнат Станислава довечера по добре да не я връщат изобщо. Аман от това да използват лечебницата за хотел.

# 1 222
Според мен Мани и Стейси ще номинират. Едната физически я няма в игрите, другата е със слаба психика.

# 1 223
Ако Станислава има комоцио, едва ли ще я върнат веднага.
И за мен жените са за номинация в червения отбор.
Братоев не е подходящ за ИВ, физически, може би само за водни игри. Като характер, на мен не ми допада. Но за го взели, че е известена личност.

# 1 224
  • София
Ако видя още една игра с халки - ще повърна.
Аз пък съм силно впечатлена от одиторчето. Видя ми се страшен женчо в началото, а се оказа много подготвен за игрите, а и е доста спокоен.

# 1 225
  • Козлодуй
По нагоре видях снимка на момиче културист - това се постига изключително трудно по принцип женските хормони не позволяват такъв релеф затова се налага доста повече гладуване и тренировка за да изпъкне мускулът - тези усилия заслужават адмирации, а не оплюване Simple Smile После видях че сте казали че това е Елена - ама хич не ми харесва тя - много се хили.
Каква отборна игра между Андрей и Красима търсите - щом са номинирани - вече не са в отбора - всеки играе за себе си аз така го разбирам - това с отборната игра го раздухват от продукцията заради Братоев - той каза че ще скача на всеки които не играе отборно Simple Smile
Дано да ги победи всички Андрей нищо че го номинират - дано да издържи психиката му Simple Smile
Добре че се удари Станислава - тя наистина не влага мисъл Simple Smile

# 1 226
И този сезон ни се спестява най-интересното, а именно динамиката в отношенията между играчите. Дават всяка досадна секунда от халки, мрежи, змейки, а може малко по-сбито да ни го поднесат. Не разбираме как се стигна до нехаресването на Андрей и всички конфликти. И после почва голямо чудене при нас, ама кой какво искал да каже, за етнос или националност говорим и т. н.

# 1 227
Според мен някой е настроил Красима срещу Андрей. Тя може от началото да не си го харесва, но за толкова кратко време и вече такава злоба - не смятам, че идва само от нея самата това. Дали Алекс, дали Братоев, но някой си е говорил с нея против Андрей. Изглежда ми като глуповато и лесно манипулируемо момиче. А може този някой всъщност да е настроил всичките кокошки, но Красима е по-гласовита и бойна и затова така да реагира.

# 1 228
Ще ми е интересно да видя Мани и Красима на пустиня плаж. Да спят на скалите, заобиколени от жаби, гущери и змии. Ще е Егати мрънкането

# 1 229
  • Sofia
Красима е кокошка с претенции. Никой уважаващ себе си индивид няма да се издокара така. Оно си требе и акъл, не става само с джуки! Андрей е чудак и особняк, но нейната злоба граници няма.

Общи условия

Активация на акаунт