💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 663
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 410
А какво ще се случи сега с Елия - тя си мисли, че ще отпадне, а всъщност ще отиде на острова със Симеон ли?

# 1 411
Тази битка е нелепа

# 1 412
  • Пловдив
Елия много ме разочарова. Толкова липса на характер. За какво изобщо е отишла... Яд ме е. А имало е някой с желание, който да е там.

# 1 413
Да, не особено приятна за гледане битка.
Оставя усещането за липса на борба и предопределеност. Няма заряд на елиминация.

# 1 414
Елия как си се разхожда и бави нарочно...

# 1 415
Не успях да видя на Димо в очилата на кой говори.

# 1 416
  • Sofia
Направо ме е яд,като я гледам каква анемия е Елия.

# 1 417
  • Испания
Ами не е като да си снимаш по цял ден з@дник@ и да качваш в стори.

# 1 418
  • София
А какво ще се случи сега с Елия - тя си мисли, че ще отпадне, а всъщност ще отиде на острова със Симеон ли?

Да. И ако наистина тя отпадне ми се ще Симеон да я размята като куцо пиле домат!!!
Бясна съм на такива с претенции и нула покритие. И такова учи децата и внуците ни...

# 1 419
Мани е надъхана, а Елия сякаш играе без желание. Но май Мани ще падне - Димо казва, че отпадналият е играел със сърце. Аз сърце в играта на мис Ели не виждам.

# 1 420
  • София
А толкова добре подготвени участници като Златозар и Иван Булкин няма да играят заради такива безхарактерни кифльоци.

# 1 421
Точно. Ще и се стъжни като види къде е попаднала. Ще падне и от Симеон и чак тогава в къщи. Не знам какво си е мислила като се е явила на кастинг. Че ще е като на курорт. Да е първи сезон и да не знаеш разбирам. Ама би трябвало да е гледала.

# 1 422
Не успях да видя на Димо в очилата на кой говори.
Ами то стана ясно май от думите му, че някой се е борил с хъс и желание, но въпреки това не успял. Всички видяхме кой се бори с хъс в тази битка.

# 1 423
И Мани ще отиде при бореца ли?
Да я почерпи със сурово жабче и червейче😁

По-подходящо щеше да е "Мис Ели" да е там, по-префърцунена и депресирана е.

# 1 424
Заслужават да ги скъсат от игри с плуване ако Али Експреса остане в играта.

Общи условия

Активация на акаунт