💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 522
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания
Туджаров мина през халките.

Рабухчиев мина като тайфун.

Братоев не стига, че нищо не прави, ами крещи на съотборниците си.

# 196
Жълтите са най стиковани и си личи.Отделно жените им са най подготвени,а мъжете горе долу се балансират.Близнакът верно е дошъл да се забавлява 😂.Да видим на пъзела как ще са.

# 197
Не мога да си обясня защо Мани е вътре. Защо изобщо са я избрали. То бива пихтия ама чак пък толкова.

# 198
Без спойлери аз не мога да спя Disappointed
Ако може и на мен да ми се драсне победителят или тука в спойлери.

# 199
  • София
Тая Мани няма никаква физическа култура, а тича като гимназистка, много е некоординирана.

# 200
  • Велико Търново
Правилата в игрите са както обикновенно.

Мартин тръгва по халките, не успява да премине - следва наказание 10мин. Всичко е ОК.
Самира тръгва по халките, не успява да премине - няма санкция, дават и право да мине по водата и да стреля. НЕ е честно спрямо Мартин и племето му.

Ето такива неща ме вбесяват.
Семира не падна ли на отиване? Единствено в това може да е обяснението - че след като не е преполовила трасето, може да опита с топките.

# 201
Мани-Мани върви по стъпките на Ана-Мария. Все още е далеч от стандарта, но се приближава със страшна сила.
Във втори сезон нямаше толкова бездарна жена на терена.

# 202
Много искам спойлер за финалисти и победител. Плиииииийс
+1, моля споделете, ако не тук, поне драснете по едно лично. Joy
И на мен,  please 🌺

# 203
И този Рабухчиев се озори с тези камъни, сравнение с Борис. Личи си, че мускулите му са фейк.

# 204
  • София
Идвааам! Аз изобщо съм забравила за това предаване.Случайно минавайки през каналите,видях,че го дават.Сега ще се запознавам с участниците.

# 205

Мартин тръгва по халките, не успява да премине - следва наказание 10мин. Всичко е ОК.
Самира тръгва по халките, не успява да премине - няма санкция, дават и право да мине по водата и да стреля. НЕ е честно спрямо Мартин и племето му.

Семира не падна ли на отиване? Единствено в това може да е обяснението - че след като не е преполовила трасето, може да опита с топките.

Да, вероятно е точно така. Преди да вземе ключ да може да смени начина на преминаване ако все още има свободна квота за стрелец.
Но Продукцията ТРЯБВАШЕ да го обясни на ЗРИТЕЛЯ когато представяше играта.

# 206
С това бебе не съм разбрала за новата тема. Grinning
Отбора на пагоните е пълен леш в тази игра. Аз нямам любим отбор, имам любимци от всеки един отбор.

# 207
  • IT
Зле, много зле червените. Тази после се чуди защо не я вземат грАнична.

# 208
На Червените тази вечер ще им се стори тясна палатката Grinning Grinning Май ще има градус на емоциите и няма да се гушкат така нежно

Харесвам татуировки и имам, но много грозно татуирани са тези жени. И с тия видими корекции бият много на white trash

# 209
  • Велико Търново
Скрит текст:

Да, вероятно е точно така. Преди да вземе ключ да може да смени начина на преминаване.
Но Продукцията ТРЯБВАШЕ да го обясни на ЗРИТЕЛЯ когато представяше играта.
Обаче пък Неделчо също на първото минаване през халките не успя, но и на него му текат 10 минути. Но той пък прави втори опит там.
Бе определено са необходими повече разяснения.

Общи условия

Активация на акаунт