💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 014
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 885
Красима да не говори много за Андрей и че подценявал жените. Преди капитанската битка и Бети каза нещо подобно (да не се подценяват другите играчи), а Красима я сряза и получи подкрепа от Алекс.
Красима не се кефи на Андрей и дори да го смята за силен, ще иска бързо да ги изгони.
Симеон разбрах, че ще си седи сам и ще се изправя на битки срещу елиминирани играчи. Който спечели в съответния двубой, остава пак там самичък. Един вид втори шанс за елиминирани играчи, но сигурно Симеон ще изгони поне няколко. Може и грешно да съм разбрала.

# 886
  • Буркина Фасо
Аз питах и преди ама май никой не ми изясни....на тоя Симеон каква му е ролята? Как ще се внедри в играта?

Аз пък се чудя дали Красима не е казала нещо за Мани, Мани..... То реално знаем ли на 100 процента кой е обсъдила или гадаем?
отпадналия ще ходи на дуел с него и който отпадне от тях двамата напуска играта.
аз така го разбрах.

# 887
Красима да не говори много за Андрей и че подценявал жените. Преди капитанската битка и Бети каза нещо подобно (да не се подценяват другите играчи), а Красима я сряза и получи подкрепа от Алекс.
Според мен и от показаното ни от Продукцията до момента там е разковничето. Алекс започна тази линия срещу Анди, особено видна след загубата му в Капитанската битка. Красима е глупава и първосигнална, затова сега е на устата на топа, докато Алекс стои и гледа отстрани, без да трупа негативи.

# 888
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:

По-възрастната дама се ядоса, защото онази с миглите 10 пъти си сменя мнението и позицията къде иска да играе и къде - не. И аз бих се изнервил, ако през 3 минути някой ходи и дудне, че тук не иска, ама там му е сложно, ама го е страх, ама пък да не се изложи...

Коя е по-възрастната дама?
Скрит текст:
Яд ме е, че Братоев се измъкна от номинация.

От самото начало Братоев се измъква като мокра връв. Само го гледам как нарежда кой къде да играе, като той хич не си дава зор. Лежи на името си, но много греши, че това не се забелязва. В Черешката бяха много приятни той и брат му, тук не мога да кажа нищо хубаво за него. Иска да е център на вниманието, но няма с какво. Той трябваше да е първият номиниран. Абсолютно нищо не правеше при дъската /гледах го още веднъж, като се върнах да правя скрийншотове/.
Соня

ЖДНБ! Тя, че изглежда на повече години, изглежда, ама да я нарече "по-възрастната дама"...

# 889

Най-много ме е яд на хора , които няма какво да правят и почнат да пишат и публикуват пълни глупости във Фейсбук. Ето това е самата истина. До последно не вярвах , че наистина са оставили тези неща , но ето че всичко са си почистили.  За пореден път се изненадвам как някои хора искат да развалят дадено нещо и да настроят всички против него.

Да , плажа може да е бил такъв , но по време на играта,  след това е изчистен.

# 890
Ами Соня е по-възрастна от останалите дами в предаването. Какво странно има?
Алекс малко не мога да го разбера. Първо беше настроен срещу Андрей, незнайно защо, после пък се надъхва, че Андрей ще победи другите капитани и като цяло сякаш почна да му симпатизира. Ако върти интриги с Красима и другите кокошки, защо ли не ни ги показват тези кадри? Може пък и да направят Алекс победител и за да не му развалят образа.

# 891
Кой изнесоха в линейката от промото? Жена беше, но не чух името.

# 892
  • Sofia
Станислава

# 893
  • Испания
Борис разказва с горчивина за вчерашната битка

Бау!

Скрит текст:

# 894
Аз питах и преди ама май никой не ми изясни....на тоя Симеон каква му е ролята? Как ще се внедри в играта?

Аз пък се чудя дали Красима не е казала нещо за Мани, Мани..... То реално знаем ли на 100 процента кой е обсъдила или гадаем?
отпадналия ще ходи на дуел с него и който отпадне от тях двамата напуска играта.
аз така го разбрах.

Точно. Отпадналият отива на дуел със Симеон. Който от двамата победи, остава на пустият плаж, а победения си заминава в къщи. И така всеки отпаднал на елиминация ще се бори за оставане с човека от пустият плаж.

# 895
Искам да поздравя Андрей, затова че говори прекрасен български . Повечето рускоговорящи нямат желание да научат езика на държавата, с която живеят. Дори и след години говорят средно ниво, а при много от тях е свързано и с нежелание ,и явна демонстрация на произход.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 11:20 от Анонимен

# 896
  • Испания

Явно шампионите много са се засегнали от критиките.

Сладури

# 897
  • London
На мен като цяло "дами" в коментиране на спортно предаване в 21 век ми е странно да се ползва. Нелепо ми е. А възрастната дама ми звучи сякаш говорим за някоя спаружила се баба. Поне в такова направление съм го срещала в литературата.Joy

Е те директно издават,че очевидно Приключенците днес няма да пеят Макарена.....това Братоев ли го е пуснал?

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 11:20 от La Catrala

# 898
Вече ще знаят кандидатите за слава догодина да преговорят математиката за 2-3-4 клас .. за да не се излагат така BowtieClose

# 899
  • Испания
И преди е имало такива задачи. В първия сезон май имаше на финала. Така че нищо ново не им дават.

Общи условия

Активация на акаунт