💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 930
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 915
  • London
Ами като е измислен калкулатор защо да не го ползваме? Много неща с еволюцията отпадат.....

# 916
Ами като е измислен калкулатор защо да не го ползваме? Много неща с еволюцията отпадат.....
И с калкулатор трябва да знаеш приоритета на операциите. Нещо, което струва ми се на Братоев му убягваше.

# 917
  • London
Аз останах с впечатление, че той разчиташе юриста да реши задачата и се беше прикрепил за компания само.Joy

# 918
  • Испания
Той остава впечатление, че се е прикрепил за компания към всички участници.

# 919
Според условието, понеже не са качва на варелите Братоев задължително трябва да е на задачата. Тук Андрей греши, че сам е пожелал. Вероятно Борис се е предложил да блесне. И да- Братоев не знае за приоритета на действията. Но ако му обясните задачата като бизнес- покупка на количества- убедена съм , че щеше да се справи и с поредността. Това е възпитание на тип мислене и обучение, което при него очевидно липсва. И да- оставя се с такова впечатление, че Братоев е там като "добавка". Но на мен неговата фигура създава атмосфера, която ми харесва. Защото има "хъс" за отборната игра. Може да крещи и да ги мобилизира. Понеже винаги е бил в отбор- от раждането му с брат му- разбира и от групова динамика. Аз поздравявам продуцентите за избора. Но е важно и те в каква светлина са решили да го представят. Ние виждаме само това, което решат да ни покажат.

# 920
  • Асеновград
Не ми е от най симпатичните Андрей , но смятам че той не трябва да е на елиминация. Стига вече с това не е отборен играч , играе човека както всички останали  , какво още трябва да направи? Те чуха от него че е индивидуалист в неговият спорт , и не спряха да го повтарят.                                                                                           
Братоев засега статист , гледа от близо игрите. Нищо не е показал до момента.
Тази Хрисима девойката с лице като ,,надута поничка,, много простичка , две изречения не може да каже .
Аз може би съм тъпа , но нищо не разбрах снощи !!! Какво точно искаше да каже и за какво го номинира?
Полицая също засега ме дразни , много  е важен и той....

# 921
  • София
Абе какви приоритети, какъв спорт? Това е елементарно смятане, нужно на всеки за елементарни сметки наум, с по-малки числа, разбира се. Елементарно. Само да знаеш кое действие се изпълнява първо. Нищо сложно. Пък след това ако искаш със спорт или с нищо не се занимавай. Говорим за начално ниво.

# 922
Всеки трябва да е наясно с някакви елементарни неща - спортист или не. Математиката е трудна за много хора, защото повечето не обичат да мислят, не са свикнали. Математиката те учи най-малкото на логическо мислене, което много помага в живота. Почти никой в предаването не е супер известен спортист, че да има някакво оправдание за липсата си на знания от начален курс.
И такива задачи имат място в предаването. Не е нужно постоянно да търпим посредственост.

# 923
Обидата на Красима не е била към Самира. Към Неделчо е била. Изказала е предположение, че принадлежи към друг етнос.
Красето може само да му почисти обувките на Неделчо. Човекът е на светлинни години от нея и е постигнал не малко, без да е рус и със силикон, пък било то и от друг етнос. А тя горкаНа, дори и с безспорните си "плюсове" (на които единствено може да разчита), не се знае докъде ще стигне в живота, понеже такива като нея са под дърво и камък.

# 924
  • София
Тази година повече ми харесват участниците. Братоев си го харесвам, макар да не мисля, че ще стигне далеч. Или ако да, то ще е защото другите няма да го номинират. Морунов ми прилича на Брадли Купър. 😁 Харесвам го, заедно с Андрей, самотника на острова, Сртатимир, Борис. Неделчо ми е на ръба нещо, както и Алекс. Жените... Винаги ми е било трудно да харесам някоя. Туджаров явно се е шлифовал от сървайвър, или поне така си мисли, но нещо си е повярвал доста.

# 925
Ами благодаря ви за определението. Тренирах волейбол от 4-ти клас и завърших спортното училище на индивидуална форма на обучение. Между двуразовите тренировки, всяка с продължение 2:30-3 часа и задължителните летни и зимни лагери, някак не ми оставаше време за математика. Завърших право. Цял живот се боря с клишето “тъп спортист” и явно няма да го преборя.

Искам да ви питам,  сериозно ли ви се струва адекватно да качат Братоев, който е 2.04см върху варелите 3.60? Или там колкото бяха последните, без значение. А щом не е на варелите трябва да е на задачата.

# 926
Един варел е около 90 cm. От продукцията явно са добавили 30 см така за сплашване Simple Smile 

# 927
Един варел е около 90 cm. От продукцията явно са добавили 30 см така за сплашване Simple Smile 

То се видя, че послъгват за височината иначе на Гошо главата няма как да стърчи над варела с 2.40 на него, но все пак да изтипосаш такъв висок мъж на тая височина…

# 928
Това написах и аз.
За съжаление е  станало клише. И наистина е въпрос на приоритети.

Хубавото е, че мъдрите хора никога не съдят за книгата по корицата.

# 929

По-възрастната дама се ядоса, защото онази с миглите 10 пъти си сменя мнението и позицията къде иска да играе и къде - не. И аз бих се изнервил, ако през 3 минути някой ходи и дудне, че тук не иска, ама там му е сложно, ама го е страх, ама пък да не се изложи...

Коя е по-възрастната дама?

Благодарение на първият пост разбрах името ѝ - Соня. Някой по време на излъчването по ТВ беше коментирал, че много се ядосвала, избухвала, etc.

Общи условия

Активация на акаунт