💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 861
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 645
Тези шоута не се правят за справедливост, а за да се напълнят джобчетата на телевизията и продуцента Simple Smile Колкото повече скандали, толкова по-висок рейтинг, висока цена на рекламно време и т.н. После договорите с участниците - продуцентът получава процент от рекламни участия и т.н., а те дълъг списък с предавания и събития, които ще обикалят при повикване.

# 646
  • Испания
Всеки осребрява известността си както може. Симеон прави реклама на Рабухчиев.

Имат много снимки двамата заедно.

Александър е публикувал

Интервю с Валентин

# 647
За мен подсказката с Беър Грилс си бе специално за Симеон.
Щом яде насекоми и червеи и т.н. Няма начин да не го е гледал по-задълбочено.
Колко от вас знаеха кой е девиза на Беър Грилс ?
Аз не го знаех, но в момента който казаха 4 думи, които казва треньорът, без да съм спортист и без да виждам буквите веднага познах.

# 648
18 букви, 4 думи, казани от треньор към състезател - много сложно, няма що. Димо според мен трябваше тези подсказки за четирите думи и че е девиза на Беър Грилс да ги каже, когато и третият състезател, т.е. Иван застане пред дъската си с извадени букви. Така излезе, че точно е чакал Симеон да стигне до дъската, за да подскаже. А победител вчера определено си беше първото момче /забравих му името/, тъй като единствено той се справи с всичко. Не трябва да има наказателни минути и да се преминава нататък. Щом не може да се справи значи е до там, не заслужава да продължи в играта. Както се случи със Стоян и Туджаров.

# 649
Е това с наказателните минути го имаше и в предни игри, не е като да е измислено специално за Симеон. Аз смятам, че са знаели за това правило преди играта, това, че ние сме видели да им казват не означава, че не знаят. Той и този Булкин се възползва..

# 650
Именно и за другите игри не би трябвало да го има това с наказателните минути. Като не могат... до там докъдето са могли. Че те масово почват да искат така наказателни минути, защото по-бързо те ще минат от колкото да се мъчат на изпитанието.
Наказателни минути разбирам да има, при нарушаване на правило в играта, ама за неизпълнение... че те така зор хептен няма да си дадат.
И друго - докато едни се мъчат на изпитанието, губят сили и го минават, а другите с наказателните минути, хем не се хабят, хем си почиват и с нови сили тръгват за следващата част.

# 651
Е да, и мен иначе по принцип не ме кефи това правило... То що да се зориш, като може да си поседиш 5 минути Grinning

# 652
И аз намирам това с 5-10 минути за тъпо - или минаваш, или не, толкова.

# 653
за българина винаги всичко е нагласено, има таен заговор и т.н. Ваксините искат да ги чипират, губиме мачове защото съдията ги е нагласил , държавата е трагична заради тия в парламента, състезаниято било нагласено за Симеон и т.н.

По-лесно е така когато друг е отговорен за всичко. По-лек е животът когато от теб нищо зависи, имаш оправдание защо нищо не става от теб

# 654
  • Испания
Уууууууууууууууууужас!

# 655
  • София
Станислава вероятно не е успяла да се справи с психотеста за прием в АМВР.
Мани е ужасна.

Стискам палци на Соня, познавал я лично и вярвам, че може да стигне много напред, ако успее да не влиза в много конфликти.

# 656
  • Sofia
18 букви, 4 думи, казани от треньор към състезател - много сложно, няма що. Димо според мен трябваше тези подсказки за четирите думи и че е девиза на Беър Грилс да ги каже, когато и третият състезател, т.е. Иван застане пред дъската си с извадени букви. Така излезе, че точно е чакал Симеон да стигне до дъската, за да подскаже. А победител вчера определено си беше първото момче /забравих му името/, тъй като единствено той се справи с всичко. Не трябва да има наказателни минути и да се преминава нататък. Щом не може да се справи значи е до там, не заслужава да продължи в играта. Както се случи със Стоян и Туджаров.
Абсолютно съм съгласна с това.
Освен това,да попитам,след като имаше 5 наказателни минути,ако не можеш да минеш по халките,защо нямаше 5 наказателни минути,ако не можеш да издърпаш тежестите,например?!

# 657
За мен подсказката с Беър Грилс си бе специално за Симеон.
Щом яде насекоми и червеи и т.н. Няма начин да не го е гледал по-задълбочено.
Колко от вас знаеха кой е девиза на Беър Грилс ?

Изобщо не си падам по сървайвърските изцепки на Беър Грилс, но като видиш 18 букви, правещи 4 думи, които са ясно разграничени по колко букви са, то трябва да си много .... неинтелигентен, за да не се сетиш.
Самият Симеон не показва визия на човек, който седи пред ТВ, за да дебне каквото и да е предаване.

# 658
  • Испания

Стискам палци на Соня, познавал я лично и вярвам, че може да стигне много напред, ако успее да не влиза в много конфликти.

Май не ѝ се получава много, след като започна още в първите дни.

# 659
  • Sunshine state
И аз симпатизирам на Соня, дано стигне по-напред. Това с Беър Грилс си беше насочено към Симеон, точно във визитката видяхме, че явно следи предаванетп с това ядене на червеи.

Общи условия

Активация на акаунт