💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 867
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 630
И на мен играта ми изглеждаше първоначално нагласена за Симеон. Но истината е, че на този мост той трудно щеше да мине предвид килограмите му, т.е. силите се изравняват. Както и стана.
Не е вярно това, че състезателите не са знаели, че думите, които трябва да образуват са 4. Ако се загледате в таблото, на което редят, е видимо как са сложени разделители между отделните думи и е ясно, че са 4. Според мен подсказката с Беър Грилс беше еднаква за всички и беше казана едва накрая, защото трябваше да се раздвижи играта. Иначе можеше още часове да редят.
Съгласна съм, че щеше да бъде хубаво и останалите двама да влязат във формата. Но предвид равенството между мъже и жени нямаше как да стане за сметка на Станислава, Мани и т.н.

# 631
  • London
Аз явно не гледах внимателно, защото изобщо не разбрах какво ще прави последния участник сам на плажа? Изобщо ще влезе ли в някое племе? Какъв е замисъла?

# 632
  • Испания

Някой писа, че те сигурно били знаели предварително, че може и да не преминат по стълбата. Нищо подобно. Първо тръгва Симеон и пада по средата, след това Златозар мина. Пак тръгна Симеон и падна. Явно беше, че няма да мине. Чааааааааааак тогава Димо каза, че може да не преминава, а да изчака 5 наказателни минути.

Нали не сте забравили, че Димо има бръмбар в ухото? Казва това, което му казват.

И как ще се срави минаване по 7-метрова стълба и прецапване през водата? Като не можеш да минеш, отпадаш.
Просто като фасул.

Така че форматът не само е сериал, ами е латино сериал.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 15:53 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 633
  • София
Косите им винаги изглеждат чисти, а би трябвало да са сплъстени от пясъка и морската вода. Да не говорим дали и как им съхнат дрехите, а и винаги дрехите им изглеждат чисти, дори да са спали на плажа. Лъжат, та дрънкат!

Те че лъжат, лъжат, а и го правят безсрамно, като че ли идиоти гледат.
Но въпреки, че лъжат, сцената с пицата беше отвратителна. Защото излиза че от тяхна гледна точка е морално приемливо  да държиш някого гладен 36 часа, после да му размахваш пица пред алтернативата да се изложи пред всичките си приятели и познати с явен (кух)  аргумент "ма то никой няма да разбере" и неявен - да стане по-интересно шоуто.

Изобщо не ми се видя отвратителна, а по сценарий. Сякаш идеята беше да й създадат колкото може по-положителен образ. Няма как човек да е казал няколко пъти "не", и накрая за една пица. Глупости на търкалета.

Не казвам лошо за Симеон, просто външно ми е неприятен.

# 634
Паулина се харесва и може да добута до финал. Там пък като дадат някаква игра само за баланс или да се гърчиш в лабиринт както първата вечер, и може и тя да стане победител. Не че има нещо лошо.

# 635
Аз лично мисля, че сред последните 5 играчи няма да има жена този сезон.
Но в латино сериалите всичко е възможно.

# 636
Още в началото на капитанското състезание, когато толкова съжеляваха за гладната Поли, която ще се изправи сама пред тези мъже - ми стана ясно кой ще победи.
Еми това си беше нагласено.

# 637
Четат ни, и миналата година много искахме жена да спечели, но заради пандемията и съвпадението с името на наскоро тогава трагично загинал обичан журналист, спечели доктор с неговото име. Идеален човек са намерили, а и Милен си имаше качества все пак. Тупарев може да се е замислил тази година и той знае как става. Голям специалист е на нагласени формати, ако не на друго.

# 638
  • София
За мен няма никакво значение дали ще спечели мъж или жена, важното е да е добър състезател. Не смятам , че някоя трябва да спечели само, защото било крайно време да спечели жена. Миналата година Ваня беше много добър играч и имаше реални шансове, тази година такава силна участничка не виждам.

# 639
  • Испания
Паулина се харесва и може да добута до финал.

Не съм с такова впечатление. От нейното племе вчера хич не бяха във възторг, като взе да ги командори, лежейки, и да дава тъпи идеи. А от другите племена няма защо да я харесват.

Ваня беше победител, но не ѝ разрешиха да победи.

Тук е като в приказката за учителя и ученика. Учителят може да изкара и шестица, и двойка на ученика, зависи какви въпроси му задава, знаейки какво може и какво не ученикът.

Продукцията може да направи от почти всеки победител. Напр. Станислава няма как да победи.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 12:47 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 640
  • София
Поне като крадяха да бяха включили и тотеми за неприкосновенност, така играта щеше да отиде в следващо измерение.

E, как? Ами SDI?

Тотем, който за нищо не служи, както и грошовете. Спомням си, че миналата година предложиха на един телефонен разговор за 50 гроша, а на друг - за 150.

Ауу,че как не помните Ванчето като се върна накичена с онова ювелирно произведение как я гледаха,че и корица имахме Simple Smile

# 641
Bengun, не бях обърнала внимание. Тогава е наистина елементарно кое е изречението.
Много е рано да си правим изводи има ли силна жена, колкото Ваня. А и за мъжете. Със сигурност нещата ще се променят 100 пъти през идните седмици.

# 642
И аз не смятам, че Паулина е достатъчно комплексна, за да стигне до финал.
Това не означава, че отричам качествата й, просто малко сме видели все още от нея. Капитанската битка спечели заслужено, но й помогна и това, че габаритите на част от мъжете не им позволяваха да преминават лесно през решетката. Хладнокръвието и концентрацията не мога да й отрека в капитанската битка.
На мен ми е интересна Елизабет и смятам, че ще покаже още доста.

# 643
  • Испания
Скрит текст:
Поне като крадяха да бяха включили и тотеми за неприкосновенност, така играта щеше да отиде в следващо измерение.

E, как? Ами SDI?

Тотем, който за нищо не служи, както и грошовете. Спомням си, че миналата година предложиха на един телефонен разговор за 50 гроша, а на друг - за 150.

Ауу,че как не помните Ванчето като се върна накичена с онова ювелирно произведение как я гледаха,че и корица имахме Simple Smile

Ваня беше фурия.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 12:35 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 644
За мен подсказката с Беър Грилс си бе специално за Симеон.
Щом яде насекоми и червеи и т.н. Няма начин да не го е гледал по-задълбочено.
Колко от вас знаеха кой е девиза на Беър Грилс ?

Общи условия

Активация на акаунт