💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 873
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 615
Подсказката "нещо което вашия треньор ви повтаря" и 4 думи.. Аз се сетих и без да знам буквите. Плюс, че чакаха Симеон 2 пъти да падне, за да кажат че може и 5мин.  да седи, при положение че той седя сигурно 5мин. между първия и втория опита да мине по стълбата. Теглото му е доста по-голямо и в средата на стълбата за него идваше доста по-трудно.
Малко както в предните игри, тези които паднаха от халките като Мартин, можеше да удря с топка, но те не му казаха че може да се пробва на другата игра. Сините се сетиха и всяка паднала от халките директно почваше на топки. Мисля че тези неща трябва да ги дообмислят, а не в движение да променят. Единия път 10мин. е наказанието, другия път е 5..

# 616
Предаването беше яко нагласено миналия сезон (както и победителят), затова съм решила сега да не се дразня. Не разбирам защо е този хейт към Симеон, но все тая. Мен друго ме дразни - това предаване си умира да помпа самочувствието на някакви кифли. После защо същите тези се мислят за велики...

# 617
  • София
За хейт не знам, но определено не е хубавец и поведението му не предразполага към умиление, също и защото се очертава връзкар. Само не знам какви червеи ще яде там на двайсет квадрата. Глупости измислят само.

# 618
Едно и също гледаме за пореден сезон. Още в началото се опитват да изкарат някой от мъжете сексист. Този път се пада на Андрей. Пак слушаме как са подценявани жените. Аз за двата предишни сезона само Амелия-Мира наистина усетих, че е подценявана другите жени толкова си можеха, но и подбора им беше трагичен. Повечето жени та дори и мъже бяха в предаването само за последователи в инстата не и да са качествени състезатели. Отново се взимат идеи от Сървайвър и при това са приложени по най-аматьорския начин. Идеята с жълтиците или нещо подобно е има в Сървайвър с разликата,че там можеш с тях да си придобиеш имунитет или блокиране на глас в определен етап от играта,което е прави интересна.Поне като крадяха да бяха включили и тотеми за неприкосновенност, така играта щеше да отиде в следващо измерение. Като плануват мъжагите да гонят жени една от тях вади тотема и сметките се развалят на мига. Така и племената и когато се гони участник ще е наистина интересно на зрителя. Социалната игра в Игрите на волята е трагедия за сега. В Сървайвър е имало жени, които са стигали до финал с лавиране, флиртуване с мъжете, за да ги накарат да си променят гласа , коалиции. Тук жените ни изкарват си малко гърдите и задника изцяло отвън и си мислят, че мъжете ще залитнат по тях. Една читава жена е нямало за 2 сезона да играе социалната игра както трябва. Тук всички са стратези, а като трябва да се мисли са кръгла нула. Мъжете няма какво да коментирам. Колкото и да е имало физически силни участници е нямало един доминантен да е добър и в социалната и играта на терен.

# 619
Ами то не е нужно да е хубавец, нито да ни умилява. Нищо противно не съм видяла в поведението му - не се перчи, мълчалив е и вчера си изигра играта. Златозар пък можеше да спечели като нареди пъзела бързо. Но не го направи. Дали Симеон е връзкар - има време да се разбере. Ако показва по-добра игра от останалите, може и да спечели. Не ми е фаворит, но и не ми пречи така както Милен например.

# 620
  • Испания
Поне като крадяха да бяха включили и тотеми за неприкосновенност, така играта щеше да отиде в следващо измерение.

E, как? Ами SDI?

Тотем, който за нищо не служи, както и грошовете. Спомням си, че миналата година предложиха на един телефонен разговор за 50 гроша, а на друг - за 150.

# 621
Косите им винаги изглеждат чисти, а би трябвало да са сплъстени от пясъка и морската вода. Да не говорим дали и как им съхнат дрехите, а и винаги дрехите им изглеждат чисти, дори да са спали на плажа. Лъжат, та дрънкат!

Те че лъжат, лъжат, а и го правят безсрамно, като че ли идиоти гледат.
Но въпреки, че лъжат, сцената с пицата беше отвратителна. Защото излиза че от тяхна гледна точка е морално приемливо  да държиш някого гладен 36 часа, после да му размахваш пица пред алтернативата да се изложи пред всичките си приятели и познати с явен (кух)  аргумент "ма то никой няма да разбере" и неявен - да стане по-интересно шоуто.

# 622
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 изключително си права, че имаше такава простотия, направо се плеснах по челото като ми напомни. Тя реално за нищо не служи в играта (освен очевидната реклама). Направо искам да се гръмна, как нивото тук е за бавноразвиващи.

# 623
Това е положението. Повече догодина февруари-март.

# 624
  • London
Това с изкушенията е от друго предаване.. . .където в нечовешки условия постоянно ги подкупваха, но за да получиш нещо се плащаше от голямата награда. Но там хората изглеждаха действително зле, мръсни и гладни. У нас не знам защо не изглеждат никога такива.Joy

# 625
С тази разлика, че Златомир не знаеше, че трябва да са четири думите. Казаха го едва, когато и Симеон стигна там. Играта си беше за Симеон, то е ясно. Но това не ми прави такова впечатление в трети сезон.
Гледам, че гласовете масово за са мъже финалисти и победители, пък аз съм почти убедена, че ще имаме жена победител. Много се набляга на това, говори се нон стоп как няма. Ралица снощи го казваше на Паулина.
Моите гласове отидоха за Морунов, Неделчо и Паулина. Андрей мисля, че ще отпадне изненадващо по-рано. Симеон дори и да стигне обединеното, там ще е аутсайдер и ще загуби. Всички ще го номинират.
За социалната игра сте прави. За мен Радостина се справяше добре с този елемент, но нямаше достатъчно качества в битките. Социалната игра те бута донякъде, но победител няма как да станеш само с нея. А не е никак случайно, че не я виждаме. То в живота жените свикнаха, че те са силните и еманципираните и ще получават исканото от мъжете с команди и ултиматуми, а не с мила дума и поглед и т.н. Това го виждам масово в обкръжението ми. Попринцип не съм и аз от умилкващите се хитрушани и ме дразни това поведение, ама стигнахме другата крайност. Така като гледам тук има кандидатки, като Елия, които може и успешно да се справят с тази задача. Честно казано, радвам се да виждам силната жена, която се бори и успява сама, ако е подплътено с качества, както Ваня, но не и да са само лишени от съдържание феминистични лозунги.

# 626
  • Испания
Стреснах се, виждайки погледа на Станислава.

# 627
  • София
Златозар, както и Булкин, както и Симеон знаят, че думите са 4, защото са 4 празните места, в които се редят плочките. Няма нужда да им се казва, то е по-скоро за зрителите.

Пак повратям, 4 думи за 5 минути, две от които от по 2 букви правят задачата не чак толкова трудна.

Продукцията бута играчи, но в случая Златозар си пропиля преднината.

# 628
С тази разлика, че Златомир не знаеше, че трябва да са четири думите. Казаха го едва, когато и Симеон стигна там.
На дъската на която подреждаха фразата бяха обозначени броя думи, с броя букви и интервалите между тях. Според мен 5мин е огромна преднина в тази ситуация.
 Играта си беше за Симеон, то е ясно. Но това не ми прави такова впечатление в трети сезон.
Гледам, че гласовете масово за са мъже финалисти и победители, пък аз съм почти убедена, че ще имаме жена победител. Много се набляга на това, говори се нон стоп как няма. Ралица снощи го казваше на Паулина.
Моите гласове отидоха за Морунов, Неделчо и Паулина. Андрей мисля, че ще отпадне изненадващо по-рано. Симеон дори и да стигне обединеното, там ще е аутсайдер и ще загуби. Всички ще го номинират.
За социалната игра сте прави. За мен Радостина се справяше добре с този елемент, но нямаше достатъчно качества в битките. Социалната игра те бута донякъде, но победител няма как да станеш само с нея.
Реално според мен до момента през двата сезона имаше три момента, където социалната игра беше значима - номинацията на Юли срещу ямболския бек, номинацията на Юли срещу Пламен и пропиляната от Стоян възможност за игра с дамите като по-този начин и самия той щеше да остане много по-дълго в играта. Велчовата завера на Славяните, обединението на жените срещу Юли, групичката на Вайс не са точно пример на блестяща социална игра, затова не ги броя за важни. А не е никак случайно, че не я виждаме. То в живота жените свикнаха, че те са силните и еманципираните и ще получават исканото от мъжете с команди и ултиматуми, а не с мила дума и поглед и т.н. Това го виждам масово в обкръжението ми. Попринцип не съм и аз от умилкващите се хитрушани и ме дразни това поведение, ама стигнахме другата крайност. Така като гледам тук има кандидатки, като Елия, които може и успешно да се справят с тази задача. Честно казано, радвам се да виждам силната жена, която се бори и успява сама, ако е подплътено с качества, както Ваня, но не и да са само лишени от съдържание феминистични лозунги.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 11:44 от Bengun

# 629
Съмнявам се да имаме жена победител, поне не в този сезон. Една Паулина се откроява за момента - добре се справя, има хъс и желание за победа, а й другите й симпатизират. Не е толкова силна колкото Ваня, но в социалната игра за момента е по-добра. И пак се съмнявам, че тя ще е крайният победител. Има потенциал и й стискам палци, пък ще видим Тупарев на кого е заложил.

Общи условия

Активация на акаунт