💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 027
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 600
Войника Мартин е на последната снимка с Елия .Гласувах за Морунов,Борис и Андрей .

# 601
  • SF
2 месеца може да са снимките, заедно с подготовката - тестване на терен, разполагане на камери, химически тоалетни, шатри за екипа и др. Самите "чисти" снимки са не повече от месец и половина. Теренът се тества с тестери преди игрите, някои от кострукциите също се тестват, други в самия ден. Заснема се клипче какво се очаква от участниците, иначе от обясненията на Ралица,  половината няма да разберат откъде трябва да минат и какво трябва да метнат.

Когато един реди пъзел 10 минути и не може да го нареди, другият го настига и точно в началото им дават "жокер" или хинтче за изречението, все едно че и двамата започват от начало. Всичко започва с подсказката.
Жокер или се дава в началото за всички, или не, защото първият рискува да се окаже тъп.

Повече ме дразни това, че племената могат да преписват един от друг при редене на пъзелите, както правеха Паулина и Туджаров, гледайки спокойно в пъзела на жълтите. Не че им помогна, но в друга ситуация би помогнало значително.

# 602
Снощи ми направи впечатление, че Златозар и Иван бяха изненадани, че ще остане само един от тримата, даже и го изкоментираха. Симеон въобще не беше изненадан.

# 603
  • SF
Как разбрахте, че Симеон не е изненадан?

# 604
Защо решихте, че подсказката е само за Симеон? Доколкото видях Димо не му подшушна на ухо. Който разбрал, разбрал. И при минаването на моста на ръце, при териториалната битка, пак имаше наказателно време,след което да преминеш директно.Не е нещо измислено на момента.
Беше ми все тая кой ще е от тримата. Даже предпочитам да влезнат и тримата, и да разкарат три кокошки.

# 605
  • SF
Аз предварително ти отговорих на въпроса. Ако ще се подсказва, трябва да е в началото и да важи за всички. Ако подсказването дойде "по някое време", помага на изоставащия да навакса и губи времето на този, който е редил пъзел, без подсказване. Е, да, да го беше наредил!
Трябваше и тримата да останат. Двамата отпаднали ми се струваха интересни и приятни за гледане. Сигурно ще ги видим в следващия сезон, освен ако не си намерят друго занимание за следващото лято.

# 606
  • Испания
Бау!

Скрит текст:
Голяма обработка е падала.

# 607
Бау!

Скрит текст:
Голяма обработка е падала.

мани-мани Simple Smile

# 608
Във всички предавания има нагласявания, изобщо не се учудвам, но и не съм чак толкова афектирана, признавам.

Със сигурност им помагат малко с условията на тези, които са на реката. Гледам мъжете и тример сигурно ползват, че си поддържат окосмението Grinning Или всички са с лазер епилация в тия предавания - не вярвам.

# 609
  • Испания

Направо стана мръсна дума.

# 610
  • London
Те нямат храна...най-малко четка и паста им липсват...
Зъби се мият и без тези екстри.
Имат питейна вода,също става и с морска.Може и с пясък да се почистят 😬
Сдъвкано в края клонче става идеална четка,има билки които може да сдъвчат-мента,киселец и т.н.....креативност трябва,не мрънкане

Интересен ще ми е отшелника,мисля ,че ще се справи с всички несгоди 🤔 и му желая успех и късмет 🍀
Абе аз ако не си мия три дни зъбите няма да ми се говори с хора. То сигурно дъх мирише, Абе всичко наистина е доста недостоверно. Пък и редовното там немиене на зъби ще ги прати на сигурен зъболекар може и още насред предаването. Някак си не ми се вярва при все, че наградата е само за един човек някой така да си рискува здраве и да седи като Гаврош миризлив.

# 611
  • Испания
Щом има:

- Микрофон?
- Работи.
- Камера?
- Работи.

После дубли, ножица, монтаж... За какво говорим тогава?
Гледа се като сериал /добър или лош/ и толкова.

# 612
И аз съм сигурна, че на реката не са съвсем без нищо. За четки не знам, но някаква минимална храна им дават, не може да не ядеш 36 часа и да си свеж като краставица. Ако вчерашната игра беше дадена за Симеон, така мога да кажа, че капитанската беше дадена за Паулина. Всички вече видяха, че на баланс и концентрация е топ. Все някой е озесателно по-добър в нещо от останалите и изглежда, че играта е за него..

# 613
# 614
  • София
Косите им винаги изглеждат чисти, а би трябвало да са сплъстени от пясъка и морската вода. Да не говорим дали и как им съхнат дрехите, а и винаги дрехите им изглеждат чисти, дори да са спали на плажа. Лъжат, та дрънкат!

Общи условия

Активация на акаунт