💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 924
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 660
И аз симпатизирам на Соня, дано стигне по-напред. Това с Беър Грилс си беше насочено към Симеон, точно във визитката видяхме, че явно следи предаванетп с това ядене на червеи.
И на мен ми се струва, че Симеон много добре познава Беър Грилс - та той е кралят на оцеляването в диви условия. Оставаше нашият да не му е фен.

# 661

И на мен ми се струва, че Симеон много добре познава Беър Грилс - та той е кралят на оцеляването в диви условия. Оставаше нашият да не му е фен.

Ще ви разочаровам, но познавам човек, който даже няма ТВ, но много обича да живее именно по този първичен начин.

# 662
Как намирате канадеца за красив....Бррр...

# 663
Голяма драма със Симеон. Златозар не беше ли пръв на пъзела? Иван в крайна сметка не стигна ли и той до пъзела? Все някой от тях можеше бързо да загрее кои са думите. А Беър Грилс го знаят не са само феновете му.
За всичко можем да си намерим оправдания. Можем да кажем, че и Паулина е спечелила нечестно - като се сещам предния сезон колко неща се изписаха за една такава игра, в която Ваня спечели. А то и напред ще има игри, в които някои ще са по-добри, други ще се дънят.
Симеон не е секси пич и знам, че някои дами затова страдат, но все пак...човекът досега не се е изложил, има време. Аз не се ядосвам заради великата неправда, че точно той остана в състезанието, а заради кифльоците, които ни завират в лицето всеки сезон. Ми не е ок точно на такива някой да се възхищава.

# 664
  • Sofia
Драмата чак голяма не е.
Въпросът е,че ако ги нямаше наказателните минути,нито той,нито Иван щаха да стигнат до финала.Което,пък,автоматично ощетява Златозар.Все щеше да го реши този пъзел за...няколко часа.Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 15:14 от avi10

# 665
Ами шанс. Колко глупости имаше във втори сезон, колко промени в правилата, за да е по-лесно за един или друг. Сега ще е същото. С такива продуценти - толкоз.

# 666
  • Sofia
Да де,то точно това не ни харесва.Ама можем само да си мрънкаме.Wink

# 667
  • София
Един риторичен въпрос.
Буклин момчето се мъчеше като грешен дявол под дънера и при дърпането. Загуби сигурно 15 минути. Там защо нямаше намеса и команда, 'Спри, почини си, пий едно кафе за 5 минути?
Или 5 минути се дават само когато избраният човек го закъса?
Или тази тънка подсказка, защо не се каза от Димо, когато и Буклин се присъедини, а се каза, когато Симеон застана да реди?

# 668
  • Испания
Но се видя, че нито мутрата, който е като торба с картофи, нито манекенът Булкин минаха по стълбата.
Както писах преди, правилата са "според зависи".

# 669
  • София
За момента нямам фаворорит в играта. Стратимир и Туджаров ми допадат. И като отбор за момента симпатизирам на Приключенците. Мисля си, че може би нарочно Туджаров не си даде много зор на пъзела. Въпрос на стратегия.

Иначе вижте на какво попаднах в ФБ. Предаването ми харесва, но да оставят такава кочина след себе си е много грозно. На следващите снимки се вижда още по-голяма кочина, но няма как да ги споделя. Минус за екипа от мен Simple Smile

Скрит текст:

# 670
За тази кочина си заслужават глоба.  Само че има ли кой да им я наложи? Съсипват едни от най хубавите места в България. Предполагам, че докато снимат на простолюдието му е забранено да стъпва там.
На тежките топки да не са им направили гнездо да се мътят за догодина?

# 671
  • Испания
Тези снимки да ги изпратят на Тупарев и община "Царево" /най-вече на общината/, иначе няма никакъв смисъл от тях.

# 672
  • Mediterraneo
Изгледах всичко до момента, благодарение на Мари!

Не знам къде видяхте големия потенциал у Поли? За мен е посредствен играч, мрънкало и се опитва да командва, давайки нелепи нареждания и съвети. Ще видим, де, но няма да стигне далеч.

Аз харесвам Андрей. И Алекс харесвам. Симпатизирам на жълтите, но червеният капитан НеделчУ ми е много симпатичен. На жълтите не им харесвам жените, дребната вещица с яйцата и шоколада се доближава до противно създание, а другата бодибилдърка Габи е с някакво завидно самочувствие, което не знам как ще защити.

Станислава определено не я слуша главата. Заприлича ми на Стояна( тъпанджийката на фолк певицата Ивана) още преди да извади тъпанчетата Simple Smile

# 673
  • Sunshine state
Аз против Симеон нямам нищо, дори му симпатизирам, но просто ме подразниха тия неща при победата му и автоматично за мен лекоатлетът стана победител в сянка. Това е, драма няма. Поли ме изненада приятно, но и аз не я виждам на финал.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 15:55 от Pupitka

# 674
  • Испания
На една от регистрациите на фен клуб на формата

Общи условия

Активация на акаунт