💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 880
  • 1 691
  •   2
Отговори
# 795
Братоев нали отборен играч - да беше номинирал някой друг от двамата мъже.
Все по - неприятен ми става.

# 796
# 797
Ето затова и към средата на сезона спирам да гледам предаването.... Много мразя женски коалиции , мазни и добродушни номинации..Обаче дали е съвпадение че най-често се случва в жълтия отбор.

# 798
Тия “шампиони“ се оказаха голЕми желета...

# 799
  • London
Тази Станислава май лошо е пострадала.

# 800
  • Испания
Идвах да публикувам задачите, но видях, че вече ги има. Само не догледах епизода.

# 801
Айде пак се почна с бърза помощ и лекар на терена. Горкото момиче, направо ми е жал, не ми се гледат такива циркове.

Стоян грозно се заканва май на Мани, много противен мъж.

# 802
  • София
Май всички искаха да се отърват от Андрей.
Първо, защото е много силен, а и чужденец и е по-затворен в себе си.
Не е чалгаджия.
Мъжете ги е страх от него, а жените от тяхна си криворазбрана злоба, защото не им обръща внимание на тъпотиите.
Но си го нахендриха яко. Айде честито на Красима. За Андрей съм сигурен, че ще се върне, за нея не чак толкова.

# 803
  • IT
Червените, ако знаеха таблицата можеше да направят първо деленето защото се получава едноцифрено число и после по-лесно, ма бъбреци….
Не точно едноцифрено, 20 се получава (беше 180:9), но пак е много по-елементарно да се смята с 20. Но нека да предположим, че не са се сетили заради напрежението...

Оф, тая Красима!
Беше 63*250 :9=(63:9)*250 =7*250

# 804
Ето, ясно се вижда, че на шампионите е най-трудна. При другите може да се раздели едното от двете числа на 9, което значително опростява сметките, а при жълтите нито едното, нито другото се дели на 6. Wink

# 805
  • Вестерос
Как не се пребиха на играта с варелите не знам... а за утре... егати!

# 806
Братоев скорострелно ми опротивя, тъп, лустросан и долен.

# 807
Супер много ме издразниха жълтурите не знам коя по ред битка Андрей номинират по каква логика???? Виновни са Братоев и онзи не му знам името, който решаваше пъзела а те Андрей? Не знам но, тази Красима ми идва много лицемерна

# 808
  • София
Да, Братоев хитрее на дребно. Ако искаше двама мъже на елиминация защо не гласува за Алекс или Борис? После даже цъка такъв, ама не можело така, хаха, хитрец.

# 809
Дано Станислава да е добре.
Много са ми неприятни такива коалиции. Затова и миналия сезон бях твърдо за Ваня - хем силен играч, хем другите се настройваха срещу нея и това ме ядосваше.
Андрей е доста добър до момента и вярвам, че ще стигне много напред, дори до финал. Красима малко ми напомня на Симона. Трябваше да бъдат номинирани Братоев и Борис, най-вече Братоев. Жълтите ми приличат на Ловците.

Общи условия

Активация на акаунт