💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 915
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 780
  • Испания
Смайли възможно ли е да публикуваш и трите задачи. Струва ми се че тази на сините е най лесна

Само да догледам епизода и ще върна назад, за да направя скрийншот. Надявам се, че се виждат задачите и на другите две племена.

# 781
Аз си харесвам Братоев. Защо да не допринася? ВЛачи варели. Внася и известен баланс в отношенията. А е известно слабото образование на мнозина спортисти. По- скоро юрист, който не може да смята е странно.

# 782
  • Велико Търново
Борис сбърка при умножениета на 44 с 825 още. По едно време делеше 33000 на 6, а то е 36300. Оттам и неуспехът при решаването. Но на мен също ми се струва, че задачите не бяха с еднаква трудност. На единия отбор имаше умножение на 55 със 180 и след това делене на 9, не че някой се сети първо да извърши делението, де...

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 22:46 от DamaPika

# 783
  • IT
Червените, ако знаеха таблицата можеше да направят първо деленето защото се получава едноцифрено число и после по-лесно, ма бъбреци….

# 784
  • Испания
Със сигурност задачите бяха елементарни, но тази на жълтите беше най-трудна от трите и логично загубиха.

Нищо трудно. На всичко отгоре имаха тебешир.

# 785
  • София
Ще помоля продукцията да слага субтитри на Красима, нищо не и се разбира, като говори. 🙂

# 786
Красето в старанието си да говори интелигентно, звучи смешно.

# 787
  • Испания
Тя не може да говори, мисълта тече лениво, мяка и с тези напомпани джуки - жива мъка.

# 788
Като започнат такива циркове "Искам да номинирам себе си", "Аз ще номинирам теб ако ти номинираш мен"
МНооооггггоооооо ме дразнят. ИМА ПРАВИЛА. Всички са ги чели и са се подписали под тях.

Андрей явно ги е раздразнил за такава категорична номинация.
Отделно всички гласове на жените са насочени към него.

А той ще избере Красима, защото тя е ядрото което държи жените към момента.

# 789
Много са зле тия моми.

# 790
  • Велико Търново
Червените, ако знаеха таблицата можеше да направят първо деленето защото се получава едноцифрено число и после по-лесно, ма бъбреци….
Не точно едноцифрено, 20 се получава (беше 180:9), но пак е много по-елементарно да се смята с 20. Но нека да предположим, че не са се сетили заради напрежението...

Оф, тая Красима!

# 791
  • София
Андрей го отнесе. Ама имаше и други слаби. Наясно съм защо единия е той, но мотивите за номинация са смехотворни...

Малеее, утре ще е кофти...

# 792
супер сериал - аз не искам никого да номинирам, всички са готини, тн. , много тъп вот

# 793
  • София
Красима е голяма лигла. Да си ходи вече.

# 794
Андрей е новото Ванче.

Общи условия

Активация на акаунт