💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 854
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 810
Другите две задачи са значително по лесни за решаване.
Това име "шампиони" все по нелепо стои на тоя отбор от такива хора. Грозна работа а уж спортисти...

# 811
Много ме изкефи Андрей като каза на Красима толкова директно "И три гласа да имах, и с три щях да те номинирам" Satisfied

# 812
  • IT
Ето, ясно се вижда, че на шампионите е най-трудна. При другите може да се раздели едното от двете числа на 9, което значително опростява сметките, а при жълтите нито едното, нито другото се дели на 6. Wink
Не е най трудна защото 44*825 е число, и се смята многа лесно което на ум се  дели на 6

# 813
Най-сигурния начин да си сринеш реномето градено с години е да влезеш в риалити. Братоев го доказва. Така да ми е неприятен! В нито една игра го няма, ама седнал там като жълтия петел да приглася на жените и да спасява племето. Като е отборен играч и самопровъзгласил се капитан, да беше призовал да го номинират. Ама явно и той не е убеден, че ще се върне.
Жълтите жени може да ги бива в игрите, обаче са кифли до една. Красима е най-голямата. То жена почти няма симпатична. Може би Виктория и Паулина, че и Станислава ми е симпатична, въпреки че е лабилна.

# 814
  • Велико Търново
Стейси ли е пострадалата?

allexa.7, задачата не е била така, както си я написала. И трите ги има по-горе в скрийншоти.
Онова 180:9 е било в задачата на сините. Обаче Валентин май се е усетил за него, като гледам написаното с тебешир, макар че не си личи твърде как му е текла мисълта.
Червените обаче не са се сетили първо да разделят 63 на 9, за да умножат 250 със 7, което е много по-лесно.
Но в задачата на жълтите нямаше такова нещо - нито 44, нито 825 се делят на 6. Не че щяха да се усетят, но все пак. Да, вярно, че полученото число се дели лесно на 6, но нали трябва да се стигне до него. Умножението 44х825 е най-трудното в сравнение с 63х250 и 55х180. Колкото и да е, все пак вторите две реално се свеждат до умножение на две двуцифрени числа, а на жълтите е двуцифрено с трицифрено. И както се видя - точно там допуснаха грешката.

# 815
Аз не разбрах кого друг са се разбрали да номинират, освен Андрей.

# 816
  • Стара Загора
Май всички искаха да се отърват от Андрей.
Първо, защото е много силен, а и чужденец и е по-затворен в себе си.
Не е чалгаджия.
Мъжете ги е страх от него, а жените от тяхна си криворазбрана злоба, защото не им обръща внимание на тъпотиите.
Но си го нахендриха яко. Айде честито на Красима. За Андрей съм сигурен, че ще се върне, за нея не чак толкова.
А според мен само жените бяха против Андрей.

# 817
  • IT
Аз се поправих, че не е 180, а е 250. А 44* 825 се смята на ум, защото се получават 0 и 3 само на два реда и излиза хубаво число , но напрежението ги подведе, а Братоев стоя като ръб.

# 818
Това "Номинирам ..., за да се върне" е едно от най-тъпите неща в това предаване. Ами ако не се върне? Ако няма късмет или нещо го заболи? Вместо да чистиш слабите и безполезни играчи...Но и никой почти няма да си признае и да каже "Номинирам ... щото адски много ме дразни, силен е и ще ми е конкурент".

# 819
Жълтурковците трябваше да номинират Братоев, ако имаха капка мозък. Ще ги бави в игрите, за нищо почти не го бива .... ааа, освен да крещи на терена, в това е добър. Показа се и като страхливец тази вечер.

# 820
Номинация заслужаваха Братоев и Борис, защото реално по тяхна вина отборът остана на последно място. Борис като толкова искаше да се самономинира, защо не помоли останалите да гласуват за него? Изигра едно театро и побърза да свие перките. А за Братоев какво да кажа? Той е като част от декора, фикус някакъв - тромав, недодялан, изобщо не е за подобен формат. Само акъл да дава и то непоискан. Една номинация му трябва и е аут.

# 821
Не мога да повярвам, че е действащ волейболист, та той за чеп за зеле не става.

# 822
А срещу кого ли ще се изправят Андрей и Красима и дали ще има елиминации, ако Станислава излезе от предаването? Сигурна съм, че Андрей няма скоро да изгърми. За жалост - и Братоев също.

# 823
Братоев не си прави услуга с участието си във формата.
Реално е най-слабото звено на Шампионите, по-слаб е Красима според мен. А Красима през тази битка носи варелите, бори се и грам не се ската.

Станалото - станало. Според мен и Андрей и Красима няма да отпаднат тази седмица. Но отношенията в племето вече са развалени. Отелно искам да отбележа поведението на Алекс - първите няколко епизода заяждаше доста открито Андрей, но на съвета се покри и остана сух.

# 824
  • Велико Търново
Аз се поправих, че не е 180, а е 250.
На другия отбор (Приключенците) в задачата имаше 180:9.
Вярно че 44 х 825 се смята лесно, Борис дори точно натам се насочи, но... не успя, както се видя.

Аз не разбрах кого друг са се разбрали да номинират, освен Андрей.
Или Алекс, или Борис, вероятно.

Братоев хем не искаше да крачи по варелите (независимо че заради ръста си сигурно щеше да има най-голям разкрач, въпреки пък че не е сигурно дали щяха да могат да го държат отдолу), хем не може да смята. Нещо между капките ми се струва, че иска да минава. Защо ли си съсипва имиджа това момче?

Общи условия

Активация на акаунт