💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 878
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Испания
Добре де, не се ли изясни ситуацията с тези варели? Не се ли оказа, че става дума за 120, 240 и 360 литра, а не сантиметра? Или аз така го схванах.

Не, защото не е вярно. Какъв е смисълът да съобщават обем, а не височина? Ето тук се казва от ясно по-ясно, въпреки че лъжат за височината.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 19:01 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 006
Абе и без магии и съкращения и подобни, като имаш дъска и тебеширче можеш да си сметнеш по най-елементарния и неефективен начин, пак не е сложно. Виж ако трябваше наум, е друго.
Ох добре,ме някой го каза,че вече си мислех,че сме на олимпиада по математика където трябва да решиш по-най-сложния начин една елементарна задача. Хората си имаха място и тебешир,ако бяха смятали по най-обикновен метод  учен в нсчалното училище всичко щеше да е 6. Те сами ( Борис) се затрудниха

# 1 007
  • London
Дет се вика, още чакам синус и косинус да ми помогнат в живота ама нейсе.
Точно двете функции може и да не потрябват на много хора, но ако някой ми каже област , в която не се използва математиката, ще го почерпя!!!
  Превърнахме темата в математическа. Разбирам, че се появиха тук математици, ама е добре човек да знае, че не всичко започва и свършва с техните избрани поприща.

# 1 008
  • Испания
Туджаров във Венеция

# 1 009
  • Стара Загора
А според мен точно Братоев ги сплотява. Мисля, че дава някакви адекватни съвети по време на игрите като например последната ако забелязахте как жълтите накланяха варелите леко настрани с цел да помогне по-лесно да се стигне до торбичката или пък да се слезе от самата платформа, където са торбичките, което пък спестяваше допълнително време за местене на варела по-близо. Според мен той е по идеите как да се изпълнят тези физически изпитания и заради това са доста напред в игрите спрямо останалите, но уви нямат човек за пъзели/задачи.

Поне аз смятам, че той ще е един доста добър капитан + ако не сте забелязали той разпредели кой кога да минава по варелите, което се оказа пак печеливша тактика. Друг е момента, че е дошъл да сгъне някой лев и да се забавлява Grinning
Подкрепям! Чудно ми е,че Братоев е смятан за безполезен в отбора. Та той даде доста адекватни съвети дотук преди игрите,също бая варели снощи поноси. Що се отнася до математиката,той си го каза човека Simple Smile.
На мен еднакво антипатични са ми Красима и Андрей,като на втория му отчитам това,че е супер подготвен.
Просто има нещо в него,което ме дразни.

Напълно подкрепям мненията за Братоев и смятам, че беше и ще бъде полезен за отбора. Не забравяйте, че за разлика от Андрей, той винаги е бил отборен играч и за него успехът на отбора е по-важен от индивидуалния. Освен това по всичко си личи, че не е в Игрите за печалбата, а за удоволствието от играта, емоцията и нови преживявания. А относно математиката - той  нямаше избор, трябваше задължително да участва в последния етап на играта. С удоволствие го наблюдавам и съм убедена, че никога не би постъпил подло или нечестно.

# 1 010
  • Испания
Сигурно нищо не разбирам, но за мен това не е гръб на жена. Не виждам нищо красиво. Ако беше с къса коса, щях да помисля, че е мъж.

Скрит текст:
Елена в гръб.

# 1 011
Уф, изобщо не ми допадат такива жени, хич не са ми секси. И какво общо има с "Lady"... Rolling Eyes

# 1 012
  • Испания
Каквото общо има Мани-Мани с the_queen в ИГ - mani_vu_nang_ta_the_queen

# 1 013
Да сменя темата от математиката - кои дни са най-интересни за гледане? Това вчера беше мноооооооооооооого мудно. Grinning

Смайли, тази ли е госпожа мастЕр мигли? Може да е кралицата на екстейшъна, ама да е било ту мъч на продуцентите и да са я написали мастЕр само.
Малко по-различно изглежда онлайн... хъхъх

# 1 014
  • Буркина Фасо
Добре де, не се ли изясни ситуацията с тези варели? Не се ли оказа, че става дума за 120, 240 и 360 литра, а не сантиметра? Или аз така го схванах.
тези варели в повечето случаи събират около 200 л.  високи са около 90 см
утре ако не забравя може да го премеря, макар, че надали е от голям интерес.
относно математиката - умножение на двуцифрено с трицифрено число май се учи в 3-4 клас  и среден ученик
ще се справи за по-малко от минута. ако Братоев е съобразителен, отборен и всякакъв играч можеш да си каже, че е слаб по математика и да си изберат друг участник. добре че все пак им подсказаха, че първо се извършва действие умножение иначе можеше да стане още по-трагично.

# 1 015
Тази снимка на Елена също заслужава "Бау", но оценявам сериозния труд положен от нея.

# 1 016
  • Испания
Но съм я скрила. Има много снимки, които са "Бау, бау, баааааааааау!" по моята класация.

# 1 017
  • Sunshine state
Никак не харесвам тая лигла Красима, но и Андрей не ми допада - има нещо подмолно при него и изобщо ми се струва, че се изживява като жертва.

# 1 018
  • София
Напротив, Катрала, всичко е математика, а в случая снощи имахме елементарни сметни операции с двуцифрени и трицифрени числа. Елементарни сметни - събиране, умножение и деление. Материал за трети клас. Няма какво да ги оправдаваме.

# 1 019
Ужасна снимка. Не само гърбът, и краката са неприятни за гледане. Никак не харесвам телата на културистите, отблъскващи са, особено жените.

Общи условия

Активация на акаунт