💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 827
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 870
Обидата на Красима не е била към Самира. Към Неделчо е била. Изказала е предположение, че принадлежи към друг етнос.

Андрей първо каза "с друг произход", но после някой (Алекс или Борис) подметна: "с друга националност", и Андрей повтори: "с друга националност, да".
Та, аз лично изобщо не разбрах за кого говореха. Ако наистина е било за Неделчо, то ще е странно, защото, в крайна сметка, явно не е идело реч за нечия националност, а етнос, което са две различни понятия.
Явно Андрей не можа да намери правилната дума "етнос" и за това каза произход, а другите пък съвсем объркаха нещата.

# 871
А според мен точно Братоев ги сплотява. Мисля, че дава някакви адекватни съвети по време на игрите като например последната ако забелязахте как жълтите накланяха варелите леко настрани с цел да помогне по-лесно да се стигне до торбичката или пък да се слезе от самата платформа, където са торбичките, което пък спестяваше допълнително време за местене на варела по-близо. Според мен той е по идеите как да се изпълнят тези физически изпитания и заради това са доста напред в игрите спрямо останалите, но уви нямат човек за пъзели/задачи.

Поне аз смятам, че той ще е един доста добър капитан + ако не сте забелязали той разпредели кой кога да минава по варелите, което се оказа пак печеливша тактика. Друг е момента, че е дошъл да сгъне някой лев и да се забавлява Grinning

# 872
Обидата на Красима не е била към Самира. Към Неделчо е била. Изказала е предположение, че принадлежи към друг етнос.

Андрей първо каза "с друг произход", но после някой (Алекс или Борис) подметна: "с друга националност", и Андрей повтори: "с друга националност, да".
Та, аз лично изобщо не разбрах за кого говореха. Ако наистина е било за Неделчо, то ще е странно, защото, в крайна сметка, явно не е идело реч за нечия националност, а етнос, което са две различни понятия.

Андрей среща трудности да се изразява. Когато е под напрежение още повече. Това е било подмятането, умишлено изрязано, разбира се. Половината там не правят разлика между етнос и националност. Даже май Андрей най-правилно се е изразил 😃

# 873
  • Испания

По-възрастната дама се ядоса, защото онази с миглите 10 пъти си сменя мнението и позицията къде иска да играе и къде - не. И аз бих се изнервил, ако през 3 минути някой ходи и дудне, че тук не иска, ама там му е сложно, ама го е страх, ама пък да не се изложи...

Коя е по-възрастната дама?

Яд ме е, че Братоев се измъкна от номинация.

От самото начало Братоев се измъква като мокра връв. Само го гледам как нарежда кой къде да играе, като той хич не си дава зор. Лежи на името си, но много греши, че това не се забелязва. В Черешката бяха много приятни той и брат му, тук не мога да кажа нищо хубаво за него. Иска да е център на вниманието, но няма с какво. Той трябваше да е първият номиниран. Абсолютно нищо не правеше при дъската /гледах го още веднъж, като се върнах да правя скрийншотове/.

# 874
  • Sofia
Да, аз точно затова исках да направя уточнението – понеже понятието "произход" съвсем спокойно може да се приеме като синонимно на "етнос" в дискутирания контекст. Значи човекът (Андрей) поначало си се е изразил съвсем акуратно. Останалите тъпунгери защо му "подсказват" неправилни думи на български? Grin
'Щото, като чух "националност", и веднага си помислих, че Краса е правила подигравателни препратки към някого от отбора на "Приключенците", че нали там са все "канадци", "американци" и прочее "чужденци".

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 18:41 от Blаck Cat

# 875
Скрит текст:

По-възрастната дама се ядоса, защото онази с миглите 10 пъти си сменя мнението и позицията къде иска да играе и къде - не. И аз бих се изнервил, ако през 3 минути някой ходи и дудне, че тук не иска, ама там му е сложно, ама го е страх, ама пък да не се изложи...

Коя е по-възрастната дама?
Скрит текст:
Яд ме е, че Братоев се измъкна от номинация.

От самото начало Братоев се измъква като мокра връв. Само го гледам как нарежда кой къде да играе, като той хич не си дава зор. Лежи на името си, но много греши, че това не се забелязва. В Черешката бяха много приятни той и брат му, тук не мога да кажа нищо хубаво за него. Иска да е център на вниманието, но няма с какво. Той трябваше да е първият номиниран. Абсолютно нищо не правеше при дъската /гледах го още веднъж, като се върнах да правя скрийншотове/.
Соня

# 876
  • London
Красима ми е противна, само се чуди как да се измъкне, за пет пари работа не може да свърши, но за сметка на това е злобна. Андрей и той какво се прави на интересен и се оправдава, че му било за пръв път - като не можеш да се справиш и като ти е за пръв път, по-добре се откажи от капитанстването. Ама, не, не пуска!
С математиката го закършиха здраво, не могат да мислят и да си улесняват сметките.

Андариел и с какво не се е справил с капитанството? Трябваше той ли да посочи кой да иде на задачата при все, че не ги познава и не знае какви са математици. Който е изявил желание се очаква, че има понятие..   ама уви, нямаха. Човека не си пести силите в игрите и не е мърда като Братоев ....логично беше последния да е на пангара, защото и той беше основно чешещия се по време на задачката....

# 877
Красима ми е противна, само се чуди как да се измъкне, за пет пари работа не може да свърши, но за сметка на това е злобна. Андрей и той какво се прави на интересен и се оправдава, че му било за пръв път - като не можеш да се справиш и като ти е за пръв път, по-добре се откажи от капитанстването. Ама, не, не пуска!
С математиката го закършиха здраво, не могат да мислят и да си улесняват сметките.
Красима вчера само против Андрей говореше и това дразнеше. Нарочила го е явно и знаех, че ще го номинира. В това предаване бая народ нямат сякаш реална представа за себе си. Пада хвалба голяма на визитките, но в играта се виждат реално нещата.

# 878
Аз много се дразня на желанието им постоянно да го поправят. Ми оставете го човека, ще намери думите. В желанието си да го поправят, всъщност го объркват. Аз харесвам Андрей, разбира се винаги имам едно наум за монтажа, но го харесвам. Не се тупа в гърдите, има брутална физическа подготовка и скромен.

# 879
  • London

Не знам как още по-политкоректно да се изразя за да нямам бан. 🙄
Ха, Никога не бих си помислила, че толкова сръчен и по всичко личи умен човек е от етноса ..  колкото и мургав да е. Няма го манталитета!

# 880
Видимо му стана неприятно на Андрей, че го номинират. Колкото и се опитваха да изкарат, че искат да номинират силни играчи тактически.

# 881
Задачата с "уравнението" беше много добре измислена. Повечето млади хора вероятна не смятат на ръка след 4-и клас- калкулатори, телефони...Ясно се показа, че дори един юрист не може да смята без устройства. Братоев не е претендирал да е добър в това- просто беше условие- ако не минаваш по варелите- отиваш на задачата. Братоев не може с този ръст и килограми да е на варелите. И си мисля, че наистина ги сплотява, защото участва и се бори, а за повечето е ясно, че не е там за да спечели формата, а за адреналин и хонорар. Мен лично ми харесват всички. Добре се показва и че сме расисти и не приемаме "чуждото", веднага му се нахвърляме. Някой е посъветвал бамбито да атакува най-силния и да опита да го елиминира. В крайна сметка ще съхранят този тлеещ конфликт за да има каква драма да ни показват. Някой друг ще отнесе елиминацията и ще се срещне със Симеон.

# 882

Не знам как още по-политкоректно да се изразя за да нямам бан. 🙄
Ха, Никога не бих си помислила, че толкова сръчен и по всичко личи умен човек е от етноса ..  колкото и мургав да е. Няма го манталитета!
Аз изобщо не твърдя, че е. Явно акъла на Красима стига до там, че да определя хората по цвят на кожата. Щом е по-мургав значи е Ц…н. 🤷♀

# 883
  • London
Аз питах и преди ама май никой не ми изясни....на тоя Симеон каква му е ролята? Как ще се внедри в играта?

Аз пък се чудя дали Красима не е казала нещо за Мани, Мани..... То реално знаем ли на 100 процента кой е обсъдила или гадаем?

# 884
Нека не се лъжем Шампионите са пълни с тъпи спортисти и модели (с леки изключения). Още когато се срещнаха племената Габриела нарече Неделчо льольо. Видимо е Крисима колко е ограничена и като нищо да се впише с другите жени от племето и (които се държаха арогантно) няма да се изненадам да е казала, че Неделчо е производна на думата Ром. Андрей си е чужденец в нашата държава и такива неща му правят впечатление и е обидно. На 100% е сигурно че е казано нещо такова, защото целият отбор гледаха като ударени с мокра кърпа. Не очакваха Андрей да сподели такова нещо. Нападат и Андрей защото не си говорел с тях. Очевидно е че той изпитва трудности с това да комуникира адекватно на български и думите му идват на майчиния му език. И те го номинират, че не били намерили път към него. Този човек е изстрадал и се е борил да оцелее. Какъв път и комуникация да има с 20 годишни лигли със силикон. Същите имат изключително беден речник и е видимо, че не могат да смятат или да разсъждават логически и животът им да зависи от това. Да бях аз вътре , когато такава силиконка ми каже, че е номинирам защото съм сексист, а не защото КПД-то и е 0, бих и казал с удоволствие че съм фениминист и защото смятам, че сме равни искам да и предоставя шанс да докаже , че наистина е така. Ваня е мачкаха защото е жена и амбициозна. Лиглите като в този отбор хем искат да са лидери жените и да водят напред, хем и не искат да поемат отговорност и да се явяват на елиминационни игри и да докажат, че са нещо повече. Лично аз като гледах вчера се ядосах как пак има абсолютни туристки от жените и този сезон въпреки претенциите за нещо повече. Мани,Виктория,Семира,Милена,Станислава и до голяма степен и Елия са отишли във формата на разходка. До сега не са показали нищо с което да заслужават да са в играта. Една Соня казва,че е истински силна жена и го показват ден след ден. Винаги се хвърля да играе с мъжете и е от полза. Помага при задачите поставени от екипа,а горе изброените са нонстоп легнали и чакат другите да свършат работата.

Общи условия

Активация на акаунт