💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 769
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 140
Туджаров тъче паяжината в момента.

# 1 141
  • София
Ахам, Паулина наистина прекалява, но това засега са дребни дрязги, но при първата по-сериозна издънка ще има драми сред жените и това може да разклати отбора на приключенците.

# 1 142
Хич не ми се иска "Приключенците" да се разцепят ама... пуста злоба

# 1 143
Поли си е хитруша. Може много напред да стигне така.

# 1 144
Паулина изпусна мярката, дано не й натрият носа съотборници или игри.

# 1 145
  • Испания
Паулина до вчера се натискаше на Туджаров, днес смени обекта.

# 1 146
Определено, има подводни течения в племето на Приключенците.
Даже може би две течения.

# 1 147
  • София
Туджаров пуска връзки навсякъде. Паулина пък нещо ухажва канадеца. Изобщо много е интересно при приключенците.
В другите племена освен караници не виждам нищо друго. Нито да тече някаква мисъл.

# 1 148
Паулина дали няма да ухажва мъжете подред...

# 1 149
Да не е влязла и тя да си търси муж Simple Smile

# 1 150
  • Далечният изток
Паулина си играе играта. Както виждаме - отдава ѝ се.

Туджаров някой го обяви за красавец. На мен ми е един от най да кажем несимпатичните, наред със Стоян.

# 1 151

Като гледам, така излиза. Ха-Ха

# 1 152
Не мисля, че е злоба. Твърде голямо его има Паулина и желание за изяви. Добрият капитан насърчава и други да покажат силните си страни. Толкова преднина имаха. Беше момент да дадат шанс на Семира. Ето ние тук я мислим за гола вода, а тя може да има качества, които да не може да покаже. Паулина прави грешката на Ванчето от предния сезон да се самоизтъква.
Неделчо има правилна стратегия за номинациите. Жените им са много слаби. Явно Мани и Соня ще са номинирани утре. Днес обаче не беше играта на Неделчо. Стоян сам носеше гредите.
Евала на Елия и Милена! Но се надявам да не гледаме скоро тези халки, че взе да писва. Плуване ми липсва, някакъв баланс, повече комплексност. Много обичам играта с люлките от предните сезони. Не силови игри.
Андрей почва много да ме кефи с поведението си. "Красима може ли да очаква помощ от теб?" А той невъзмутимо "Не мисля." Joy

# 1 153
  • Испания

Търси си  mąż.

# 1 154
@EdelV

Съгласен съм, Паулина днес допусна егото и да вземе връх и сама се постави на амбразурата. Грешка,която в переспектива може да коства много както на нея, така и на племето.

От друга страна това дава възможност на Туджаров да разгърне плана си, с който влезе в играта. Става интересно и в това племе.

Общи условия

Активация на акаунт