💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 761
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 155
Ами Паулина е свикнала да е “на сцената“ и център на внимание. Но не се е издънила от себелюбие. Играта сега започва и има време за изява на всички, които успеят да се проявят.
А да се сменя този, който слага кубчетата, е загуба на време, ако се справя със задачата.
Спасява се отбора в тази игра и всичко друго са дребнавост и глупост.

# 1 156
@EdelV

Съгласен съм, Паулина днес допусна егото и да вземе връх и сама се постави на амбразурата. Грешка,която в переспектива може да коства много както на нея, така и на племето.

От друга страна това дава възможност на Туджаров да разгърне плана си, с който влезе в играта. Става интересно и в това племе.
Да, Туджаров е интересен играч. Хем ми напомня на Наско от първия сезон като поведение и акъл, хем е доста по-комплексен и добър в игрите. Чудя се как така добре мина днес по халките, пък предния път не успя май. Той според мен на моменти пести сили и много преценява ситуацията.

# 1 157
  • London
Яд ме е за Семира, но това с Паулина не беше честно.
Аз пък не схващам какъв й е дерта на Семира....няма как като вече една се е качила специално да слезе та тя да сложи последните 2 кубчета. Тотално ненужно си беше .....

# 1 158
Семира от самото начало предложи да се качи, след като видяха, че Милена не стига по нагоре, седнала на раменете. На няколко пъти им каза, че ще се справи и е по-висока, но не я отразиха и Паулина поиска тя да се качи.

# 1 159
  • Испания
Ами Паулина е свикнала да е “на сцената“ и център на внимание. Но не се е издънила от себелюбие. Играта сега започва и има време за изява на всички, които успеят да се проявят.
А да се сменя този, който слага кубчетата, е загуба на време, ако се справя със задачата.
Спасява се отбора в тази игра и всичко друго са дребнавост и глупост.

А Паулина накара Милена да слезе от раменете на съотборника и тя се качи.

# 1 160
Аз пък не схващам какъв й е дерта на Семира....няма как като вече една се е качила специално да слезе та тя да сложи последните 2 кубчета. Тотално ненужно си беше .....
Още като свалиха Милена, Семира каза че може да се качи и да ги нареди и то няколко пъти. След това се качи Паулина.

# 1 161
  • Далечният изток
Абе нали ги нареди, айде сега. Винаги ще се намери за какво да се оплюе някой...

# 1 162
Напипаха им ахилесовата пета на червените, сега като има халки да си знаете Simple Smile
А тия двете патки Соня и Мани и претенции имат кога да минават, то те имаха само 20 мин наказание за оставащите 2 минавания.
Стоян направи каквото можа, браво.

# 1 163
  • София
Липсва ми плуването този сезон.
Но явно от продукцията са преценили, че подбраните от тях играчи не стават за такаква дейност (както и се видя при единствената такава битка) и не искат да се излагат. Дано другата седмица имаме повече морски битки.

# 1 164
Скрит текст:
@EdelV

Съгласен съм, Паулина днес допусна егото и да вземе връх и сама се постави на амбразурата. Грешка,която в переспектива може да коства много както на нея, така и на племето.

От друга страна това дава възможност на Туджаров да разгърне плана си, с който влезе в играта. Става интересно и в това племе.
Да, Туджаров е интересен играч. Хем ми напомня на Наско от първия сезон като поведение и акъл, хем е доста по-комплексен и добър в игрите. Чудя се как така добре мина днес по халките, пък предния път не успя май. Той според мен на моменти пести сили и много преценява ситуацията.
Аз също мисля, че много внимателно си подбира битките.

# 1 165
  • Велико Търново
Чудя се как така добре мина днес по халките, пък предния път не успя май.
Успя, успя.

# 1 166
  • London
Ами навярно не са я отразили, защото засега имат повече доверие в уменията на Паулина....

Аз иначе повече се ядосах на Паулина когато имаше курс със Милена и не й даде да бута дънера..  Картината за съотборниците е била сякаш момичето не иска да участва. Ето това вече не ми се хареса ...

# 1 167
Стоян да не си е дал обещание да не номинира никой от четиримата, които бяха заедно от ден едно? С такова впечатление останах от промото за утрешния епизод. Дано непоносимостта към Мани да е по-силна от първоначалните му намерения! Trollface Между другото той много ми прилича на Ал Бънди на моменти Grinning

Аз мислех, че утре ще видим битка за оцеляване между четирима, двама ще се спасят и двама ще играят пак, а накрая загубилият ще се изправи срещу Симеон. Но изглежда ще е една битка с трима спасени и директно загубилият с отшелника.

Полито се блазни от мъжкото внимание, според мен тя има същите планове като Туджаров, но действа една идея по-прикрито и не го споделя пред камерите. Играе го леко наивна, сладичка и миличка, но пък и много борбена. Ще си я бутат мъжете напред.

# 1 168
Липсва ми плуването този сезон.
Но явно от продукцията са преценили, че подбраните от тях играчи не стават за такаква дейност (както и се видя при единствената такава битка) и не искат да се излагат. Дано другата седмица имаме повече морски битки.
Мани "жилетката" като се махне от формата ( надявам се да е първата ) започват морските битки.
Ако е още в играта Мани битките с плуване ще са пародия с предварително ясен край.

# 1 169
  • Вестерос
Бойците сами се биха с тези наказателни минути... не минават правилно, Мартин виси, вместо да се залюлява. Ето Валентин направо летеше по халките. Много добре се справят сините и се очертават да са ми любимци.

Общи условия

Активация на акаунт