💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 759
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Велико Търново
La Catrala, Паулина не даде на Милена да бута дънера, за да има сили да мине по халките. Дори и Димо го изкоментира по този начин. Неделчо направи същото, за да може Стоян да си отпочине. Няма как племето да го приеме по начина, по който го тълкуваш ти.

# 1 171
Според мен няма игри с плуване, защото времето не позволява. Видяхме, че е доста студено, а сигурно и морето е бурно.

# 1 172
  • София
Дано само този, който загуби от номинираните да има ден почивка преди да се изправи срещу отшелника. Ще е нечестно когато става въпрос за оцеляването ти във формата, да играеш две елиминационни битки в един ден.

# 1 173
  • Испания
Дано само този, който загуби от номинираните да има ден почивка преди да се изправи срещу отшелника. Ще е нечестно когато става въпрос за оцеляването ти във формата, да играеш две елиминационни битки в един ден.

И къде ще го крият този ден? В хотела?

Колко ѝ е пилешкият акъл на Красима! Публикувала снимката в черно-бяло.

Не карам Андрей да ме харесва! В Отбор, Племе или каквото и да е, когато сме едно цяло, когато падне един падат всички, когато спечели един печелят ВСИЧКИ! Това е неуважение към всички нас, не се бърка личното с професионалното!
Победителят е един , но на този етап играта все още е отборна! Не е ли така?!
В очакване на утрешната битка...
Мачкай!

Само е забравила малката, но съществена подробност, че отношението на Андрей е само към нея. Според мен, напълно основателно.

# 1 174
Според мен битката с отшелника ще се играе вторник, когато е капитанската. Най-много време има тогава в епизода. То днес не остана време на съвет, а утре абсурд да съвместят и двете битки. Пък и трябва почивка наистина. А може и понеделник да ги гледаме. Все пак е по-дълъг епизода.
Смайлис, защо да го крият? Ще иде на плажа при Симеон. Той ще черпи гущери, ще има романтика Joy

# 1 175
Ники Мартинов е част от целия този фарс, сигурно го е срам, че е част от всичко това, ама няма начин, като се е хванал за хорото ще играе докрай.
Това и аз го прочетох! Мозъкът за игрите без предизвестена смърт явно е той, но сте прав път бозата след това , явно ще му  е  ..мач, със  сигурност , ако има следващ сезон няма да е там.

# 1 176
  • София
Не, имам предвид както миналата година. Това което виждахме е как имаме една елиминационна битка между четиримата номинирани. Тя приключва и играчите се връщат в племената си. Знае се кой се е справил и кой ще отиде на дуел за оставане в играта. Но този последен ден е след преспиване, т.е. на следващия ден, поне такива спомени имам, мога и да бъркам.
Иначе ние виждахме всичко в петък вечер, това е ясно.

# 1 177
  • София

Игри на волята: България (09.09.2021)
Сезон 3 Епизод 6

Тези линкове, са без реклами, отварят се в чужбина, но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширение - HLS плеър

На МОБИЛНИТЕ, се отварят без добавки,

за Хром  

за Мозила -

# 1 178
Ами Паулина е свикнала да е “на сцената“ и център на внимание. Но не се е издънила от себелюбие. Играта сега започва и има време за изява на всички, които успеят да се проявят.
А да се сменя този, който слага кубчетата, е загуба на време, ако се справя със задачата.
Спасява се отбора в тази игра и всичко друго са дребнавост и глупост.

А Паулина накара Милена да слезе от раменете на съотборника и тя се качи.

Да, защото Милена седеше, а Паулина застана права. Ако Милена беше застанала права още в началото, щеше да нареди сама цялата кула. И нямаше да има причина Паулина да я сменя.

# 1 179
  • Буркина Фасо
то пък ще е много честно ако се падне отпадналия да е от резиденцията - сит и отпочинал - да се изправи с/у гладния отшелник. Smiley

# 1 180
  • София
Изобщо целият този сегмент с отшелника за мен е напълно излишен. Не знам на кой му е дошла тази ''гениална'' идея.

# 1 181
  • Испания

Смайлис, защо да го крият? Ще иде на плажа при Симеон. Той ще черпи гущери, ще има романтика Joy

Ох, недей, че само като се сетя, ми се повдига!

Мозъкът за игрите без предизвестена смърт явно е той, но сте прав път бозата след това , явно ще му  е  ..мач, със  сигурност , ако има следващ сезон няма да е там.

Едва ли. И миналата година беше в екипа.

Да, защото Милена седеше, а Паулина застана права. Ако Милена беше застанала права още в началото, щеше да нареди сама цялата кула. И нямаше да има причина Паулина да я сменя.

Милена беше седнала, защото редеше кубчета, които не бяха толкова високо. А тя не можеше да се изправи сигурно?
И без това кубчетата не бяха наредени като хората.

Паулина реже клона, на който седи.

# 1 182
Цялата линия с Отшелника е много нескопосано реализирана.
И вместо да е интересна само дразни.

# 1 183
Оставям режисирания разговор за пред камера между Милена, Самира и Туджаров настрана, но двете недоволни жени защо не и го казаха директно в очите на Паулина, ами трябваше да си шушукат? После предполагам са и правили мили очи и са и мигали на парцали.

# 1 184
  • София
Респектирани са от Паулина и ги е страх предполагам от открита конфронтация.

Общи условия

Активация на акаунт