💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 695
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Испания
Завистници такива! А тя е очаквала само хвалби.

# 1 246
Здравейте и честити ни Игри! Малкото оптимистично съм настроена за този сезон, то по-зле от миналия няма как да стане, но... да видим Simple Smile

# 1 247
Очаквам Мани и Соня да са номинирани от Ловците. Защото след като Стейси се приби вчера не очаквам да присъства на съвета.

Само се чудя, защо в племето на Бойците са набутали толкова много жени, които не могат да се справят с игрите. То ясно е, че са искали да има драма, ама все пак.

От жълтите ми харесва как Андрей се откроява пред всички, които решиха да се водят по силикон Барбито и уж да номинират някой, който "не бил отборен играч". А всъщност поред мен се опитват от рано да елиминират конкуренцията.

# 1 248
  • London
Завистници такива! А тя е очаквала само хвалби.

Само дето по телевизията изглежда доста по-различно от на снимките.

# 1 249
  • Испания

Само дето по телевизията изглежда доста по-различно от на снимките.

Колко странно, нали? И Мани-Мани така.

# 1 250
  • Козлодуй
И на мен ми е жал за Станислава затова казвам че е донякъде и късмет че се удари - то не е добре де но Мани я беше набелязала да я тормози и дано сега да номинират Мани защото тя ми е най-неприятна Simple Smile

# 1 251
И на мен ми е жал за Станислава затова казвам че е донякъде и късмет че се удари - то не е добре де но Мани я беше набелязала да я тормози и дано сега да номинират Мани защото тя ми е най-неприятна Simple Smile

За мен е съвсем малко късмет. По-скоро бързаше и искаше да мине бързо и не прецени добре височината на гредите. Но в случая това не е от голямо значение. Надявам се да не е получила сериозно нараняване.

И все пак въпреки че се преби в първата минута, за мен Мани беше най-безполезната на терена. Не стига, че Мартин трябваше да носи трупа, но и дърпаше нея и ѝ помагаше през целото преминаване. Тя никаква заслуга нямаше.

# 1 252
  • Испания

Мартин влачеше два дънера.

# 1 253
Аз познавам "пехотинец"....Така де, за да бъда крайно коректна ще кажа, че не съм общувала с него от около 6-7 години, но като гледам нищо не се променило.
Като човек е много добър, има голямо сърце, държи на семейството си и толкова. Иначе от към интелект е тъп като ръб Grinning Доколкото помня след завършване на гимназията е станал военен... Но за това не съм на 100% сигурна.

# 1 254
  • София
Хич да не са посегнали на Мани,нужен ми е този типаж Simple Smile Трябва да остане,да ги дърпа назад и да ги гнети.
Много съм доволна от играта на сините вчера.За пореден път съм изненадана от Валентин,който подцених заради визитката.Стратимир и Рабухчиев -невероятен тандем.Туджаров може само да ме радва.Да видим какво е намислил.
Относно търканията между девойките-за всичко е виновен Неделчо с тази роза Simple Smile

# 1 255
Все пак трябва да отбележим, че за армията не е необходимо да да имаш интелект. Те там искат да следваш заповедите им и да правиш това, което ти кажат. Е, и малко физически данни трябва да имаш все пак.

Иначе щяха да взимат всеки, които кандидатства и Стейси отдавна щеше да е изпълнила мечтата си.

# 1 256
  • Испания

Относно търканията между девойките-за всичко е виновен Неделчо с тази роза Simple Smile

По-точно продукцията, защото грам не вярвам, че това е инициатива на Неделчо. Хайде, де! Както писах вчера, колко пъти я е видял?

# 1 257
  • София
Ааа,видя я той и почна да си събаря кубчетата Simple Smile

# 1 258

По-точно продукцията, защото грам не вярвам, че това е инициатива на Неделчо. Хайде, де! Както писах вчера, колко пъти я е видял?

Спомням се, че някой от предните сезони бе пуснал на стори снимка зад кадър. И там се виждаше, че участниците стоят под чадъри и си говорят, докато чакат да започне играта. Така че според мен има възможност да са си говорили през това време.

Но за розата и аз мисля, че си е от сценария на продукцията.

# 1 259
  • София
За всички, които се чудят как "се намразват" за толкова кратко време, трябва да е ясно, че едва ли се мразят.
Нали и миналата година участниците влизаха в обяснителен режим, че не виждаме всичко и че показаното е изкривено. Уж се мразят, а се събират на маса и фън след предаването.

Пример е снощният изсмукан от пръстите конфликт между приключенските жени. Паулина обича да изпъква, пък и е капитан. Почти всеки на нейно място ще настоява да изпълни задачата.
Ако беше почнала да мрънка и да кърши ръце дали ще се справи, да подпитва някой не иска ли да се пробва, щеше да бъде обвинена в безхарактерност.
А другите две едва ли щяха да обърнат кой знае колко внимание на тоя факт, ако от продукцията най-вероятно не ги питат конкретно: "Как се почувства, когато  Поли не ти даде да пробваш? Не се ли почувства подценена и пренебрегната?"
И ей такива подвеждащи въпроси.

Краска подпали от безсилие, че дори и в името на отбора не може да разчита на Андрей да я бута напред.

Той става да замести Симеон на някакъв етап. Подозирам, че нито една кифла няма да се озове на самотния плаж.

Общи условия

Активация на акаунт