💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 674
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 290
Добата доста отслабнал ми се вижда.

# 1 291
Само не разбрах от коментара на Мани какво пръска Красима?

Тъпомера

# 1 292
Тоя Андрей много ме кефи, студен, резервиран, не играещ в общия хор. Сякаш си е само достатъчен, харесвам такива хора повече от пищящите за отбора. Отбор са но всеки си е сам за себе си в край на сметка.

# 1 293
  • Варна
Добата доста отслабнал ми се вижда.

Направо се е стопил.

# 1 294
То Юлиян като беше за отбора, дали някой му беше благодарен...

# 1 295
  • София
За мен Андрей беше нарочен от онова нахално кречетало Красима, че не е отборен играч. Защо да не е? Раздава се в игрите, добър е и не се скатава. Какво повече може да иска отборът? Това, че не си пуши наргилето с кокошките и не им се умилква, не го прави неотборен играч. Малко асоциален да, но не и неотборен.

# 1 296
Той отборния играч Братоев много помага на отбора като върти женски номера и си клати краката.

# 1 297
  • София
То и Николай от Сървайвър хич не го харесваха, ама като играч беше топ.

# 1 298
  • Испания
За мен Андрей беше нарочен от онова нахално кречетало Красима, че не е отборен играч. Защо да не е? Раздава се в игрите, добър е и не се скатава. Какво повече може да иска отборът? Това, че не си пуши наргилето с кокошките и не им се умилква, не го прави неотборен играч. Малко асоциален да, но не и неотборен.

Не само Красима. Дуото "КраБра".

Братоев не може да му прости, че е добър играч и не е лаладжия. Освен това, Андрей е много възпитан. Вие представяте ли си Братоев на неговото място? Що нещо щеше да избълва.
На всичко отгоре Андрей го уважава.

# 1 299
Ем то някои хора така разбират отборната игра - лаф мо'абетче, наздраве и шушу мушу, дори и в игрите да си скръб. Все си мисля, че ако Красима не беше скочила така срещу Андрей, той щеше да й окаже помощ днес (не че много разбрах за какво точно става дума от рекламата)

# 1 300
В интерес на истината в племето на Приключенците за сега всички са ми симпатични. За сега.
В другите има хора които са ми неприятни - Красима, Братоев до някъде,Манка,Стоян /чисто визуално/

# 1 301
Мен визуално ми харесват Андрей и Мартин има и други сладури де. И харесвам Поли щото си е властня и знае как да бъде лидер. Всички жени пищят, че искат да им св чуе думата но реално просто не го умеят.

# 1 302
  • Sofia
За мен на този етап водещи в негативната ми класация са Мани мани (за нищо не ставам) и Красима. От мъжете, в същата класация водещи са Александър, Братоев (мрънкалото) и Туджарката, а полицайчето им диша във врата. Фаворит засега ми е Морунов, за по-нататък ще видим.

# 1 303
  • Испания
Мога да ви кажа нещо от .1 л. ед. ч. Вчера направих един коментар, свързан с Андрей. Той ми отговори и известно време си писахме. Много възпитано и симпатично момче е. Държи се сдържано и приветливо. В никакъв случай не е темерут.

Ако бях направила същото с Братоев, дали щеше да отговори? Не мисля. Но нямам никакво желание да проверя.

Нямам навика да общувам с непознати лично хора. Миналата година коментирах кюфтето /от сестрите/, вече съм ѝ забравила името. И знаете ли как отговори? Блокира ме.

# 1 304
Аз харесвам Х-то в изречението МаХни Мани.
Мани,Соня,Стоян и Бамби са ми фаворити в отрицателната класация за момента. Стоян е при кифлите не защото е слаб на терена, а заради човешките му качества.

Общи условия

Активация на акаунт