222 летни рокли и зимни якета в НЕМСКАТА тема

• 25 705
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Аз три бутилки съм приготвила.

Моят зъболекар е с корона и праксисът му е временно затворен. Голям конспиратор е, но и той го лепна. Дано го изкара леко, макар че вече почти месец продължава.

# 586
Всъщност, ако не ти падне временната корона, всичко е ток и жица. Ако пък падне, можеш да си я сложиш обратно, често не ги лепят, а само ги натискат.

Те ми дадоха и циментче някакво да го залепя, ако падне. Залепиха ми ги там, после ми показаха как да нанеса тва, две тубички да смеся, отзад напред да натискам... бляблябля.

Но уговорката беше тази седмица пилим, след 1 лепим. "Аз нямах" и проблем - заболя ме мъдрец жестоко, ходих да се извади и изведнъж ми сервира, че имало 2 зъба, които трябва да се вадят един до друг. Нито болка, нито промяна на цвят... нищо. И ся ме пързулна, 3 седмици да внимавам и да го мисля.

# 587
Падането е малко вероятно. На мен обаче преди години като ми сложиха временен мост се оказа, че свети по дискотеките на онези фосфоресциращи  лампи. Добре че добри приятели ми казаха да не се усмихвам, че малко creepy беше.

# 588
Падането е малко вероятно. На мен обаче преди години като ми сложиха временен мост се оказа, че свети по дискотеките на онези фосфоресциращи  лампи. Добре че добри приятели ми казаха да не се усмихвам, че малко creepy беше.

Хъъхъхъхъ, баси якото! И този ще свети, като го гледам в огледалото. Joy

Стига за мен. Кажете вий как сте, дами, кво се случва, кво не се? Нещо ново, нещо старо, нещо синьо, нещо назаем?

# 589
Ася, благодаря. Хубаво е, че си попаднала на успешена процедура. Аз за сега само към една натуропатка се бях обърнала, но навреме се усетих, че целта й е да ме прави неин скъпоплатен абонат, а не да ми осигури ефикасно лечение и реално да ми помогне.
PapaPanda, търпение ти пожелавам. И лепилото да си свърши работата.
Важното е на финала да си доволен.

Soft Click,  а твоят зъболекар ваксиниран ли е?

# 590
Катерица, не е ваксиниран. Той е ултра антиваксър и конспиратор. Това било масова лудост. Без маска дори работ и се смее на моята. Изприщвам се всеки път, но наистина е добър зъболекар. Чист германец е.

# 591
Панда, здрасти.😍 В събота обикалях квартала ти и се чудех как да те викна да да изконсумираме задружно малко алкохол. Ама то там няма къде да се пие.  😂

Туй съм го пропуснал. Flushed

Как да няма къде да се пие?! Кварталните пиянки не ги ли видя? Що немски дядовци пият от сутринта... нямало къде!

Хареса ли ти квартала? Съ-сед-че-та съ-сед-че-та!

# 592
Soft Click Дано оздравее, пък може и да му просветне малко и да не е чак такъв антиваксър вече. Имам си и аз един такъв познат, колега ми е. Също етнически немец. Твърд антиваксър с всички екстри. Не носи маска, говори конспиративни неща, а е интелигентен, начетен човек. При него конспирациите са с уклон политически профил.

# 593
Всякакви луди калинки има - без значение етнос, пол и ниво на интелигентност. Само да чуя разговори за каквото и да е, които са безсмислени - сменям темата или се правя, че не разбирам и че нямам мнение. В спорове излишни да се влиза и да се развалят отношения - няма нужда. Слава Богу нямам антиваксинъри покрай мен у немско. В беге - всички, но декември ще ги строя в редица и като едно овчарче, ще ги нося на ваксини. Те още не знаят, ама ще ги изманипулирам набързо. Joy

# 594
PapaPanda, да взема да те запозная със сестра ми. 😉 Тоолкова сме близки, но темата за ваксини стана за нас табу.

# 595
PapaPanda, да взема да те запозная със сестра ми. 😉 Тоолкова сме близки, но темата за ваксини стана за нас табу.

То и у нас в БГ беше табу, ама вече братя и родители са ваксинирани. Joy Сега майка ми се цупи - имало томболи, раздавали какви ли не чудесии&щуротии за да се ваксинираш, пък тя се била прецакала. Joy

# 596
Моята майка откакто се ваксинира е голяма проваксърка. А беше чудо, докато я убедим. Това тя някак си изглежда, че не го помни, но важното е, че се ваксинира. Като се замисля, скоро ще й трябва трета доза и не ми се мисли за убеждаването.

# 597
Ася днес четох нещо за коинфекцион инфлуенца и ковид. Някакъв Twindemic . Не разбрах особено добре дали могат да разграничат в такъв случай ковида? Нещо не ми е ясно, но и вашия семеен случай няколко така пък един иначе и то дъъълго трае се чудя дали няма нещо такова. Но май няма как да знаеш или да стане ясно. Не разбрах съвсем.

# 598
  • Берлин
Я, Папа се завърнал 🍺
И набримчвам парното 😂

# 599
Привет, Панда. Ние сме още по къс ръкав, но се радвам на свежия полъх, който донесе.

Общи условия

Активация на акаунт