Дългото чакане след трансфер-тема 94

• 47 523
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Да си пусне и един прогестерон.... защото предния път и аз бях така и се оказах с много нисък прогестерон и го изтървах ме... ако се наложи да се добави още малко прогестерон да не стане фал от нищото

# 541
Кики, на трансфера бях с прогестерон <60. На циклогест съм от тогава, така че нисък прогестерон ми се струва невъзможно.
Вчера силните болки продължиха + кървене, от кафяво стана ръждиво. Заминават си нещата, или са заминали.
След 2 часа ще пусна ЧХГ и ще говоря с лекарите за спирането на лекарствата…
Много се надявах да има шанс, но…така е било писано. Следващия път ще стане!
Благодаря ви за всичко ❤❤❤

# 542
Здравейте силни и борбени момичета. Днес ми е 5-ти ден от трансфера на два тридневни ембриона.. Бих искала да попитам нещо.. чета, че всички изпитват някакъв дискомфорт в яйчниците..  а аз не усещам абсолютно нищо.  Това означава ли че ще имаме неуспех? Какви симптоми изобщо трябва да очаквам и ще се радвам да споделите вашите мнения и истории. ❤🙏

# 543
Здравейте силни и борбени момичета. Днес ми е 5-ти ден от трансфера на два тридневни ембриона.. Бих искала да попитам нещо.. чета, че всички изпитват някакъв дискомфорт в яйчниците..  а аз не усещам абсолютно нищо.  Това означава ли че ще имаме неуспех? Какви симптоми изобщо трябва да очаквам и ще се радвам да споделите вашите мнения и истории. ❤🙏

Миличка, на този етап не се вглеждай в никакви симптоми. Има момичета с болки, има и без, има момичета с поддут корем, има и без, има момичета с поддути и болезнени гърди, има и без. Търсейки симптомо само можеш да се тормозиш. За всяка жена за различни, за някои дори няма никакви. Не гледай симптоми, а вярвай, че всичко е наред и нещата ще се случат. От жена до жена приликите са малко. А всички мои приятелки, родили, са ми казвали - “симптомите започват след закъснението и те са сходни с ПМС”. Мисли позитивно, угаждай си и си почивай. Желая ти безсимптомна лека бременност с високо ЧХГ!

# 544
Благодаря Ви! Дай боже.. ❤

# 545
Мишони аз бях без никакви болки и накрая се оказах с +....
Шанти не гледай какво пиеш и аз бях с хубав прогестерин в деня на трансфера после с 6утрогестана и три дуфастона и пак беше нисък....

# 546
Шанти не гледай какво пиеш и аз бях с хубав прогестерин в деня на трансфера после с 6утрогестана и три дуфастона и пак беше нисък....
Кики, права си, мила. Ще пусна прогестерон заедно с ЧХГ, поне да знаем за следващия път. ❤

# 547
Така аз вече разбрах за това и сега след трансфер съм и с инжекций

# 548
Кики, права си, мила. Ще пусна прогестерон заедно с ЧХГ, поне да знаем за следващия път. ❤
Шанти виждам, че явно вече си го отписала този опит, но аз се събудих с мисъл за теб и за удвоено чхг. Стискам палци. Каквоти и да стане не се отчайвай, но аз все още съм оптимист.
 За прогестерона и аз съм съгласна.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 09:52 от lady25

# 549
Shantii, Kiki добре ти е казала.Аз също бях с прогестерон над 60 в деня на трансфера, обаче после почна да пада, та към циклогеста ми добавиха и дуфастон и Пролутекс инжекции.

# 550
Шанти виждам, че явно вече си го отписала този опит, но аз се събудих с мисъл за теб и за удвоено чхг. Стискам палци. Каквоти и да стане не се отчайвай, но аз все още съм оптимист.
 За прогестерона и аз съм съгласна.

Heart Heart Heart толкова си мила! Благодаря ти Heart

Shantii, Kiki добре ти е казала.Аз също бях с прогестерон над 60 в деня на трансфера, обаче после почна да пада, та към циклогеста ми добавиха и дуфастон и Пролутекс инжекции.

Абсолютно, ще пусна и прогестерон, за да знаем! От вас научих 1 - да ви слушам и да не оспорвам, защото този ваш опит, трупан по трудния начин, е само в полза на тези от нас, които не е нужно да го трупат по същия начин, а да използват всички ваши знания и опит наготово, което е безценно! Благодаря ви!

# 551
Шанти ще чакаме хубави новини....
Момичета и аз имам едно питане то малко не е за след трансфер преди трансфер съм.... та естродиол ми е паднал от 343 н 159 след като ми включиха прогрстерона..... да се плаша ли

# 552
Шанти ще чакаме хубави новини....
Момичета и аз имам едно питане то малко не е за след трансфер преди трансфер съм.... та естродиол ми е паднал от 343 н 159 след като ми включиха прогрстерона..... да се плаша ли

чакай, чакай, ти си след пункация и преди трансфер, правилно ли разбирам?

# 553
Не на зет сме с прогинова и климара съм .... и прогестан 100мг прогестерон

# 554
Кики, не е проблем, ще ти увеличат вероятно естрогените, но и при мен беше така, в деня на ЗЕТ екстрадиолът ми беше наполовина на последното изследване. При включване на прогестерон се случва, не е реално спадане на хормона.

Общи условия

Активация на акаунт