Дългото чакане след трансфер-тема 94

• 47 641
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Shanti, всичко над 25 се води положителен резултат. Да,  не е висок като за 12-ти ден, но важното е, че ЧХГ върви нагоре. Колко дневен е ембриона? Може и да е била късна имплантацията. Аз на 8-ми ден имах ЧХГ -62, на 12-ти ЧХГ -265, но на 14 тия ден имах розово зацапване, казаха ми че е имлантационно кървене.  Та, явно късно се захваща.

# 511
Shanti, всичко над 25 се води положителен резултат. Да,  не е висок като за 12-ти ден, но важното е, че ЧХГ върви нагоре. Колко дневен е ембриона? Може и да е била късна имплантацията. Аз на 8-ми ден имах ЧХГ -62, на 12-ти ЧХГ -265, но на 14 тия ден имах розово зацапване, казаха ми че е имлантационно кървене.  Та, явно късно се захваща.

на 30.09 имах ЕТ на 5дневен бластоцист. 08.10 - ЧХГ 9. Отписах всичко. В неделя (10.10) кафяво зацапване. Понеделник 11.10 розово петно еднократно. До днес си имам бежаво кафяво зацапване. Днес вече ЧХГ е 50. Мъничко е, но да расте!

# 512

и аз така го разчитам, иренка!
И тук идва гатанката, ако се е имплантирало на 5ти ден след ЕТ, нормално ли би било ЧХГ на 8ми да е 9...
То нормално няма . Има стойности от до, а според снимката горе най-ниска стойност за тогава е 22. И да не забравяме , че това не е математика . След 48 ч нов тест ще ти покаже накъде вървят нещата.

# 513

и аз така го разчитам, иренка!
И тук идва гатанката, ако се е имплантирало на 5ти ден след ЕТ, нормално ли би било ЧХГ на 8ми да е 9...
То нормално няма . Има стойности от до, а според снимката горе най-ниска стойност за тогава е 22. И да не забравяме , че това не е математика . След 48 ч нов тест ще ти покаже накъде вървят нещата.

Така е, Божа работа! Ако е писано...

# 514
Уфф Шанти така да ме зарадва, тези изключения от правилото най-често ни разкатават играта, пращам положителна енергия до петък Heart Exl

# 515
Уфф Шанти така да ме зарадва, тези изключения от правилото най-често ни разкатават играта, пращам положителна енергия до петък Heart Exl

Жоржи Heart Heart Heart

# 516
Успех, адаш Purple Heart

# 517
Shantii, съпреживявам всичко с теб! Зная какво ти е. Успех!

Изпращам ти линк за успешни истории с ниски ЧХГта. Simple Smile Дано четеш английски. Поне малко ще помогне времето да тече по-бързо.

https://community.whattoexpect.com/forums/35-moms-to-be/topic/su … but-doubling.html

# 518
Shantii, съпреживявам всичко с теб! Зная какво ти е. Успех!

Изпращам ти линк за успешни истории с ниски ЧХГта. Simple Smile Дано четеш английски. Поне малко ще помогне времето да тече по-бързо.

https://community.whattoexpect.com/forums/35-moms-to-be/topic/su … but-doubling.html

Прекрасна си! Днес четох същия материал и аз Heart

# 519
Стискам палци за Шанти.
И аз днес си прибрах две бластоциста.
Успех момичета!

# 520
Рончо, стискам палци  ❤

# 521
Здравейте нова съм.На 14.09 .21 имах ЗЕТ в Турция на добър изследван ембрион.На 13 ден чхг беше -109,след 2 дни 350 така достигна 35000.На пикливия тест имам 2 чертички, но на видеозон има сак отговарящ на 7 г.с. без ембрион.Да уточня това ми е първи ЗЕТ.Всички стойности са от добри по- добри ,но бебе няма.След седмица съм на второ мнение.има ли други момичета като мен.Благодаря.И как се преодолява.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 14:52 от rosica456

# 522
Момичета ,как ви се струва ? Днес на 8ми ден след ЗЕТ на 3 петдневни сладоледчета .Със свито сърчице съм

# 523
Че добре си..... ще пускаш ли пак...

# 524
  • София
Момичета ,как ви се струва ? Днес на 8ми ден след ЗЕТ на 3 петдневни сладоледчета .Със свито сърчице съм
Като за многоплодна бременност ми се струва на мен, честито!

Общи условия

Активация на акаунт