Дългото чакане след трансфер-тема 94

• 47 541
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Знам че е нормално да спадне малко ама ми се струвамного нисък и ме е страх от нескашния преглед 😔😔😔

# 556
Не на зет сме с прогинова и климара съм .... и прогестан 100мг прогестерон
разбирам...нямам опит със ЗЕТ, но мога да ти кажа, че аз бях на стимулация и моят естрадиол преди пункция беше 1700, но след пункция ми включиха Естрофем, тъй като естрадиолът преди трансфер пада и Естрофемът поддържа оптималните нива, които разбира се, са доста по-ниски от преди пункция и това е нормално.

# 557
Аз бях на естрофем от ден 2 на цикъла, че предният месец опитахме на ЕЦ и лигавицата беше 4,5 и канселирахме. Последната контрола Е2 ми беше над 1900. На датата на трансфера беше 980, точно наполовина. Изправи ми се косъма. Веднага ми смениха естрофема от 2 по 2 т. на 3 по 2 т.

# 558
Хиляда пг/мл.... не схм правила толкова 3по1 ми е прогиновата/еатрофема

# 559
Реално след трансфер ти е важен прогестеронът... Заради ниво на екстрадиол не знам да има проблем с имплантацията или ранни проблеми... Питай лекаря, да видим какво ще каже и дали ще увеличи прогиновата.

# 560
Моята подготовка беше с естрофем + лепенки Климара. Погледнах си и всички изследвания преди ЗЕТ , естрадиол не ми е мерен и веднъж, за разлика от прогестерон.

# 561
Момичета,

ЧХГ 142
Прогестерон 17.72

Просто не мога да повярвам какво се случва вече.....

# 562
Огромно честито...хиляди пъти честито. Heart

Прогестеронът е доста нисък, ще ти изпишат Пролутекс или Прогестерон депо (ако намериш). Звънна ли в клиниката?

Момичета,

ЧХГ 142
Прогестерон 17.72

# 563
При подготовка за зет винаги ми го следят можеби защото не съм на ец....
Шанти май растеж...ааа.. и ти е нисхк прогестерона взимай мерки че да спре зацапването

# 564
Shantii, супер новина! Снощи като писа за температурата тъкмо си помислих, че е отличен сигнал.

# 565
Боже....не смея да се зарадвам, така съм се изплашила.
Обадих се в Надежда, викат ме на преглед утре в клиниката, за да видят зацапването и да изпишат допълнително прогестерон.
Казаха да продължавам всичко - циклогест, фракси, естрофем, фолиева.
Много ли е нисък прогестерона? Акушерката каза-ами малко е нисичък, ама не е проблем.
Намерих това:
Progesterone Level ChartProgesterone during menstrual cycle
Day 1-14     >1 to 1.5ng/ml
Day 15-28   2-28 ng/ml
Progesterone during pregnancy
First Trimester   9-47ng/ml
Second Trimester    17-147 ng/ml
Third Trimester   55-200 ng/ml

# 566
Ми намен ми се вижда доста нисък аз бях със 16 и нещо ииии....няма да казвам.... не се тревожи щом толкова скоро те викат всичко ще е наред...

# 567
Щом е казала, че е добре, не е проблем. От утре ще започнеш с инжекциите и ще се навакса. Циклогестът се усвоява в матката и не дава отражение в кръвните изследвания, затова са казали, че е добре.

Боже....не смея да се зарадвам, така съм се изплашила.
Обадих се в Надежда, викат ме на преглед утре в клиниката, за да видят зацапването и да изпишат допълнително прогестерон.
Казаха да продължавам всичко - циклогест, фракси, естрофем, фолиева.
Много ли е нисък прогестерона? Акушерката каза-ами малко е нисичък, ама не е проблем.

# 568
Момичета,

ЧХГ 142
Прогестерон 17.72

Страхотна новина. Знаех си. Имам малко гадателски способности май Wink
Тихичко честито и до финал!

# 569
Шанти, така ми се идеше да ти се накарам снощи за поста ти, щото съм същата патка и аз все отрицателното гледам Joy толкова се радва за теб, всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт