ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 35 746
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Добри,  моят син си купи учебници от дете от същото училище и абсолютно съвпадат с миналогодишните. Какво стана с ръгбито ще ходи ли?

# 121
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
спортът е към допълнителните занимания, а те се определят следващата седмица.
Simple Smile май ще отпадне, не само заради моите страхове, а защото откри "ултимът фризби".
не питайте - прилича ми на кръстоска на ръгби и волейбол, но без бутането. и се играе с фризби. Simple Smile Simple Smile Simple Smile звучи ми забавно, а и той се е запалил. Wink

# 122
Важното е на него да му харесва.

# 123
  • София
Моля някой, който е бил вече на Алея на книгата да каже има ли намаление на учебниците на различните издателства или е същото като да се поръчат онлайн.
При нас има учебници и от БГ учебник, Архимед, Педагог, Просвета Worried
Струва ли си да се ходи дотам ?

БГ учебник ги няма на алея на книгата. Имат в подлеза на НДК борса, нямат отстъпка, освен ако не ти изкупят старите учебници и така  - това не съм го правила никога и не ми е ясно.
Педагог6 имат щанд и нямат отстъпка под 50 лева, аз втора година за тяхното издателство съм под цената и не купих от там, в Озон имам 5% за учебници и там поръчвам.
Просвета имат щанд и стандартно си имат 20% отстъпка.

За РС на 13ти съм супер ЗА да се запознаем... Аз съм на работа и съм там... още в 17 часа, мога да си поработя малко след работно време, но ако има някой, който може да стигне по-бързо ще се радвам да се видим.

# 124
  • София
За РС на 13ти съм супер ЗА да се запознаем... Аз съм на работа и съм там... още в 17 часа, мога да си поработя малко след работно време, но ако има някой, който може да стигне по-бързо ще се радвам да се видим.
Аз също ще съм по-рано там, може на лични да се разберем нещо Nature Sunny

# 125
Аз вчера купувах учебници и книги от Алея на книгата, нямаше почти намаления на нещата, които ме интересуваха.

# 126
  • София
Марти, честит рожден ден! Пожелавам ти година изпълнена с много усмивки и обич! Flowers Hibiscus

valeriq.k, Честита да е рожденничката ти! Дано новата учебна година е нов хубав старт в живота й и да бъде много доволна от себе си! Flowers Hibiscus

Нашата родителска среща снощи мина с водещ - единия учител по испански. Другия ще е класната ни, но явно жената беше възпрепятствана да дойде. Учителя ни даде насоки относно какви учебници трябва да закупим само по испански. За останалите нямаше идея. Окриването на 15ти  за 8 клас ще бъде направо в класната стая за 40 минути. Иначе учебния процес ще е от 7:30 до 13:30ч и през това време няма да имат право да излизат извън двора на училището, за да имат контакт с по-малко хора.
Иначе родителите на мен лично много ми допаднаха. Веднага си направихме група във вайбър и започнахме да се организираме за обща поръчка на учебниците по испански, за да ползваме отстъпка. Simple Smile
Дано и учениците са толкова сплотени.
Аз също съм миньон - 160 см. За ежедневието си предпочитам маратонки в момента, че бизнеса ни не е много подходящ за токчета, но като излизаме на вечеря залагам също на токчетата. Много по-женствено и елегантно се чувствам с тях. People Dancer
Гримът ми е винаги лек, почти незабележим - молив и спирала. Новата тенденция на всякакви изкуствени неща по лицето и тялото на мен лично изобщо не ми допада. Всички се обезличават според мен. Simple Smile

# 127
ммммда, изборът на допълнителни занимания ще е сложен.
видях списъка само за неделя (техния понеделник) и подозирам, че ще е мнооого сложно. Simple Smile
вече виждам как няколкото спорта изобщо няма да бъдат разглеждани, като види, че има програмиране с PYTHON - ще си създават игрички, настолна игра на "Dungeons & Dragons" Wink и ученическа музикална банда. Simple Smile

може би е добре, че не мога още да видя другите дни от седмицата - пестя бейлиса. Wink

# 128
gia_fire, magi_sveta, ще се разберем на ЛС Wink Аз съм до 17ч. на работа, но до 17,45ч. мисля, че мога да съм в района.
Доколкото помня от предходни изложения на книги, учебниците не ползват отстъпка. Сега не знам как е.
Аз взех някои учебници от борсата до Дъ Мол- втора употреба...още ме е яд, не си заслужава. По- добре да бях поръчала целия пакет от Испанската, новички. Отстъпката за ползвани учебници изобщо не си струва.
Честито на рождениците- родители, дечица. Здраве, спокойствие и усмивки желая от сърце.
Аз обичам гримчета- слагам ежедневно, ако съм по- спортно, само тониран крем, спирала и гланц. Иначе обичам сенки, моливи...парфююююмиии, но страстта ми към тях се поохлади след като обонянието ми вече не е същото...Обличам се по- ежедневно, не харесвам офис облеклото, чуствам се неудобно- добре, че нямаме дрес код в обиса. Старая се да се вписвам в средата и да проявявам уважение към хората на събития или поводи, на които съм поканена.
За училище, ако времето и средата позволяват съм ОК за къси панталони. Като гледам температурите обаче се съмнявам да стане, сутрин си е хладно вече.
Rodiva, това със стоенето в училището цял ден ми се струва ужасно...като затворници. Дано при нас има повече свобода...
Взех да се сдухвам и аз, морето ми беше малко, а и не както трябва, времето става кофти, не можах да се стопля добре, да заредя слънце и чуствам как ще имам нужда от як ритник отзад, за да не ме сграбчи депресията...Anguished

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 11:22 от Анонимен

# 129
Аз вчера купувах учебници и книги от Алея на книгата, нямаше почти намаления на нещата, които ме интересуваха.

От това, което чувам/чета май е по-добре да ги поръчам онлайн Simple Smile

# 130
Здравейте и от мен, чак сега се усетих че има нова тема вероятно.

Снощи беше родителската среща, почти 2часа продължи.
Комплекта учебници по немски - 132лв.
Останалите учебници съм ги купила, остават ми само български и литература.
Представиха се всички учители, добро впечатление правят, ще видим нататък.

Класната е госпожата по немски, така че 20часа на седмица ще се гледат.

# 131
  • София
Честити рожденици!!! Да сте живи и здрави и много, много щастливи!!!
И моята племенница днес има РД. Едно упорито борбено момиченце на 7!!!

Soñadora, ей това с депресиите как ми е познато... днес е сиво и вече съм... киселец... Дано има по-топла есен, че мен лично жегите ме изтощиха, но така и не събрах слънце и въздух...

# 132
честито на племенничката. да расте здрава и щастлива. Simple Smile

какви са учебниците по немски?
Горинич учеше немски като втори език и учебниците му са у дома.
Simple Smile ако могат да свършат работа на някого...

# 133
  • София
magi_sveta, честита да е племенницата ти! Да продължи да е все така борбена и да отстоява интересите си докрай Kissing Heart

И при мен лошото време си казва думата, чакам слънчицето утре, за да живна малко. Сърдита съм на кантара, а на себе си съм бясна - ядох като невидяло п*асе и резултатът е налице. Ще си завъртя сама един задвратник Joy

# 134
  • Plovdiv, Bulgaria
По темата с Джорданките. Имаше "брутално" (цитирам щерката) намалени в Спорт Депот през август на 99,50 лв. Та, тогава й взех. Безумна радост! Наборът (баткото) винаги ми е бил по-скромен и все гледа да си хареса нещо по-евтино.... Такива са. Зная, че повечето сте от София, но да споделя, че родителските в ЕГ Пловдив винаги били в почивен ден.
Жалко, че сме изтървали Джорданите.

Големият ми син завърши преди 3 години ЕГ Пловдив и родителските винаги бяха вечер. Значи има промяна вече и ги правят в почивните дни.

Общи условия

Активация на акаунт