ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 35 685
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Какво стана с анкетата за ФБ група?
Оказа се, че има направена ФБ група за осмокласници, така че не мисля да правя друга. Лично аз няма да участвам; тук ми е уютно и нямам нужда от друго място.

Futfut, наздраве за празника, макар и да е със закъснение! Късмет, успехи и щастливи дни желая!
 HugFlowers Four Leaf CloverBalloonBirthdayGiftWine GlassTada

Бебчо, взимай си чашка от почерпката на Fut и се отпусни. Всичко ще бъде наред, ще видиш. HugHeart

yovanka, твоето момче наистина е много високо! Моят ще му стига до рамото сигурно.
Сигурно тренира я волей, я баскет. Изглежда ми поне с една година по-голям. Да ти е жив и здрав!

# 466
  • София
Гита, близо си. 😂 Отстрани на Ломоносов е.
Кайли, баскетбол тренира. 192 см. е.

# 467
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, близо си. 😂 Отстрани на Ломоносов е.
Кайли, баскетбол тренира. 192 см. е.
Абе, оградата с храстите я знам Simple Smile Ах, вярно, че ти ги натамъни в две съседни училища.

# 468
  • На морето!
Какво стана с анкетата за ФБ група?
Оказа се, че има направена ФБ група за осмокласници, така че не мисля да правя друга. Лично аз няма да участвам; тук ми е уютно и нямам нужда от друго място.

Е, тя е с 61 човека само, снощи е направена и е публична. Мислех, че става въпрос за група само на съфорумки, но си права, че тук си е достатъчно уютно.

# 469
  • В центъра на моретата
Furfural, да ти е жив и здрав рожденика! Да бъде успешен и да следва мечтите си!

# 470
  • София
Furfural,
Да ти е честит младежът, здрав и ви радва

# 471
  • София

Аз и миналата година не намерих някаква особена полза от ФБ групата, но... абе, наем не ми иска. Wink

# 472
  • В светлината на слънцето
futfut, честит ти рожденик! Да е успешен и здрав! Heart

# 473
Честито на рожденика! Да е жив и здрав и много успешен!

# 474
  • София
Честит рожденник, Futfut, и успешна година на всички!

Леко дръпнатото поведение го приемам за нормално, по мои спомени и аз някога намирах прекомерно любвеобвилното поведение на родителите си за досадно 😁 пък и сега нали са в период на борба за независимост и доказване, че вече не са бебета. И аз имам цяла една единствена и трудно извоювана снимка, която не е много за пред хора 😅

Иначе се завърна щастлива, харесва й училището, преподавателите, с които са се запознали, били “много готини”. Но вчера поне не са се сприятелявали. Прибра се директно и цял следобед си майстори програмата на компютъра с картинки, ходи да разпечатва стикери за тетрадките и т.н., а тази сутрин станала сама рано - рано да се оправя. Да видим колко ще се задържи ентусиазма като почне ученето и домашните.

# 475
  • София
Моят неентусизиран син станал в 5.30. В 7 часА беше пред училището, можеше и нулев час да кара Joy

# 476
  • София
Ха-ха, трябва да са се срещнали с моята девойка, тя сигурно е стигнала по същото време. Тя милата не спа от притеснение - легна си рано уж, после се въртя до 12, стана в 6,30, но ми каза сутринта, че не й се спи...явно адреналина я държи.

# 477
  • Бургас
futfut Честит ти рожденик!  Да е жив и здрав и много щастлив!

# 478
futfut, да е здрав и разумен порасналият ти младеж! Много късмет! Flowers Four Leaf Clover

Момичета, прекрасни лица (и гърбове) на големи деца видях - да са ви здрави и дано ентусиазмът от вчера ги държи за дълго!

# 479
И у нас същата работа със спането. Будила се през цялото време, стана много рано.

Скрит текст:
Вчера ужасен ден изживяхме. Удариха ме отзад на път за училище. Слава Богу нищо ни няма, но толкова се паникьосах, че ще закъснее, че загубих ума и дума. При нас вчера беше вече с час и в групи, а не общо тържество. Другият шофьор беше виновен, защото не спазваше дистанция и в началото каза, че в протокола ще признае. Беше нужно заради каското. После се отрече, аз съвсем се паникьосах, че ще викаме кат и съвсем ще закъснеем. Чак след известно време се сетих да кажа на детето да маха на такси. Един човечец спря и му се примолих да я закара срещу повече пари. Бяхме близо вече и не всички таксита се съгласяват. След като оправихме с този документите,  се върнах вкъщи и до вечерта не можах да се успокоя. Ударих му н на брой ревове.
При нея всичко минало добре. Като стигнала, децата били събрани, но много мила деканка й помогнала да си намери място, а после другите деца й казали в кой списък е. Някой друг от ръководството им разказвал за студентските си години и видяла, че не бил толкова страшен.  След училище се бяха събрали с деца от стария клас и едно ново момиче. Ходили в мола, купили си разни неща. Беше много доволна и развълнувана.

Общи условия

Активация на акаунт