ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 35 735
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз в кюпа с нямащите бележка Joy Ще трябва да си я взема

# 181
  • София
При нас, мъж ми подаде за еднократната помощ.  И му се обадиха, да искат декларация от мен, че може той да я получи. Нямало да е така, ако аз съм била подала документите.
Беше възмутен, било дискриминация.
А той я  подаде, че точно си поднови Ел.подпис и един вид да го разкърши.

# 182
  • Варна
И аз съм още без бележка Simple Smile Айляк тотал! Но да си призная, днес ходих до училището да купя вратовръзки за униформата, а и да взема зеветната бележка, но се оказа, че днес не работи дамата, която се занимава с това... Та ще е в понеделник. Трябва да правим снимка за ЛК (бележниците са електронни) и да издирим още бели ризи, както и голям формат тетрадка-речник. Ама да е със спирала! Видяло се е, че утре пак ще сме на шопинг, колкото и да не ми се иска. Не остана, девойки! Наздраве!

# 183
В Първа АЕГ са с бележници - изумително!!!

# 184
  • София
Гита Ог, явно японските йероглифи са по-разплути, не знам 😂

Еми някой беше споменал, че след 15и ще имат данните в системата и няма да е нужна бележка. Аз изобщо не се сетих да питам и да си искам при записването. Не че ще ми се обърка много живота, ако се разходя, просто мързел… Simple Smile)

arino, сериозно ли, защо?

# 185
  • София
На патерици:

Марти, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и много обичана!:bouquetf: Birthday
Валерия, да ти е жива и здрава девойката! Много щастливо детство, много приятели и да е открила нейното място в училище.Flowers Bouquet Birthday

# 186
В 1 АЕГ са с ЕЛ. Бележник в Школо, но директорката специално е наредила да се правят и хартиени…можело да се ползват за идентификация и тн (все едно личните карти не могат да ползват). Ще правим… а бях забравила за тях в 55то Simple Smile

# 187
  • София
В 1 АЕГ са с ЕЛ. Бележник в Школо, но директорката специално е наредила да се правят и хартиени…можело да се ползват за идентификация и тн (все едно личните карти не могат да ползват). Ще правим… а бях забравила за тях в 55то Simple Smile

Идиотско, не ми хрумва логичен смисъл, директори…

# 188
  • София
В Първа АЕГ са и с хартиен и с ел. бележник. Ползват Школо и хубавото е, че редовно се отразяват и оценки и съобщения. В хартиеният миналата година почти нищо те е нанасяно, освен срочни и годишни оценки.
Ох, сега като споменахте за помощта, се сетих, че аз подадох заявлението на 6.08., но към днешна дата още нямам превод. Не съм и уведомена дали нещо ми липсва от документите 🤔
Ще изчакам още няколко дни и ще ходя да проверя какво се случва.

# 189
  • Пловдив
Марти,
Аз подадох на 02.08.
Физически, на място.
Казаха след 15то число на следващия месец.
Така че, търпение....

# 190
  • София
Изчакай до 15-ти, тогава превеждат пари.
Вие успявате ли да смените училището в Школо? Дадоха ни един лист с инструкции за смяна, но не става.

# 191
В 1 АЕГ са с ЕЛ. Бележник в Школо, но директорката специално е наредила да се правят и хартиени…можело да се ползват за идентификация и тн (все едно личните карти не могат да ползват).
Далеч не всички осмокласници имат лични карти.

# 192
  • София
В 1 АЕГ са с ЕЛ. Бележник в Школо, но директорката специално е наредила да се правят и хартиени…можело да се ползват за идентификация и тн (все едно личните карти не могат да ползват).
Може би има предвид ученическите лични карти.
Общо взето нужни са доказателства, че са ученици в "училища одобрени от МОН", за да имат право на карти за градския транспорт.

редактирах за яснота

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 22:38 от Desem

# 193
  • София

Ученическите карти вършат същата работа под 14, това с бележниците е меко казано странно.

yoanka, би трябвало от самото училище да ни добавят в Школо, ти нищо не правиш.

# 194
Desem,  а учениците в училища към Културата нямат ли право?
Кой не би имал право на карта за ГТ?

Общи условия

Активация на акаунт