Туба се е активизирала и снощи е споделила песен на Заз, която и аз харесвам, а днес ни е зарадвала със сутрешно си кафенце
- Злати

Хубаво е, че и приятелките й споделят разни неща в соц.мрежи
Така днес сме получили информация, че са имали приятелска среща на греяно вино
Е, и аз да не остана по-назад от групата

tubabustun.official
Avec @firatcelik ( le photographe) 📸 á Paris..🍷 #paris #photograph

Туба е отговорила на въпроси на фенове в ИГ

Туба ответила на вопросы поклонников в инстаграм #TubaBüyüküstün
- Туба, есть ли новый проект? А когда выйдет сериал #ДругоеЯ, мы очень по тебе соскучились, я с нетерпением жду этого🔥🔥🔥😍😍
Туба ответила: @akyustun.dizi Ах, если бы я только знала, когда он выйдет.. У меня тоже нет никакой информации..🤪
- У меня вопрос, правда ли что вы подписали контракт с Дисней+, дорогая??? У вас есть новый проект!?!? Это проект "Женщины в черном"?!!??? Давай, не заставляй нас ждать, мы так взволнованы🙏🤗😍
Туба ответила: @tubabustun_ir Пока нет ничего определенного

- Ты все еще в Париже, моя дорогая?😍😍
- Нет, я не там..
Предоставям ви един интересен материал за Българския календар, който е признат от Юнеско като най-точния. Можете и да видите коя зодия сте според него
https://m.novinite.bg/articles/196339/Ne-2021-otbelyazvame-7-529-godina-Kakva-zodiya-ste-spored-balgarskiya-kalendar?fbclid=IwAR1pztI_nwFaNUxLRoyiwJhRKjnMX6nZoi1Fn4dqBxmW4Sup3xyZK0R478c

Направих цяло гифче от двете видеа, които Туба е споделила в ИГ сторито си

Лека нощ!

е написала ни е споделила 2 кратки клипчета от летището и от пътуването си с кола към него, в която е изпила чая си (като гледам цвета на останалото на дъното ми прилича повече на чай отколото на кафе - Снинова