Промоции на книги - тема 11

• 47 122
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Разпиляна във въображението
6 лв. е доставката на Еднорог. Ще взимам една на Фрай, може би.

# 691
6 лв? И аз днеска видях, че е 4 на сайта им.. Пфу, аз искам една книга за 20 лв, т.е. 16 ще ми излезе, ми.. то по Коледа в Озон може и по-изгодно да я купя.

# 692
  • София
Аз видях, че доставката от Еднорог е 4 лв., а над 50 лв. е безплатна. И аз получих вчера голяма поръчка от Озон, но в конкретния случай предпочитам да поръчам директно от издател, тъй като в момента и без това малките издателства/ книжарници са в трудно положение.

# 693
Еее "Еднорог" се излагат. Под "Поръчай" на всяка една книга пише "Доставка от 2 до 5 работни дни: Стойност на доставката 6 лв; за поръчки над 60 лв - безплатна", a в Общите им условия пише "Цената на доставката с куриер за България е 4.00 лв за територията на цялата страна. При поръчка над 50 лв, доставката е безплатна." Unamused

# 694
  • гр. София
Явно, не са си актуализирали сайта, което е подвеждащо.

# 695
Може да не са си актуализирали цените. Тарифите на куриерските фирми са нагоре.

Връщането на книги към ozone ми струваше 8,90лв.

Поръчката от Ентусиаст, книги на стойност 149 лв редовна цена, след отстъпка 40% - 89,40 + 7,72 доставка =97,12лв.

Колибри ми отчитаха в кошницата при поръчка  още 5% от клиентска карта,  но на поръчката от мейла беше само 50% промоция + доставка и така го калкулира ха.

# 696
  • Разпиляна във въображението
https://ednorog.com/collections/all/products/product-111 - тук пише 6 лв. доставка

# 697
Да, и аз си спомням за Еднорог, че поръчвах веднъж от сайта им и беше скъпа доставка. Пак имаше голяма отстъпка, но като се добавят 6 лв става около 20 процента (бях поръчала само една книга).

# 698
  • Beyond the stars
По радиото рекламираха черен петък в Сиела - 26-28.11 с безплатна доставка, но на сайтът им никакво инфо не намирам и чак започнах да се чудя аз ли не чух правилно.

# 699
По радиото рекламираха черен петък в Сиела - 26-28.11 с безплатна доставка, но на сайтът им никакво инфо не намирам и чак започнах да се чудя аз ли не чух правилно.
И аз дочух нещо, но също не открих инфо🙄

# 700
  • гр. София
Еднорог си актуализираха сайта, след като им бяха написали коментар във Фейсбук.

# 701
  • София
Аз ще пропусна Еднорог, но мисля да отида на Панаира. Ще взема 2 от Сиела за подарък и не мога да чакам 3 март. 🤣 И "Две сестри" на Колибри, ако я имат, че сега не беше намалена.

# 702
Еднорог си актуализираха сайта, след като им бяха написали коментар във Фейсбук.
Да, аз им писах Smile
Така като сметнах с тази безумно скъпа доставка, намалението става около 35-40%. Не е като 50%, но пак идва ок.

# 703
  • гр. София
Аз като го сметнах се оказа, че не съм се минала много. Има сметка, ако поръчваш много книги, но аз своевременно си ги купувам и нямам книги за голяма поръчка. Сега си взех двете последни от криминалната библиотека.

# 704
Ето го: https://www.ciela.com/articles/cheren-uikend-v-onlayn-knizharnitsa-ciela-com

Общи условия

Активация на акаунт