Промоции на книги - тема 11

• 47 128
  • 742
  •   1
Отговори
# 720

В Ориндж 15 %.
Поръчах от Сиела, че покрай 1.11 не можах да се вредя.
Озон пак никаква отстъпка на книгите, които искам.
Чудя се да чакам ли повече от 15% декември или сега да поръчвам от Ориндж.

# 721
И аз поръчах, явно ще ги пропусна на Панаира. 😃 Взех новата за Маргаритка и една на Сиромахов за подаръци.
Почти съм сигурна за отговора, но да питам все пак, Алманасите в някакъв момент били ли са някъде с отстъпка? ММ има р.д в началото на януари и мисля да му го взема него. Не че няма да го купя и без намаление, но все пак. 🤣
Мисля,че веднъж съм виждала първия Алманах намален в Озон,но в кой точно момент не помня. Може би около 3ти март.

# 722
  • Разпиляна във въображението
Мисля си да поръчам коледните на СИЕЛА. В Озон също има намаление на книги, които съм сложила в кошницата и им се чудя.

# 723
  • Бургас
Вчера в Сиела ми даваше изчерпана Домът на Gucci, а днес изобщо не я намирам. А вие?

# 724
Вчера в Сиела ми даваше изчерпана Домът на Gucci, а днес изобщо не я намирам. А вие?
Няма я, аз също я исках.. Sad Явно е изчерпан напълно тиражът, а следващият не е ясен, защото може да се поръча друга предстояща книга (излизаща на 10.12!), а тази липсва въобще! Sad

Miriel, аз също поръчах и коледни..

# 725
Няма и "Всичко, което искам за Коледа", която е нова. По-скоро са "скрити" Simple Smile

# 726
  • Бургас
Няма я, аз също я исках.. Sad Явно е изчерпан напълно тиражът, а следващият не е ясен, защото може да се поръча друга предстояща книга, а тази липсва въобще! Sad

Едва ли толкова бързо ще се изчерпа. Та тя току що излезе. Сиела имат навика на такива намаления на новите им книги да пише че са изчерпани и после като мине намалението се появяват. На следващото намаление ще я пуснат, спокойно.

# 727
  • Sredets/Burgas
Точно така правят от Сиела. Не е много коректно, но им го прощавам, защото за книгите съм търпелива и до следващата голяма промоция с 50%, книгата, която е липсвала вече е налична.

# 728
  • Бургас
Има ли някакво допълнително намаление в Озон. Сложих разни намалени неща в количката (книги и ПС периферия) и в количката допълнително имам още около 6% отстъпка.

# 729
Има ли някакво допълнително намаление в Озон. Сложих разни намалени неща в количката (книги и ПС периферия) и в количката допълнително имам още около 6% отстъпка.
Вероятно от групата, която си.

# 730
  • Бургас
Как мога да видя в каква група съм. Прерових си целия акаунт и не виждам.

# 731
  • гр. София
Коя група си -бронз, сребро, злато имат значение само за ненамалени стоки, при вече намалени стоки не начислява допълнителна отстъпка.

# 732
  • Бургас
Коя група си -бронз, сребро, злато имат значение само за ненамалени стоки, при вече намалени стоки не начислява допълнителна отстъпка.

И аз така знам. На мен всички стоки в количката са ми намалени. Странно.

# 733
Направих две бързи в Озон и Сиела. В Озон ми излезе по-изгодна "Троя".

# 734
Еднорог имат 50% -ако не сте потвърдили все още  поръчката за Троя.

Общи условия

Активация на акаунт