“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 410
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Euskal Herria
Аз пък чакам всяка поява на колегата Михайлов -  да хапне, да пийне... "Брат`чеда каза..."  Този брат`чед бие цялото МВР, ЦРУ и КГБ накуп по осведоменост. Няма нещо, дето да не знае.

# 556
  • Другата България
Аз пък чакам всяка поява на колегата Михайлов -  да хапне, да пийне... "Брат`чеда каза..."  Този брат`чед бие цялото МВР, ЦРУ и КГБ накуп по осведоменост. Няма нещо, дето да не знае.
Това е другия пиниз, който направо е толкова недообмислен, че и на мен ми е много смешно с този.

# 557
Филмчето завива в жанр "криминално-фантастична комедия"...

# 558
Умирам от смях с последните коментари Simple Smile Simple Smile
Верно то се превръща в комедия !!

# 559
Умирам от смях с последните коментари Simple Smile Simple Smile Верно то се превръща в комедия !!
Еййй, чуват ни значи. 😃 Нали в предните сезони си обсъждахме, че ни идва вече в повече драмата, ето започнаха и комедийни моменти да вкарват. 😀 Преди се скапваха от бой Велин и Мая, Борис по едно време ревеше постоянно, голяма драма. И етооо, малко смях слагат явно. 😃 На мен ми харесва, че вече не е само бой, стрелба, рев и драма.

# 560
Аз пък в такива случаи си мисля на какви  трябва да се правят актьори на възраст, но какво да правиш, професия. Жал ми стана за актьора в ролята на Велин.

# 561
Това е другия пиниз, който направо е толкова недообмислен, че и на мен ми е много смешно с този.
Това е новата Ани Grinning

# 562
Шопов винаги ли е имал толкова неприятен, писклив глас...аз не бях забелязала преди този сериал.
Ива, мамина сладка, овърша половината мъже в сериала , трима до тук .

# 563
  • Велико Търново
Как пък определяте гласа на Христо Шопов като "писклив"?

# 564
Дразни ми слуха и е висок ( не като сила) глас , незнам как да го определя.

# 565
  • София
Оо, в следващия епизод Снежа ще обели дума! Доживяхме!

# 566
  • София
Уауу, чак и дадоха стрелбата...мислех, че ще я оставят за следващата серия.

# 567
Точно - тънко и пискливо гласче, а не нисък мъжки тембър, какъвто трябва да е. И прави едни муцки подобни на Калин. JoyХванах само края,гледах друг филм. Утре ще го гледам. Но от видяното, на толкоз куршуми и всички живи? Simple Smile
В този сезон Снежа се губи, като Врачански в миналият.

# 568
  • Велико Търново
dany_nik, понеже вече трети път го чета това определение, та ми е много странно какво значение се влага в него. За мен разбирането за "писклив" е доста далеч от това, което чувам от гласа на Шопов.
Amber*, е къде пък това тънко гласче, не с мъжки тембър?

# 569
  • Галифрей
Лора: Аз напускам!! Няма никой да пречи на решението ми. Лични проблеми. Не сте вие.
Филип: Хайде на среща, вечеря. ‘ мигане’ ‘усмивка’  Ще ви направя маркитингов директор. Ще пиеем вода,ядеме това онова.
Лора: Аа добрее 🥺☺

КРИИИНЖД
Сега Филип и Брук ще станат близки.

Дали Оги я разпозна?? Ще каже ‘ Шефе, видях Лора с Карамитев’

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 00:05 от Диана Бишоп

Общи условия

Активация на акаунт