“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 408
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Другата България
Да, новата Ани....Joy
В десятката.

Лорчето пак го замотаха.
Много наивно горкото.
Сега дебелия дали я позна? И ще каже ли на Денис?
Черкезов отече, очаквано. А Симо така се е омотал, и ми е супер смешно как обвинява родителите си в лицемерие, а той същото л...но!
Силна беше сцената между Денис и Сандо. Много ми допадна, но още не мога да си изясня статута на Сандо
По-скоро е против Кольо.
Видяхте ли Юлето как реагира при споменаването на Кара-то? Сто про тя дъни Денис и е издънила и масажиста. Хич не й чиста работата.

# 571
Хаха.. Филип тъкмо обеди Лора да не напуска и стана тая престрелка, след която не вярвам да не напусне JoyJoyJoy

# 572
  • София
Сега видях, че Ива май ще иска да се разделя с Черкезов, заради Калин. Ееее, много ме е яд, че така го правят значиии!

Много е досаден Сандо как се държи с момичето. Във всеки епизод се повтаря едно и също -  тя ходи да го пита как е и той я гони, иии после той я прикотква по възможно най-тъпия начин да се прибере с него, и тя му се връзва.🙄

# 573
  • Галифрей
Аз още чакам среща с Филип и Жоро Игнатов 😂

# 574
dany_nik, понеже вече трети път го чета това определение, та ми е много странно какво значение се влага в него. ....
Аз очаквам друг глас от тази външност, просто ме изненадва, като проговори.  Явно не помня гласа му като млад, отдавна не съм го гледала/слушала.
Чудех се, дали някой се чувства странно като мен като го чуе.
Нищо важно, коментирам странични неща, че сценария и актьорското майсторство нещо ми се изплъзват.

# 575
И на мен не ми допада гласа на Шопов, има висок гласов регистър. Но аз и по принцип не съм му фенка.
Прави ми впечатление, че още от самото начало всеки лъже или крие нещо от абсолютно всеки. Като че ли най- малко лъжат престъпниците- Денис и Радо.

# 576
И на мен не ми допада гласа на Шопов, има висок гласов регистър. Но аз и по принцип не съм му фенка.
Прави ми впечатление, че още от самото начало всеки лъже или крие нещо от абсолютно всеки. Като че ли най- малко лъжат престъпниците- Денис и Радо.
Гледах/слушах интервюто с Шопов … ами явно такъв си му е гласът … но имам чувството и че когато трябва да каже много думи наведнъж , набързо … накрая някак си отива доста в горния регистър ?!
Странно, гледала съм Вчера доста пъти, но там като че ми звучеше по-различно Simple Smile

# 577
E, там играе младеж все пак, ученик дори. Не прави чак такова впечатление.

# 578
"Маргарит и Маргарита" май излезна една година след " Вчера " , и там е младеж 🙂

Сега ми се пригледаха стари филми🤔

Добре, че е Владо, заради него гледам.

# 579
На мен ми липсва онази, приятелката на Вики, къде я запратиха и що няма някоя подобна на нея Joy

# 580
  • София
О, ужас, забравихме я Simple Smile никак не ми липсва, с това флегматично говорене. Аз сега го гледам, че снощи не можах.

# 581
И аз мисля че Юлия е ухото при Денис и всичко казва на Карамитев...

Ама в качеството на каква?

# 582
  • Галифрей
Нора кой знае къде се е затрила.Аз не можех да я търпя, ама уникален злодей беше.  Симката вече не ходи на дасколо. Разбирам го, и аз учех в неговото училище след години напуснах там си беше гадно.
 Денис и хората му как така не видяха  постерите, билбордовете с Мая? Нали са навсякъде.😂

# 583
  • Другата България
На отмъстителна украинка.

# 584
За мен Шопов има съвсем нормален мъжки глас. Снощи заради коментарите в темата специално обърнах внимание, но не - не ми е писклив, висок и т.н.

Лора много податлива, нищо чудно, че все се мотаеше между Борис и Денис без да знае и тя към кой я влече.
Аз ако бях на нейно място да съм подпалила с 300 да се махам, и вечери ще откажа, и всичко.

Яд ме е за Черкезов.

Общи условия

Активация на акаунт