“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 393
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Лора е тотал щета. Аз не разбрах, тя наистина ли се върза на това, че Вели е смесил няколко несъвместими добавки?! 🤣 Не може да е чааак толкова тъпа…
Стопли най-накрая, че бързо трябва да се изнася от тая психария, обаче за чий … отиде на вечеря с Кара-то? Че и се поблазни за директорски пост 😃, не е сериозно това.
И защо ли си мисля, че и стрелбата няма да ѝ отвори очите и тя няма да напусне. 😁 То бива да си голяма бяла птица, ама тя е рядко срещан вид.

# 586
Ох, от промото на следващ епизод и ти е ясно какво ще стане в 20те минути серия. Естествено доста по-завладяващо е в промото, отколкото после в серията.

# 587
  • Пловдив
Не намирам гласа на Шопов за странен. Него съм го гледала само в сериала "Дървото на живота". Там беше с коса, по-млад и изигра хубава роля. Между другото беше много хубав този сериал.
Ива и Калин ще се съберат заради Симо, ама едва ли ще оправят нещата.
Чакам с нетърпение момента, в който Поля ще разбере коя е майката на Симо 😂

# 588
  • Галифрей
Лора харесва лошите момчета, тя е толкова наивна,страхлива. Няма никакъв феминизъм в нея. Мисля си,след тази стрелба няма да си отвори очите, тя и Карата ще си станат близки. 😒 Явно Карата иска да гепи всичко на Денис.
Черкезов и Драго заслужават по-добро!!

# 589
Не може да е чааак толкова тъпа…
Може, може! 😁

# 590
Лора като нищо ще остане, особено на този пост. Как си я манипулира Карамитев.

Велин ми е като бомба със закъснител. Очаквам скоро да избухне, той не се е променил, само Мая се заблуждава.

Симо какъвто си е "принципен ", има наглостта да нарича родителите си "лицемери", а той защо не спре да лъже девойката със смешни оправдания, и не каже с какво се занимава . А пък тази Поли - защитничка на онеправданите, преиграва.

Черкезов е слаба ракия, един такъв вял и в работата и с Ива, затова ще го зарежат.

Харесаха ми нещата, които Калин каза на Денис, прав е за всичко! Не че и той не е за критика.

А тези думи"заради теб умират хора" от устата на Денис са направо смешни. Той, и съвест, загриженост. Или когато става дума за неговите, ги проявява, иначе...

А Сандо ми е почти безсмислен персонаж. Сложили са го колкото да отговаря на заглавието 😁все ги върши едни.. и той не знае какви.

# 591
  • Велико Търново
Аз очаквам друг глас от тази външност, просто ме изненадва, като проговори.  Явно не помня гласа му като млад, отдавна не съм го гледала/слушала.
На предната страница в мнението ми нали има едно интервю на Диана Любенова с него и с племенника му Асен Мутафчиев. Там много добре се чува гласът му. Разбира се, че е нормален мъжки. Нито е писклив, нито е в някакъв висок регистър.

Освен новопредложения пост, след стрелбата Филип като нищо може да се изкара "спасител" на Лора и тя няма как да не остане. Оф... играе и тя ролата на печено пиле на грил - всеки си я върти, както си иска...

# 592
Е, ако Лорчето и този път не навърже нещата, не знам кога... 🙄
Видя кой е стрелеца. Значи става въпрос за дрога. Значи работата на Кара - то не е чиста и онази охрана охранява друго. Елементарно, Лорче. 😜

# 593
И накрая ще се окаже, че украинката и Карамитев са комбина заедно и тя нарочно натиска Карамитев да държи Лора, за да настрои Драго срещу нея. Grinning Според мен тя все още не е приключила с отмъщението си и много добре знае Лора къде е и какво прави.

# 594
Бе според мен Лорчето се хвана, че са добавки 😂

Може сега да си помисли, че Драго е пратил горилата да стреля по колата на Кара-то, защото я ревнува и иска да ги сплаши. 🤣 И тя на пук на него ще остане да работи за семейство Адамс.

# 595
Знаете ли какъв е "проблемът" с гласа на Шопов? Не съответства на вида и годините му! Някак гласът си е останал онзи младежки глас от "Вчера", а мъжът насреща вече е остарял... Понякога има такива странни съчетания, не мога да го обясня, но и гласовете имат своя възраст. Не веднъж съм чувала да се коментира "какъв младежки глас имаш, пък си на години". Та от там е този дисонас. Иначе въобще не е писклив гласа, или да докарва фалцет, нищо такова.

# 596
  • Другата България
И накрая ще се окаже, че украинката и Карамитев са комбина заедно и тя нарочно натиска Карамитев да държи Лора, за да настрои Драго срещу нея. Grinning Според мен тя все още не е приключила с отмъщението си и много добре знае Лора къде е и какво прави.
Същото мисля.

# 597
Знаете ли какъв е "проблемът" с гласа на Шопов? Не съответства на вида и годините му! Някак гласът си е останал онзи младежки глас от "Вчера", а мъжът насреща вече е остарял... Понякога има такива странни съчетания, не мога да го обясня, но и гласовете имат своя възраст. Не веднъж съм чувала да се коментира "какъв младежки глас имаш, пък си на години". Та от там е този дисонас. Иначе въобще не е писклив гласа, или да докарва фалцет, нищо такова.
Аз съм забелязала,че хората които имат изкуствени зъби(кастанети) издават точно такъв специфичен звук”писклив” като на Шопов в случая.

# 598
Героя на Шопов ми се струва самостоятелен играч, не ми изглежда като да е в комбина с някоя като Юлия. В този сезон тя е представена като притурка на Драго, нищо сериозно и заплашително, както изглеждаше в предния.

# 599
  • Пловдив
А това с разпита на Топал кво и защо беше...? Пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт