Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 568
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Бърза си, Бро Sweat Smile
Хубава е шапката. Пък и е забавно след "есента" в настоящата да се завърнем към "лято" в следващата. То нали и Еда се падаше да роди през зимата, а навън зелени тревички и чуруликащи птички Satisfied

# 586
  • София
Ами... последни усмивки от лятото, както се казва. Simple Smile
Да закрием сезона подобаващо. Simple Smile

Бърза си, Бро Sweat Smile
Хубава е шапката. Пък и е забавно след "есента" в настоящата да се завърнем към "лято" в следващата. То нали и Еда се падаше да роди през зимата, а навън зелени тревички и чуруликащи птички Satisfied

# 587
Нови от Ханде с Мави.

# 588
  • София
На леля принцесата. Колко е пораснала Мави за една година.

# 589
Бамби още си носи гривната, която беше "подарък от хотела" ... Wink

и Керем не си я сваля ....

# 590
Изобщо няма да е от хотела, нали се коментираше, че майката на Керем им ги е вързала, против уроки. Те затова не ги свалят

# 591
  • София
Бамби нещо много се е разпищолила, както се казва. Grinning
Ама нищо де - хубаво си е хубаво, наслада за очите е Ханденцето. Heart Eyes
Керем няма ли да вземе пример от нея, питам аз?! Grinning

(Само да отбележа, че подозирам, че тези снимки не са правени днес, а в сряда през деня - Ханде беше със същите дрехи, прическа и фибичка вечерта, когато гледаха заедно финалния епизод. А Мави е със същото сукманче с Мики Маус, с което Гамзе й беше пуснала стори в сряда. Помня, защото даже ви го шернах тогава в темата за добро настроение. Шерлок Бърборанка се обажда...)

Бамби още си носи гривната, която беше "подарък от хотела" ... Wink

и Керем не си я сваля ....

# 592
Налбантова дали се прехласва по къдриците на Мави или само тези на Ханде са й слабост?! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 593
Бюрсинови, в 15.00ч ще пускат рекламата на BMW-то.

Марги, аз не нога да спра да гледам този поглед на Ханде.

Ама ми изниква един въпрос - онова, зад Ханде, конска глава ли трябва да е? Защо там е сложена... 🙄😆
Иначе да кажа - Ханде няма да я върна нито с права, нито с къдрава, но Мави я гледам с други очи, моля те 😆

# 594
Керем и другият зет се отчетоха с лайк. Satisfied

# 595
Здравейте

# 596
Ще чакам да я пуснете.
За такива като мен без инстаграм дали ще може да се гледа?

# 597
Диамант, аз също съм без Инстаграм, но обикновено линковете, които споделят момичетата се отварят.

Все така се получава, като се размърдам нанякъде и съм без достъп до интернет тогава вземе, че излезе новото. Joy Какво да се прави, през агрофитнеса трябва да се отбия...

Налбантова, ти пък къде гледаш Joy Кой за каквото си мисли... Аз спрях поглед върху маргаритките в косата на Мави - ластик ли, фиба ли...

# 598
Wink

Те и в Ютуб ще я пуснат, така че всички ще я видим Wink

# 599

Ще посъветвам всички вярващи  в това, че любовта между Керем и Ханде е пиар, да погледнат този момент, когато Ханде скланя и гушва главица в рамото на Керем, а след секунди той се обръща и непринудено я целува нежно...  Дали ако връзката е просто за пред хората, двамата биха се вглъбявали чак дотолкова във всеки мъничък детайл, който гледан отстрани "крещи" и напомня неистово само едно-единствено нещо... "Ние просто сме влюбени един в друг... "Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт