Относно сериалите, които купуват в България, според мен изхождат от това какво се гледа тук. Не знам дали ги интересува кой сериал е успешен в Турция или в световен план. Гледат си нашия пазар и вероятно си гледат сметката. Според мен масово се купуват по-евтини сериали, които се излъчват в следобедните часове по основните канали или по нишовите канали. В момента е модерно да се влага в собствена продукция, снимат се много български сериали и реалити предавания. Те заемат прайм тайма в ефира на основните телевизии и реално изместиха турските сериали. Така че разбирам защо не купуват Ямата, например, който е супер успешен сериал не само в Турция, ами по принцип. Нямат сметка, ако ще го излъчват в следобедните часове или по нишова телевизия. А да пуснат в момента турски сериал в прайм тайм е самоубийство. Навсякъде се пропагандира българското и зрителят в момента е така настроен, че винаги ще предпочете да гледа нещо българско и родно.

Бъри от Кенан Бьорсин ли да почна? До къде да свърша? За нас Керем е доказан вече защото ние сме го гледали,но е за такива шапшита сложен процес много.
Ямата и да я купят ще е 21ч както даваха Ичерде