Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 529
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
😊С всеки изминал ден все повече и повече усещам липсата на сериала. Опитвам се да свикна с мисълта, че няма да има фраг днес, а в сряда няма да съм пред екрана. Гледам много да не мисля за това, а и все още ме държи еуфорията от рекорда!🎉Чак не мога да го асимилирам-над 8 млн.! Wow!💪🏻

На същото мнение съм и аз. А и като си представя какъв ще бъде дублажа...🙃
Но като цяло не мисля, че нашият сериал ще има успех в праймтайм по национална телевизия в България. Нашият пазар е много различен от този в Испания, Италия или Южна Америка. А да го похабят в следобедните часове за мен е обидно. Затова предпочитам да не го купуват. Wink
Тази вечер някакъв приятел на Керем-Алпер, ще се жени(не знам доколко е вярно). Феновете очакват Ханде и Керем да се появят заедно на сватбата. Дано!🙏

# 661
Хелоу къзлар Heart Eyes
Много сватби - Берен Саат и съпруг на сватба , Ебру Шахин ( Рейан от Вятърния) и Енгин Актюрек - на друга сватба ( на Оя Унустси от Вятърния ) . Дано и нашите сладури да се появят .
Що се отнася за нашите журналисти , които пишат за дизита , вече спрях да се ядосвам , тези хора нито гледат сериали , нито са наясно за какво пишат . Стари новини , неверни новини , новини събрани с лъжица Rage
Ако бТВ купят Вратата , предполагам ,че ще я сложат в бТВ Лейди , например в 20 или по късно  часа , това би било ОК .По рано или в полунощ - няма да има много зрители . А може и по БТВ - зависи дали са купили ЗЯ - Опасно изкушение след сезон 2 , защото сериалът много се променя след това . Ако го вземе Нова , по добре по Диема фемили вечерта , отколкото по Нова след обяд .
Ще видим , няма защо да се  дразним предварително .

# 662
Ред е и на Туитър да си обнови информацията  ... Stuck Out Tongue Winking Eye Все пак е важно да се знае кой е № 1 Trophy
Леко злобен смях излезе от мен в момента, в който видях, че сме с Милионче отгоре 😏 Стори от страницата на сериала е.

Gift Heart

# 663
  • София
Ето го нашият сватбар. Къде обаче е Ханде? Не ми се вярва да е отишъл сам.

# 664
Линде снимките са от 2019 г. Все още актуални не са публикувани Wink

# 665
  • София
Линде снимките са от 2019 г. Все още актуални не са публикувани Wink

Ох Миси, успокои ме!    
Точно се зарадвах, че Керем се подстригал, а то било старо.

# 666
Според мен екипът , който закупува турските сериали, които дават по Диема Фемили, е фен на Ханде, защото са давали 3 от нейните сериали Joy така че там имаме шанс , но пък от друга страна БТВ все ги изпреварват с ром. комедии - Любов под наем, Ранобудна птичка, все бяха по БТВ, ако не се бъркам. Аз съм убедена, че ще го купят и ще го излъчат, но съм на 99% , че няма да го гледам Joy Не мога просто с тези дублажи е ужасно положението като сложат един писклив глас на главната Joy
Има кой да го гледа сериала в 13ч и в 18ч , не ги мислете , имат си аудитория. Аз като дете гледах по цял ден сериали Joy от 11ч като почна с БТВ , после към 14ч Нова и към 18-19ч даваха 2 сериала по Евроком Joy Обаче сега като се замислих честно казано не знам дали съвременните тийнеджъри гледат ТВ изобщо Joy
Относно праймтайма, аз предпочитам в 20-21ч да гледам реалити предаване , новини или игрален филм, отколкото сериал , без значение от националността.

# 667
Мики, кой е третият сериал с Ханде? Аз знаех за Дъщерите на Фазилет или нещо подобно и Черната перла. Не съм ги гледала, но май по Диема фемили ги даваха и съм с усещането, че може да го пуснат и нашия там.

Всеки път като заговориш за тийнейджърските години и латино сериалите се разпознавам в написаното Joy
Не ползвахме интернет, но си събирах нужната информация от вестник TV сага Joy Joy И днешните 13-годишни гледат, Налбантова е пример за това Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 20:56 от Margarita N.

# 668
Марги, Дъщерите на слънцето, Черната перла, а третият е с Бурак Дениз - Любовта не разбира от думи.

Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 21:07 от midnight__sun

# 669
Слънце, вярно три били...

# 670
На 8 септември се е провела церемонията по дипломирането в Истанбулския технически университет. Сред абсолвентите е било и момиче, получило стопроцентова стипендия от Керем за 4-годишното си образование по специалност архитектура. Керем се е срещнал с нея и тя се е разплакала.🥺
Представям си още колко такива добрини е извършил Керем, за които вероятно никога няма да разберем. Възхищавам му се! Човек с голямо сърце! Невероятен!❤

Тази седмица Мая ще се срещне с Ханде и Керем. Милата, колко бързо се привърза към тях.🥰

# 671
Мики, кой е третият сериал с Ханде? Аз знаех за Дъщерите на Фазилет или нещо подобно и Черната перла. Не съм ги гледала, но май по Диема фемили ги даваха и съм с усещането, че може да го пуснат и нашия там.

Всеки път като заговориш за тийнейджърските години и латино сериалите се разпознавам в написаното Joy
Не ползвахме интернет, но си събирах нужната информация от вестник TV сага Joy Joy И днешните 13-годишни гледат, Налбантова е пример за това Stuck Out Tongue Closed Eyes

Разбира се , TV Сага, но имаше и един друг вестник Сапунени сериали , беше жълт , черно-бяло и жълто 😂 той ми харесваше повече, но го спряха по едно време от продажба и се принудих да купувам TV Сага Joy
Точно това е , че с този интернет вече всички са на телефоните и компютрите и май телевизия се гледа предимно от бабите Joy пък те са всеядни консуматори, гледат и драма и ром. комедии, няма проблеми, бабите ще се влюбят в Бюрсин, все пак малко мяза на Къванч Joy (светла кожа, светла коса, светли очи Stuck Out Tongue Winking Eye)

Марги  , с тази Фазилет съвсем се оплете хаха, ама айде простено да ти е. Иначе Дъщерите на Гюнеш е чудесен сериал, препоръчвам, не знам за кой път го хваля, не е голяма драма.

# 672
Нашите са на сватбата. Рейчъл Араз качи стори преди малко.❤❤

# 673
# 674
Керем с две красиви жени, да му завиди всеки мъж

Общи условия

Активация на акаунт