Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 533
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Диди, извинявай, но журналистите трябва да са някакви пишман журналисти, за да наричат Керем нечие гадже. Така че по-скоро да си скъсат дипломите и да се самолинчуват. Керем за мен отдавна се е доказал и като актьор, и като човек. Без значение колко успешни са били проектите му преди “Почукай на вратата ми”, талантът му е безспорен и е срамота за тези, които го отричат. Ако още има такива де. Освен в сериали, той участва и в редица рекламни и социални кампании. Така че Керем за мен е един много успешен мъж. Както в личен, така и в професионален план. За мен те с Ханде са напълно равноправни в тази връзка и нито един от двамата не бива да бъде наричан просто гаджето на другия. И двамата имат своите успехи, свой път в живота, който в момента и дай, Боже, занапред е / да бъде общ. Simple Smile

Относно сериалите, които купуват в България, според мен изхождат от това какво се гледа тук. Не знам дали ги интересува кой сериал е успешен в Турция или в световен план. Гледат си нашия пазар и вероятно си гледат сметката. Според мен масово се купуват по-евтини сериали, които се излъчват в следобедните часове по основните канали или по нишовите канали. В момента е модерно да се влага в собствена продукция, снимат се много български сериали и реалити предавания. Те заемат прайм тайма в ефира на основните телевизии и реално изместиха турските сериали. Така че разбирам защо не купуват Ямата, например, който е супер успешен сериал не само в Турция, ами по принцип. Нямат сметка, ако ще го излъчват в следобедните часове или по нишова телевизия. А да пуснат в момента турски сериал в прайм тайм е самоубийство. Навсякъде се пропагандира българското и зрителят в момента е така настроен, че винаги ще предпочете да гледа нещо българско и родно. Wink

Бъри от Кенан Бьорсин ли да почна? До къде да свърша? За нас Керем е доказан вече защото ние сме го гледали,но е за такива шапшита сложен процес много.
Ямата и да я купят ще е 21ч както даваха Ичерде Simple Smile и това ще стане сигурна съм сега просто дават Ябълката а тя толкова дълга,че и още я дават няма край....

# 646
Купят ли сериала, ще го сложат в 18:00, както направиха с Ранобудна птичка.. А тогава не знам дали ще има голяма гледаемост по нашите канали.

# 647
Купят ли сериала, ще го сложат в 18:00, както направиха с Ранобудна птичка.. А тогава не знам дали ще има голяма гледаемост по нашите канали.
Ако е БиТиВи да може и в 13.30 ако Обещанието свършва вече ,но ДФ не ги знам как процедират от бая време не ги гледам тяхните сериали.Може и директно на Лейдито да го курдисат и после пак да го повторят по БИ ТИ ВИ

# 648
И двата варианта не са добри, защото не знам кой ще го гледам реално.. в 13:30 само бабите ми гледат сериали, а в 18:00... пак те. 😀

# 649
  • София
Е, да, те българските телевизии купуват сериалите с огромно закъснение. Вътрешен човек го даваха 2-3 години, след като беше приключил в Турция. Спомням си, защото по времето, когато започна в Турция, бях голям фен на Чаатай и гледах всички епизоди с английски субтитри още, докато го снимаха. Ама карай да върви. Не разчитам на българските телевизии отдавна, за да гледам нещо интересно, хубаво и качествено. Да не кажа, че почти не гледам телевизия. Имам си интернет и платформите. Simple Smile

Иначе за журналистите мисълта ми беше, че винаги ще има такива пишман журналисти, които пишат името с грешки, пишат пълни небивалици и т.н. Чела съм много такива статии за кого ли не. Но това не са журналисти, а някакви смешковци, на които не знам кой е дал поле за изява и им плаща заплата. Но за всеки влак си има пътници. Винаги ще има и такива излагации. Важното е, че има и стойностна журналистика, нея трябва да четем и от нея да се интересуваме. Simple Smile

А пък часовият диапазон за сериали между 10:30 сутринта и 18:30 привечер е за пенсионери, безработни и домакини. Хич не е подходящ за сериал, който искаш да бъде успешен и гледан. Wink

# 650
  • Плевен / София
Е, да, те българските телевизии купуват сериалите с огромно закъснение. Вътрешен човек го даваха 2-3 години, след като беше приключил в Турция. Спомням си, защото по времето, когато започна в Турция, бях голям фен на Чаатай и гледах всички епизоди с английски субтитри още, докато го снимаха. Ама карай да върви. Не разчитам на българските телевизии отдавна, за да гледам нещо интересно, хубаво и качествено. Да не кажа, че почти не гледам телевизия. Имам си интернет и платформите. Simple Smile

Иначе за журналистите мисълта ми беше, че винаги ще има такива пишман журналисти, които пишат името с грешки, пишат пълни небивалици и т.н. Чела съм много такива статии за кого ли не. Но това не са журналисти, а някакви смешковци, на които не знам кой е дал поле за изява и им плаща заплата. Но за всеки влак си има пътници. Винаги ще има и такива излагации. Важното е, че има и стойностна журналистика, нея трябва да четем и от нея да се интересуваме. Simple Smile

А пък часовият диапазон за сериали между 10:30 сутринта и 18:30 привечер е за пенсионери, безработни и домакини. Хич не е подходящ за сериал, който искаш да бъде успешен и гледан. Wink
Не винаги. Истанбулска невеста и Забранената ябълка ги дадоха съвсем навреме....Първият токущо беше приключил в Турция, а вторият още го снимат....
Ако искат обаче да имат рейтинг трябва да пуснат нашият сериал в прам тайма по някои от каналите си....

# 651
Аз също мисля, че нашият сериал ще бъде успешен, ако го сложат в правилния час..

# 652
  • София
https://nubiapage.com/vote-global-actress-of-the-year/2/

Момичета, слагам линк за гласуване за "Глобална артистка на света". За сега Бамби води. Нека да й дадем едно рамо. Гласуването е валидно до 31 октомври. Всеки има право на 5 гласа. Крайното класиране ще се обяви на 14 ноември. Да зарадваме Ханде за нейният рожден ден на 24 ноември с едно първо място.

# 653
  • София
Магийке и Гости, аз не съм много сигурна, че нашият сериал е за праймтайм. Обяснявам защо. Праймтаймът е времето от денонощието, когато медиите се радват на най-голямо количество аудитория, т.е. на най-много гледаемост и слушаемост. Праймтаймът е различен за различните държави и зависи от множество фактори, определящи ритъма на живот и ежедневието на масата от зрители и слушатели. Влияние оказват сезоните от годината, дните от седмицата, национални празници и т.н. В различните държави праймтаймът може да варира. В България, например, праймтаймът в телевизиите е между 19 и 00 часа. Доста широк диапазон, да. Като най-гледаният час се счита този от 20 до 21 часа. Това означава, че най-много хора си пускат телевизора по това време. Но тези хора са най-различни - като пол, като възраст, като образование, като заетост. В България има няколко пипълметрични компании, които определят таргет аудиторията в праймтайма. Въпреки това няма някаква особено изявена група, да кажем. Следователно в праймтайм правилото е да се излъчват такъв тип продукции, които ще допаднат на по-голямата част от аудиторията въпреки пол, възраст, образование и заетост. Шансът това да е нашият сериал е много малък според мен. Нашият сериал бих го сравнила с романтична комедия от типа “Сватбеният агент” с Джей Ло. Замислете се кой гледа подобен тип филми? Предимно жени. Следователно шансът да зарибиш мъж с подобен сериал е почти минимален. Неслучайно в България успешните турски сериали са “Листопад” и “Истанбулска невеста”. Те са много подходящи за масовата аудитория. Дори мъже ги гледат. С “Огледален свят” беше същото. Предполагам, защото са драми. Защото пропагандират семейни ценности. Защото любовната история не е на първо място (единствено в “Огледален свят” е иначе, но за него си имам обяснение защо беше толкова успешен - съвременна история за Пепеляшка, в която има и семейни ценнности, и “махала”, и готин ГГ, по-който всички жени въздишат, независимо от възрастта, а в България не сме като в Турция - измерванията показват, че в масата домове дистанционното се държи от жените Wink). Нашият сериал е за романтички. За хора, които искат да гледат нещо красиво, захаросано, модерно и романтично. Колко зрители в България гледат това? По-младите хора гледат предимно платформи или реалити формати. По-възрастните предпочитат тежки семейни драми. А мъжете - криминални драми, тип “Ямата”. Да не навлизам по-надълбоко с анализ какво се гледа в големите и в малките градове, от образованите и по-малко образованите, че постът ми ще стане безкраен. Е, разбира се, има и изключения от правилото. Но като цяло не мисля, че нашият сериал ще има успех в праймтайм по национална телевизия в България. Нашият пазар е много различен от този в Испания, Италия или Южна Америка. А да го похабят в следобедните часове за мен е обидно. Затова предпочитам да не го купуват. Wink

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 17:51 от Бърборанка с розови очила

# 654
Дано не чакаме твърде дълго докато решат нашите телевизии да го излъчат. Нека си сверят часовниците и да видят какъв "феномен" е Почукай на вратата ми, щом би световни рекорди на известни продукции значи си струва и ще има гледаемост.

Красивата Мелиса

# 655
Леко злобен смях излезе от мен в момента, в който видях, че сме с Милионче отгоре 😏 Стори от страницата на сериала е.

# 656
От сторито на Елчин, май заедно с Мелиса и Башак(за последната не съм сигурна) са били на концерт на печвец, който изпълнява една от песните в сериала(когато Еда и Серкан танцуват под дъжда, към края на сезон 1). Извинявам се предварително ако има такава вече информация, понеже не съм изчела цялата нова темичка днес я започнах но с прекъсвания, затова ако такава информация вече е публикувана моля да ме извините.

Ще ми липсва тази усмивка, която от самото начало беше за 'зетя", дори когато той допускаше грешки.

# 657
Постижение си е, Tada мен може да ме няма по тази част и с нищо да не съм допринесла за тези 8+ млн., но се изкефих също hahaha

Пък Керем не попада в графата до онези дето са известни с това, че са известни, доказал се е и в професията си и с чисто човешки качества, така че е обидно да го споменават като нечие гадже.

Към примерите за сериали посочени от Гости да добавя и Огледален свят. Пуснаха го на Voyo два дни след финала на втори сезон в Турция,  няколко месеца по-късно и по БТВ. А заглавието беше най-търсеното от българите в Гугъл за 2013 г. Най-гледания обаче си остава Листопад, но сега като си помисля не бих му отделила толкова време. Какво огромно търпение съм имала някога Scream Joy

# 658
От сторито на Мелиса

Без грим е отново естествена

# 659
Ами без да си кривя душата, но Мелиса без грим не мога да кажа, че ми харесва. Иначе като брюнетка ми е много по-симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт