Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 526
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Взривиха интернета направо!!!
Всеки път, като си помисля, че Ханде няма накъде по-красива да става, тя ме опровергава. За блясъка в очите й обаче знаем кой е отговорен. Красиви и влюбени, мед ми капе на душата да ги гледам заедно. Пу-пу, да не са им уроки!
Heart Heart Heart
Нашите са на сватбата. Рейчъл Араз качи стори преди малко.❤❤

# 676
Роклята каква е ми е интересно? Хубава е снимката иначе да не е им е уроки....
Всичко живо напоследък става реал не им стигам на всичките ми двойки със скоростта на светлината се движат

# 677

Ей тъй, против уруки и лоши нечии помисли

# 678
Червена, с тънки презрамки. Ако окото не ме лъже - роклята е дълга.
В последното стори на въпросната дама, която е качила снимката с тях, в далечината се вижда как едно момиче танцува. Косата и роклята отговарят за Ханде.

https://instagram.com/stories/rachelaraz/2660612115006843228?utm … edium=share_sheet

# 679
Сега остава само Ханде да хване букета и всичко ще е точно.😂
Дано да постнат снимка заедно. Много са красиви, а очите им как блестят...❤От километри си личи колко са влюбени!💞
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Рейчъл ще снима влог от сватбата, така че се надявам там да има някакви кадри с нашите.😂🤞

# 680
  • София
Не искам да бъда Тома Неверни и лошата в случая, но на нашите им се получи така естествено и непринудено всичко. Не мисля, че има някой, който да не вярва в любовта им (освен хейтърите). Тя си лечеше в погледите им, още преди да станат двойка. Другите новоизлюпени двойки за мен са си чист ПР или нагон. Но са от ден до пладне. Пресен пример - Серкай и Илайда. Wink

Всичко живо напоследък става реал не им стигам на всичките ми двойки със скоростта на светлината се движат

# 681
Не искам да бъда Тома Неверни и лошата в случая, но на нашите им се получи така естествено и непринудено всичко. Не мисля, че има някой, който да не вярва в любовта им (освен хейтърите). Тя си лечеше в погледите им, още преди да станат двойка. Другите новоизлюпени двойки за мен са си чист ПР или нагон. Но са от ден до пладне. Пресен пример - Серкай и Илайда. Wink

Серкай е готин,но е женкар. То и аз бях сред хейтърите с 300-та зора я приех ,но я приех нека има разбирателство пък все тая коя ще е за мен....

# 682
# 683
  • София
Радвам се, че си я приела, Диди. Защото може да са известни личности, а не мои приятели, но наистина им се радвам от сърце. Имам много силна интуиция относно хората. Ханде изглежда много добродушна, искрена и истинска. Според мен наистина са много влюбени. Стига да си паснат като характери, ги очаква хубаво бъдеще. Пожелавам им го! Смятам, че Керем има нужда точно от такава половинка - непретенциозна, жизнерадостна, нежна, любвеобилна. Не усещам грам фалш в нея. Изглежда точна мацка. Дано съм права и най-после е намерил щастието в любовта. Човек като Керем наистина го заслужава. Ако пък не му се получи с Ханде (прехапвам си езика в момента), има една Бърборанка, която винаги ще го чака. Grinning

# 684
Радвам се, че си я приела, Диди. Защото може да са известни личности, а не мои приятели, но наистина им се радвам от сърце. Имам много силна интуиция относно хората. Ханде изглежда много добродушна, искрена и истинска. Според мен наистина са много влюбени. Стига да си паснат като характери, ги очаква хубаво бъдеще. Пожелавам им го! Смятам, че Керем има нужда точно от такава половинка - непретенциозна, жизнерадостна, нежна, любвеобилна. Не усещам грам фалш в нея. Изглежда точна мацка. Дано съм права и най-после е намерил щастието в любовта. Човек като Керем наистина го заслужава. Ако пък не му се получи с Ханде (прехапвам си езика в момента), има една Бърборанка, която винаги ще го чака. Grinning
Като най-старо куче по фенлък ще ми остъпиш на мен пък после се нареждай аз в момента се чудя как да приема друга девойка на другото ми Слънце , а там положението наистина е за чудене и за акъл на Слънцето ми се чудя

YENIII

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 23:51 от x BlackRose x

# 685
Бърборанка миналото лято планираше сватба за това лято, отложихте ли я ? Не че един брак, ще попречи на любовта ви с Керем Joy

Страхотна снимка, много готино се е получило сянка върху Ханде от някакви палми Joy

# 686
Бърборанка миналото лято планираше сватба за това лято, отложихте ли я ? Не че един брак, ще попречи на любовта ви с Керем Joy
...
Ще ме довършиш тази вечер Joy Joy Joy Още се смея за описанието на любимия ти вестник и че се сети за споменатия от мен, сега и това. Joy

Снимката ми хареса и на мен, първоначално се зачудих каква е тази рокля, то пък било сянка...

# 687
  • София
Мики, ти пък. Ако Хандемий излезе от уравнението, моят брак ли ще ме спре?? Grinning Гледай сега, има едно нещо, което съм казала, предупредила - ако Керем Бюрсин някога дойде и иска Бърборанка за спътница в живота, зарязвам всичко и поемам към залеза с Керо. Да ме прощават съпруг, деца, семейство и така. Joy

Диди, ти бъди първа на опашката, но да знаеш, че ти дишам във врата. Освен това ти имаш двама любимеца. Бъди благородна и ми отстъпи единия (Керем). Аз само по него припадам все пак… Нямам мераци към друг. Керем измести всички от моето сърце, настани се там и сам си царува. Grinning

# 688
  • София
Ама как само са се гушнали. Иде ми да ги нацелувам.  Ето на това казвам AŞK!

Предполагат, че роклята на Ханде е като тази...

# 689
  • София
Дано да видим снимка в цял ръст! Много са хубави, пу-пу! И на мен ми е интересно да видя как са се барнали за сватбата. Heart Eyes

Нова снимка с Керем от сватбата:

Нашият е чок елегантен! Браво! Ама погледът му… влюбен, та загубен. Grinning Сладур!!!

Общи условия

Активация на акаунт