Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 511
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Много благодаря!

# 106
И аз имам въпрос относно моят цикъл. Юли месец беше доста оскъден, след това 2 месеца нормален. После имах 12 дни кървене оскъдно и сега все още нямам цикъл. Може ли и мен да ме насочите кога ще дойде или имам някакъв здравословен проблем. Взимаха ми цитонамазка очаквам резултати и мн съм притеснена. Ще са добри ли тези резултати. Много ви благодаря предварително

# 107
И аз имам въпрос относно моят цикъл. Юли месец беше доста оскъден, след това 2 месеца нормален. После имах 12 дни кървене оскъдно и сега все още нямам цикъл. Може ли и мен да ме насочите кога ще дойде или имам някакъв здравословен проблем. Взимаха ми цитонамазка очаквам резултати и мн съм притеснена. Ще са добри ли тези резултати. Много ви благодаря предварително

Има вътрешна болка, липса на любов и разбиране във Вас. Какъвто и да е резултата - той ще е временно състояние, от Вас ще зависи как ще се развие. Не се фиксирайте в него, а си обърнете внимание на емоционалното си състояние.

# 108
А моят въпрос? Ще имам ли сериозна връзка до 1 г.?

# 109
Това не е въпрос, свързан със здраве.
Обяснила съм ясно в началото на темата на какви въпроси отговаряме и как да бъдат задавани.

# 110
Здравейте отново! Преди известно време пиех антидепресант, защото все се чувствах зле, но моя мъж ми ги прекъсна. От къде идва проблема при мен и какво да изследвам, защото си искам антидепресанта и без него се чувствам зле.
Хубав ден и бъдете здрави!

# 111
Имам премахната жлъчка и намерена бактерия хеликобатктер пилоери. От както ми махнаха жлъчката имам проблеми, които не могат да а определят дали са от стомаха/червата или дебелото черво. На няколко различни лекари съм ходила, но продължавам да имам неразположения.
Сериозно ли ми е положението?

# 112
Имам премахната жлъчка и намерена бактерия хеликобатктер пилоери. От както ми махнаха жлъчката имам проблеми, които не могат да а определят дали са от стомаха/червата или дебелото черво. На няколко различни лекари съм ходила, но продължавам да имам неразположения.
Сериозно ли ми е положението?
Не е сериозно положението Ви. От нерви (стрес, напрежение) е.

# 113
Здравейте нова съм в групата и случайно я намерих ,тъй като търся решение на моите проблеми ,но искам да попитам как знаете отговорите на въпросите, извинете за невежество. Благодаря

# 114
Здравейте нова съм в групата и случайно я намерих ,тъй като търся решение на моите проблеми ,но искам да попитам как знаете отговорите на въпросите, извинете за невежество. Благодаря
На мен също ми е интересно въпреки, че зададох въпрос и не ми беше отговорено.Явно смятат ,че въпрос свързан със семейството и дали едно дете ще продължи да живее с двамата си родителили не е важен.

# 115
Ясно е обяснено в началото на темата.

# 116
  • София
Happy mom😊, Angel8686, прочетохте ли първия пост в темата?

# 117
Какво ми има - грип или нещо друго ?

# 118
Колебая се дали да се ваксинирам срещу ковид. Дали може да ми навреди имунизацията за нещо друго дори след години?

# 119
  • Варна
Ейнджъл, не знам дали е възможно само питам.
Може ли да се види нещо на тема здраве, но не става въпрос за личен проблем а за световен, като го сведем до рамките на една държава България.

Че сега положението с пандемията е много зле ясно, но дори и днешните прогнози за близките месеци са още по тежки цитирам от новините " до 20 хиляди заразени на ден".

Има ли овладяване всичко това в близко бъдеще за България - високия брой заразени и починали. Но това води и до затлачване и на други здравословни проблеми заради спиране на плановите операции и изобщо отказване на хората да търсят медицинска помощ за проблеми различни от ковид в тия времена. Спиране и на много други сектори и дейности.

Ясно, като се ваксинират хората ще се овладее ситуацията, но явно много хора не искат страх ги е/не вярват във ваксините. Нещо по конкретно може ли да се каже за България...

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 16:33 от Vassilea

Общи условия

Активация на акаунт